Infrapunalämmityspaneelit

Infrapunalämmityspaneelit: energia- ja ympäristöystävällinen lämmitys koteihin ja toimistoihin

Älykkäämpi järjestelmä sisätilojen lämmittämiseen, optimaalinen koteihin ja toimistoihin.

Infrapunalämmityspaneelit tarjoavat älykkään ratkaisun sisäympäristöjen lämmittämiseen, joka sopii täydellisesti sekä koteihin että toimistoihin.

Miksi valita infrapunalämmityspaneelit?

Infrapunalämmityspaneelit tarjoavat nopean ja energiatehokkaan lämmityksen, joka on perinteisiä lämmitysjärjestelmiä parempi. Luxwayn lämmityspaneelit on varustettu innovatiivisilla ohjausominaisuuksilla, joihin kuuluu mahdollisuus säätää paneelien pintalämpötilaa. Tämän ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi myös lastenhuoneissa ilman riskejä.

Parannettu lämmitys: Materiaalia ilman sijaan!

Infrapunalämmityspaneelit toimivat lähettämällä infrapunalämpöaaltoja, jotka lämmittävät huoneen pintoja ja materiaaleja ilman lämmittämisen sijaan. Tämän menetelmän ansiosta lattiat, seinät, katto ja huonekalut lämpenevät miellyttävän lämpimiksi, ja ilma lämpenee epäsuorasti, kun se joutuu kosketuksiin näiden lämmitettyjen pintojen kanssa. Tämän ansiosta lämpötila on tasainen koko huoneessa, ja kylmät alueet ja lämpötilaerot poistuvat.

Energiansäästö ja ympäristönäkökohdat

Perinteisiin sähköelementteihin verrattuna infrapunalämmityspaneelit kuluttavat noin 50-70 % vähemmän energiaa. Tämä lisääntynyt energiatehokkuus johtuu osittain siitä, että infrapunalämmitys varastoi lämpöä säteiden tavoittamiin pintoihin ja materiaaleihin, mikä vähentää jatkuvan lämmityksen tarvetta. Sisäänrakennettujen termostaattien tai kaukosäätimen avulla paneeleita voidaan helposti säätää halutun lämpötilan ylläpitämiseksi ja energiankulutuksen vähentämiseksi. Lisäksi Luxwayn infrapunapaneelien arvioitu käyttöikä on jopa 40 vuotta, mikä tekee niistä pitkäaikaisen ja kestävän lämmitysvaihtoehdon.

Ilmalämpöpumppu vai infrapunalämpöpaneelit?

Monissa kodeissa on yleisesti käytössä ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpun, joka puhaltaa lämmintä ilmaa huoneeseen, on aina oltava korkeammassa lämpötilassa, jotta se voi kompensoida tuulen aiheuttaman jäähdytysvaikutuksen. Toiminto vaatii yleensä enemmän energiaa kuin lämmityspaneeli, ja tasaisen lämpötilan saavuttaminen on yleensä vaikeampaa. Ilmalämpöpumpun investointikustannukset ovat myös korkeammat kuin infrapunapaneelien, sillä niiden arvioitu käyttöikä on jopa 40 vuotta.

Mukavuus ja kosteuden minimointi

Infrapunapaneelit lämmittävät myös lattioita, jolloin kylmät lattiat jäävät pois ja luodaan miellyttävä ilmapiiri. Ne myös vähentävät kosteutta materiaaleissa, kuten lattioissa ja seinissä, mikä vähentää homeen muodostumisen riskiä ja ratkaisee esimerkiksi kellareiden, autotallien ja konservatorioiden korkeista kosteusongelmista aiheutuvat ongelmat.

Tulevaisuuden lämmitysjärjestelmän valinta

Oikean lämmitysjärjestelmän valinta on ratkaisevan tärkeää. Infrapunalämmityspaneelit tarjoavat monia etuja, kuten energiansäästöä, asennuksen helppoutta ja vähäisiä ympäristövaikutuksia. Koska niiden arvioitu käyttöikä on jopa 40 vuotta ja lämpötilaa on helppo ohjata matkapuhelimella tai älykkäillä kotijärjestelmillä, ne ovat kestävä ja tulevaisuuden lämmitysvaihtoehto.

Tutustu infrapunalämmityksen etuihin Luxwayn lämmityspaneelien avulla ja nauti mukavasta, energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä lämmityksestä sisäympäristössäsi.

Infrapunalämmityspaneelit säästävät energiaa

Jos Luxwayśin infrapunalämmityspaneeleita verrataan perinteisiin sähköelementteihin, energiaa kuluu noin 50-70 % vähemmän, ja syynä tähän on muun muassa se, että infrapunasäteilyn lämmittämät pinnat varastoivat energiaa, ja sisäänrakennetun termostaatin tai kaukosäätimen avulla infrapaneeli voidaan sulkea, kun lämpötila on saavutettu, ilman että huoneen lämpö yhtäkkiä katoaa. Paneelit voi myös ajastaa yötilaan tai jos olet esimerkiksi lomalla.

Tulevaisuuden kestävä lämmitysjärjestelmä

Luxwayn infrapunalämmityspaneeli on erittäin helppo asentaa itse, aivan kuin ripustaisit kuvan seinälle, toisin sanoen se on nopeaa. Se ei vaikuta kiinteistöön mitenkään, ainoa mitä se vaatii, on tavallinen seinäpistorasia. Luxwayn infrapunapaneeli on täysin huoltovapaa ja sen arvioitu käyttöikä on 40 vuotta. Ne eivät vie paljon tilaa ja tarjoavat mukavan sisälämmityksen ja ovat täysin äänettömiä.

- Ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä

- Täysin huoltovapaa, ei rikkinäisiä kuluvia osia kuten lämpöpumppu

- Täysin äänetön, ei naapureita häiritsevää sihisevää lämpöpumppua

- Sisäänrakennetun termostaatin ansiosta lämpötilan säätäminen on helppoa

- Ilman sisäänrakennettua termostaattia voit säätää lämpötilaa älykkäiden järjestelmien avulla matkapuhelimen kautta, kuten Somfys jne

Saat samalla lattialämmityksen!

On sanomattakin selvää, että haluat välttää kylmiä lattioita. Asunnon omistajilla on aivan liian usein alhaisempi lämpötila kuin lääninhallituksen antamat suositukset. Taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden mielestä se on kallista ja lisää sähkönkulutusta liikaa.

Infrapunalämmityspaneelit lämmittävät ilman sijasta pintoja/materiaaleja, jolloin myös lattiat lämpenevät. Kylmiltä jaloilta ei ole vaikea välttyä, eikä sinun tarvitse huolehtia lisääntyneestä sähkönkulutuksesta.

Infrapunalämmityspaneelit minimoivat kosteus- ja homeongelmat

Koska lämpösäteet lämmittävät pintoja ja materiaaleja ilman sijasta, se tarkoittaa, että lattiassa ja seinissä olevien materiaalien kosteustaso laskee, mikä ratkaisee ongelmat tiloissa, joissa on korkea kosteustaso, kuten kellareissa, autotalleissa, talvisäilytystiloissa jne. Alentunut kosteustaso tarkoittaa myös pienempää mahdollisuutta homeongelmiin, sillä ne liittyvät kosteustasoon.

Oikean lämmitysjärjestelmän valinta on tärkeää

Lämmitysjärjestelmää valittaessa on otettava huomioon monia eri näkökohtia. Joitakin esimerkkejä ovat käyttökustannukset, asennuskustannukset, käyttöikä, huoltokustannukset ja ympäristö.

- Vähennät tulevien kosteusongelmien riskiä

- Saat sen tehtyä nopeasti ilman kauppiasta.

- Infrapunalämmityspaneelit ovat täysin huoltovapaita

- Ne on yhtä helppo asentaa kuin purkaa esimerkiksi muuton yhteydessä.

- Noin 70 % pienemmät energiakustannukset kuin sähköelementillä.

- Vähäinen vaikutus kiinteistöön. Ei reikiä, ei porausta, ei vesiputkia, jotka voivat aiheuttaa vuotoja tai putkistoja.

- Hiljainen lämpö toisin kuin esimerkiksi lämpöpumpun äänekäs puhallinääni.

- Jos haluat lisää lämpöä, asenna itse lisäpaneeli 5 minuutissa.

- Pitkä käyttöikä jopa 40 vuotta.

- Minimaalinen vaikutus ympäristöön

- Voidaan ohjata matkapuhelimella (älykotijärjestelmä)

Grid
List
Infrastrip kattolämmitin 800W musta

Infrapuna kattolämmitin 800w
Mitat: 650x290x50mm (128mm kattokiinnikkeiden kanssa)
Teho: 800W
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€385,89