Narvi puulämmitteinen kiuas Narvi NC 24 SaunakokoonPaunikoko: 10-24 m3Haettu yksikkö
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kiukaan Narvi NC 24

Saunakokoon
Saunan koko: 10 - 24 m3

Puulämmitteinen yksikkö

€1 711,50 Sisältää alv:n

€1 369,20 Veroton

Kuvaus

Saunakokoon
Sauna Koko: Uuni Narvi 10-24 m3

Puulämmitteinen kiuas Narvi NC 24


Puulämmitteinen kiuaslämmitin Narvi NC -yksikkö korostaa yksinkertaista, ajatonta muotoilua, jonka ansiosta takka on helppo sijoittaa sekä perinteisiin että moderneihin saunoihin. Kotelo on maalattu grafiittiharmaaksi, valurautaiseksi palotilaksi. Uuni on erittäin tukeva, jonka paino on 82 kg. Esimerkiksi palotilan katto koostuu 10 mm levystä, joka antaa uunille pitkän käyttöiän.

Kiukaan polttokammio edustaa uutta mallia, joka tekee palamisesta tehokkaamman ja puhtaamman. Uusi uuni on suunniteltu ympäristöystävällisyyden ja sen perusteella, että uuni täyttää myös pakolliset CE-vaatimukset.

Hyvä ja kestävä puulämmitteinen kiuas, joka kestää yksinkertaisesti useita vuosia. Kiuas sisältää paljon kiviä ja vahva rakenne varmistaa pehmeän lämmön. Lasiovi helpottaa tasaisen tulen pitämistä samalla kun luo kodikas tunnelma. Ovessa ja tuhkalaatikossa on puiset kahvat ja ne ovat mukavia käyttää.

Liesissä on säädettävät jalat, joten kiuas on helppo asentaa. Sen mukana tulee liitäntäputki, jonka avulla takka voidaan kytkeä savupiippuun uunin takaa. Jos haluat yhdistää uunin ylhäältä olemassa olevaan tiiliin, tarvitset erillisen liitosputken.

HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen kiuas, sinulla on oltava lattian suojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske sinua, joka on valanut betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.Lisävarusteet, kuten savupiippu, pohjapiippu, lattiapeitelevy, seinäpeitelevy, löytyvät yllä olevista lisälaitteista.erittely:
Leveys: 54 cm
Syvyys: 58 cm
Korkeus: 80 cm
Värivaihtoehdot: Maalattu grafiittiharmaa
------------------
Rec. m3 (eristetty tila): 10 - 24 m3
Saunan korkeus min mm: 119
Paino ilman kiveä, kg: 82
Kivilehti, kg: 80
Ulkomitat LxDxH, mm: 580x580x800
Sauna ei sisälly hintaan.

Lisätiedot
Narvi
s9102315
Genus
Unisex