Infrapunaulkosauna

Kokoa sauna ulos puutarhaan tai terassille

Kesäisin nautimme ulkonaolosta. Ulkosauna houkuttelee luokseen minä vuodenaikana tahansa. Kukapa ei haluaisi omaa ulkosaunaa, johon mennä karkuun talven pakkasia. Valitse malli tarpeidesi ja pihasi koon mukaan. Aseta sauna terassillesi tai uima-altaan viereen, jonne voit pulahtaa viilentymään. Päätä kesän grilli-illat yhteisellä hetkellä saunassa.

Infrapunasauna Eden Wood

Infrapunasauna Eden Wood on varustettu tehokkaalla IR-Vitalight -lämmitysjärjestelmällä. Sauna lämpenee nopeasti ja parantaa kehosi hyvinvointia. Eden-saunaa on saatavilla eri materiaalivaihtoehdoilla. Harmaa WPC-puukomposiitti on säänkestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Saunan voi koota talvellakin ja sitä ei tarvitse maalata. Maalaamaton sauna antaa sinulle mahdollisuuden maalata sauna haluamallasi värillä. Eden-malleissa on katto vahvalla katonrajalla ja kaikki seinäpuolet on varustettu hyvin eristävillä eristyslevyillä.

Uusi flower-mallistomme

Valitse pihasaunaksesi Azalea, Jasmin tai Lilly. Saunat perinteisellä kiukaalla. Se on malli, jonka voit laittaa merkki itse. Voit rakentaa saunan peilikuvana ja valita haluamasi lämmitysjärjestelmän. Voit hankkia lisäksi valmiit infrapunalämmittimet saunaasi, jolloin saat erittäin hyödyllisen yhdistelmäsaunan. Saunamme on valmistettu 40 mm paksusta käsittelemättömästä paneelista. Ulkopinta maalataan valitsemallasi värillä, jolloin voit sulauttaa saunan puutarhasi väriin, tai tehdä siitä erittäin erottuvan saunan.

Ulkosauna modernilla tekniikalla

Grid
List
Infrapunatynnyrisauna Setripuu

Infrapunatynnyrisauna kolmelle hengelle

Koko: 2024 x 1500 x 2070 mm

Puulajit: Setri

Lämmitysjärjestelmä: IR-Vitalight

Toimitusaika: saapuu heinäkuussa (varaus on tehtävä etukäteen).

€4 993,50