Ostoskori 0
Ostoskorissasi ei ole enää tuotteita
0 tuote(tta) €0,00 
Toimitus Ilmainen

Yhteensä (sis. alv) €0,00 
Sisältäen verot €0,00 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Turvallisuus ja yksityisyys

Tämä käytäntö koskee Luxway Nordic AB: n sinusta keräämien henkilötietojen käsittelyä, jotka voidaan saada esimerkiksi verkkosivuiltamme (mukaan lukien kolmansien osapuolien sosiaaliset verkostot), sähköpostilla, tekstiviesteillä, puhelimella, myymälällä, rekisteröintilomakkeilla, muissa yhteyksissämme meihin, kameravalvonta, kolmansien osapuolten ja julkisesti saatavien tietojen perusteella.

Suojaamme henkilökohtaista yksityisyyttäsi. Tämä käytäntö säätelee sitä, miten keräämme, käytämme ja suojaamme tietoja sinusta ja miten voit käyttää oikeuksiasi. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä.

Viitaten EU: n lainsäädäntöön viitaamme alla yleiseen tietosuojaasetukseen (GDPR) ja muihin sovellettaviin Ruotsin tietosuojalakeihin.

Mitä tietoja keräämme sinusta?

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan tietoja, jotka koskevat sinua ja voivat tunnistaa sinut.

Tässä tietosuojakäytännössä termejä "henkilötiedot" ja "tietoja sinusta" käytetään synonyymeinä ja vuorotellen.

Voit yleensä käyttää verkkosivustomme antamatta meille mitään teknistä muuta tietoa. Joiltakin sivuilta sinulta kysytään tietoja, esimerkiksi osto- ja palvelukysymyksistä tai jos kirjaudut vastaanottamaan sähköisiä uutiskirjeitä. Lisäksi voimme käyttää tietoja sinusta, jotka olemme saaneet muista lähteistä, jotka ovat toimittaneet kolmannet osapuolet, esim. markkinointi- ja myyntitoimintaa harjoittavat yritykset.

Kerätyt henkilökohtaiset tiedot voivat olla:

Henkilökohtaiset ja yhteystiedot - kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, väestötiedot (kuten syntymäaika, ikä, sukupuoli, maantieteellinen sijainti, suosikkituotteet ja vapaa-ajan mielenkiinnon kohteet) ja kun ne ovat selvästi perusteltuja hoidon tarkoitusta tai turvallinen henkilöllisyystodistus, mukaan lukien sosiaaliturvatunnukset.

Taloudelliset tiedot - tiedot, joita tarvitaan tilauksen suorittamiseen tai joita käytät ostoksesi tekemiseen, kuten maksu- tai luottokorttitiedot.

Laitteesi tai Internet-yhteyden tekniset tiedot - esimerkiksi IP-osoite, evästeet, maantieteellinen sijainti ja kirjautumistiedot.

Tiedot käyttäjän käyttäytymisestä - kuten hakumallisi ja verkkosivustosi toiminnot, sivujen vastausaika ja kuinka käytät palveluitamme.

Käyttäjän luoma tieto - sisältö, jonka itse rekisteröidät, lähetät tai julkaisee esimerkiksi asiakaspalveluun (joka voidaan tallentaa), kilpailuihin, uutiskirjeen rekisteröintiin ja sisältöön, jota jaat kanssamme lataamalla verkkosivuillemme tai sosiaalisiin sivustoihin verkot (joiden voit antaa verkon jakaa kanssamme), kuten tekstit, videot ja valokuvat.

Tiedot muista lähteistä - Yleisesti saatavilla olevat tiedot tai kumppaneidemme tiedot, joita keräämme esimerkiksi pitämään sinut koskevia tietojasi ajan tasalla tai suojaamaan esimerkiksi maksua.

Tarkoitus ja oikeusperusta

Jotta henkilötietojemme käsittely olisi laillista, oletetaan, että sillä on laillinen perusta, ts. että on välttämätöntä toteuttaa kanssasi tehty sopimus tai meille kuuluva laillinen velvoite tai että hoito tapahtuu etujen tasapainon mukaisesti tai että olet antanut suostumuksen erityiseen kohteluun. Alla on esimerkkejä tarkoituksista, joihin käsittelemme henkilötietojasi ja millä oikeusperustalla tämä tehdään.

LUXWAY käsittelee henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Pohjimmiltaan LUXWAY käsittelee tietosi seuraaviin tarkoituksiin ja seuraaviin ilmoitettuihin oikeusperustoihin:

Yksi henkilötietojen keräämisen ensisijaisista tarkoituksistamme on velvoitteidemme täyttäminen sinulle asiakkaana, kuten tilauksien käsittely ja toimittaminen, laskutus, asiakaspalvelun tarjoaminen ja muut tuotteidemme hankintaan liittyvät sitoumukset. Saatamme joutua vastaamaan esimerkiksi ostamista koskevan asiakaspalvelumme kautta kysymyksiisi ja lähettämään sinulle tietoja tuoteturvallisuutta varten, esimerkiksi jos jokin tuotteistamme on tarpeen palauttaa markkinoille, ja muuten vakuuttaa meille, että lakisääteisiä vaatimuksia noudatetaan (esimerkiksi kirjanpitolaki).

Oikeusperusta: Sopimusten (myyntiehtojen) tai lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Toinen päätarkoitus on pystyä tarjoamaan sinulle hyviä tuotteita ja palveluita räätälöityjen palvelujen avulla ja toimittamaan parempia palveluja, joilla on osuvampi sisältö. Käytämme kerättyjä tietoja antaaksemme sinulle tietoja tarvitsemistasi tuotteista, mutta myös ymmärtääksemme paremmin asiakkaitamme. Tämän saavuttamiseksi teemme asiakaskyselyjä. Lisäksi analysoimme tietoja asiakkaidemme demografisista ja maantieteellisistä olosuhteista, kiinnostuksista ja käyttäytymisestä verkkosivustoltamme tai muista ns. Profilointipalveluista saamiemme tietojen perusteella. Asiakas- ja markkinatutkimukset sekä tilastollista käsittelyä suoritetaan yhdistellyllä tasolla, eikä niiden tarkoituksena ole yksilöidä yksittäisiä asiakkaita.

Oikeusperusta: perusteltu etu

Voimme käyttää tietoja sinusta lähettääksesi uutiskirjeitä postitse, sähköpostitse, SMS / MMS tai puhelimitse, ilmoittaaksemme sinulle uusista tuotteista, tarjouksista, tarjouksista, kilpailuista ja muista tuotteistamme ja toiminnoistamme, joita tarjoamme ja joita voimme mielestämme kiinnostaa sinua. Voimme siis käyttää sinua koskevia tietoja suoramarkkinointiin, mukaan lukien ns. Profilointi, jos et ole määrännyt meitä olemaan tekemättä. Sikäli kuin sinulla ei ole asiakassuhdetta meillä tai sinulla on ollut sellaista viimeisen 12 kuukauden aikana, käytämme tietosi sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut suostumuksesi. Henkilökohtaisia tietojasi voidaan käyttää myös aihepiiriin perustuvaan mainontaan Internetissä meidän tai digitaalisten mainosverkkojen kautta, joiden kanssa työskentelemme ja joita voidaan joissain tapauksissa mukauttaa kiinnostuksen kohteisiisi kerättyjen tietojen perusteella, ns. Profilointi.

Sinulla on milloin tahansa mahdollisuus vastustaa meitä käyttämäsi henkilökohtaisia tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ottamalla yhteyttä meihin alla olevan Yhteystiedot -kohdassa kuvatulla tavalla tai suoraan sähköisessä postituksessa.

Oikeusperusta: perusteltu etu tai suostumus (jollei henkilökohtaisten tietojen keräämisen yhteydessä toisin mainita).

LUXWAY: n perusteltu intressi yllä mainittuun henkilötietojen käsittelyyn on tarjota sinulle parempi osto- ja asiakaskokemus sekä tarjota sinulle henkilökohtaisia tarjouksia ja muuta asiaa koskevaa tietoa.

Tietoja evästeistä

Käytämme evästeitä, elektronisia kuvia ja vastaavia seurantatekniikoita verkkosivuillamme ja sähköpostiviestinnässämme. Lisätietoja evästeiden ja vastaavien käytöstä, katso evästeet.

Kenelle paljastamme tietosi?

Käsittelemme henkilötietojasi erityisen huolellisesti, ja vain me ja valitut kolmannet osapuolet käyttävät tietosi.

Kolmannet osapuolet, jotka palkkaamme liiketoiminnan harjoittamiseen (kuten asiakaskyselyihin ja postituksiin), saavat käyttää vain henkilökohtaisia tietojasi puolestamme ja erityistehtäviin, jotka heidän on suoritettava ohjeidemme mukaan ja toimia henkilötietojen avustajina. meille. Heidän on pidettävä henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina ja turvassa. Jos laki sitä vaatii, sinulla on oikeus saada luettelo mahdollisista henkilötietojen avustajista, jotka käsittelevät henkilötietojasi meidän puolestamme.

Voidaksemme tarjota parempia palveluita ja markkinointitarkoituksia varten, voimme myös välittää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, yleensä silloin riippumattomina henkilötietojen hallinnoijina, jotta he voivat suorittaa palvelun meille tai sinulle, esimerkiksi osoitepäivityksiin, posti- tai rahtipalveluihin - yrityksiä, jotka toimittavat tuotteita, vakuutusyhtiöitä, pankkeja / luottotietoja tarjoavia yrityksiä tai digitaalisiin mainosverkkoihin, joiden kanssa työskentelemme.

Voimme myös muissa erityistapauksissa paljastaa henkilökohtaisia tietoja, esim. kun meillä on syytä uskoa, että tiedot ovat välttämättömiä henkilöiden tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi tai syytteeseenpanemiseksi jokaisesta, joka on mahdollisesti loukannut Sivustoa tai loukannut muutoin tai loukannut oikeuksiamme tai omaisuuttamme tai asiakkaidemme tai muiden vierailijoidemme oikeuksia.

Henkilötietojen siirtäminen EU / ETA: n ulkopuolisiin maihin edellyttää, että kyseisellä maalla on sopimus EU / ETA: n kanssa, että maalla katsotaan olevan riittävä tietosuojalainsäädäntö tai että olemme tehneet sopimuksen nykyisen kolmannen osapuolen kanssa, jota EU: n komission on pakko soveltaa. henkilökohtaisen yksityisyyden suojaa koskevat lausekkeet. Löydät luettelon hyväksytyistä kolmansista maista ja vakiolausekkeista Euroopan komission verkkosivuilla ja Ruotsin tietotarkastusviraston verkkosivuilla tietojen siirrosta kolmansiin maihin.

Sinun oikeutesi

Lain mukaan sinulla on oikeus pyytää tietoja hallussaan olevista henkilötiedoistasi sen jälkeen, kun olet tunnistanut itsesi ja ilmoittanut selvästi, mitä tietoja haluat käyttää. Tällaisen pyynnön on oltava kirjallinen, erikseen allekirjoitettu ja lähetettävä alla olevaan kohtaan Yhteystiedot ilmoitettuun osoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian ja kuukauden sisällä. Jos emme pysty täyttämään pyyntöäsi, ilmoitamme sinulle ja ilmoitamme syyn.

Jos uskot, että tietojasi on virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on tietyllä tavalla ja rajoitettu siihen, mitä laissa määrätään, oikeus ottaa meihin yhteyttä korjausta koskevalla pyynnöllä. Korjaamme tai päivitämme tietosi mahdollisimman pian.

Sinulla on myös laillinen oikeus pyytää sinua koskevia tietoja poistettavaksi tai rajoittaaksemme henkilötietojesi käsittelyä ja peruuttaa suostumus. Sinulla on myös lain mukainen oikeus saada (siirretty) meille antamasi henkilötiedot.

Huomaa, että meitä voidaan joutua säilyttämään tarvittavat henkilötiedot poistamisen, suostumuksen peruuttamisen tai siirron yhteydessä lakien tai sopimusten mukaisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Laki voi myös sallia, että säilytämme tietyt henkilötiedot liiketoimintamme tarpeidemme mukaan.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä kuten etunäkökohdat huomioon ottaen, mukaan lukien profilointi. Sen jälkeen kun olemme määritelleet, mihin kohteluun vastustat, osoittaa, että on etuja, jotka painavat enemmän. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Tallennamme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tämän henkilötietokäytännön tarjoamiin tarkoituksiin tai lain tai sopimuksen edellyttämiin tarkoituksiin. Henkilötietosi poistetaan tai anonyymit, kun ne eivät ole enää merkityksellisiä niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty, tai niitä ei enää vaadita laissa tai sopimuksessa.

Mitä teemme suojataksesi tietojasi?

Luvattoman pääsyn, käytön, muuttamisen, tuhoamisen tai paljastamisen estämiseksi olemme perustaneet asianmukaiset ja kohtuulliset standardit käsittelemään käsittelemiämme tietojasi sinusta. Tietojen luvattoman tai laittoman käsittelyn ja näiden tietojen vahingossa tapahtuvan katoamisen, tuhoutumisen tai vaurioitumisen estämiseksi ryhdytään toimenpiteisiin. LUXWAY käyttää muun muassa SSL: tä (Secure Socket Layer), mikä tarkoittaa, että tilauksesi on salattu.

Jos henkilöllisyystapahtuma havaitaan, siitä ilmoitetaan lain määräämällä tavalla Tietotarkastusvirastolle ja sinulle.

Linkit muille verkkosivustoille

Huomaa, että tällä sivustolla voi olla linkkejä muille verkkosivustoille. Jos seuraat tällaista linkkiä, tämä voi tarkoittaa, että vierailet muilla verkkosivustoilla, jotka sisältävät muita kuin tässä tietosuojakäytännössä annettuja yksityisyyden suojaa koskevia sääntöjä.

Henkilötietojen käytännön muuttaminen

Me voimme päivittää tämän tietosuojakäytännön. Jos tähän tietosuojakäytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle asettamalla selkeän viestin verkkosivustolle tai muulla vaaditulla tavalla. Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön pitääksesi sinut ajan tasalla siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.

Valitukset ja vahingot

Jos uskot, että henkilötietojesi käsittelyä on käsitelty väärin, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä valitus Tietotarkastusvirastolle henkilötietojen käsittelystämme.

Jos uskot, että olet kärsinyt vahinkoa käsittelemällä henkilötietojasi lain vastaisesti, sinulla voi olla oikeus vahingonkorvauksiin. Voit sitten pyytää vahingonkorvausta meiltä tai nostaa kanteen tuomioistuimessa.

tulppa

LUXWAY, jolla on organisaationumero: SE015567170302, on rekisterinpitäjä, joka vastaa henkilötietojesi käsittelystä, kuten yllä, jollei tietojen keräämisen yhteydessä toisin määrätä. LUXWAY noudattaa Ruotsin tietosuojalainsäädäntöä. Jos sinulla on kysyttävää käytännöstä tai henkilötietojen käsittelystämme, ota meihin yhteyttä alla olevalla tavalla.

Sähköposti: info (a) luxway.se

Osoite: Datavägen 43 A. 436 32 Askim

Puhelin: +46 31 899080

*** LUXWAY hyväksyi tietosuojakäytännön 19. toukokuuta 2019