Aroma Bowl för salt och doftessenser- 120 mm i diameter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aromakulho suola- ja tuoksuesanssille - halkaisija 120 mm

Vesikulho suola- ja tuoksuesansseille
120 mm halkaisijaltaan
Kulho 60 mm syvä.
sauva 240 mm
Varastossa: 4-6 päivän toimitusaika

€84,00 Sisältää alv:n

€67,20 Veroton

Saatat pitää myös
Kuvaus

Aromikulho tuoksuesansseille tai suolaiselle ilmalle.

Käytännöllinen lisävaruste kaikentyyppisiin saunaosastoihin . Asennettu 3 ruuvilla ja täytetty vedellä jokaisessa saunassa.
Käytä suolaiseen ilmaan 2–4 Himalajan suolakiveä, joiden halkaisija on 2–5 cm (lisävaruste). Lisää tuoksua varten 2–5 tippaa mitä tahansa tuoksuöljyä (lisävaruste). Valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho, jossa on ketju ja seinäkiinnike

Suolaa saunassa

Nyt voit myös osallistua Himalajan suolan terveyshyötyihin saunassasi ! Asenna vain Luxwayn "Aroma Bowl" saunaosastosi päälle ja lisää pari suolakitettä ja vähän vettä, anna suolan sulaa ja haihtua kuumassa vedessä ja nauttia saunasi hyödyllisestä suolahöyrystä. Ihanaa, jos sinulla on hengityselinten ongelmia, astmaa, hiiltä, keuhkoputkentulehdusta tai haluat vain ylimääräistä hyvinvointia saunassa. Älä kuitenkaan laita suolakiviä suoraan laitteen päälle äläkä liuota niitä vesiämpäriin, koska suola suoraan laitteeseen voi vahingoittaa sitä.

Yrttejä saunassa

Suomessa on jo pitkään ollut suosittua sekoittaa erilaisia kuivattuja yrttejä saunan kauhaan ja sitten heittää vesi kattilaan tai upottaa koivupurkit yrttiveteen. Yrttejä on historiallisesti käytetty erilaisten sairauksien parantamiseen ja niitä käytetään edelleen laajalti. Mutta sen sijaan, että likaa yksikkö kuivatuilla yrteillä, jotka voivat myös vahingoittaa yksikköä kuivuessaan ja hiiltyessään laitteen sisällä, on paljon käytännöllisempää laittaa kuivatut yrtit veteen "Aroma Bowl" -astiaan. Näin yrteistä saatavat hyödylliset luonnolliset öljyt haihtuvat ja täyttävät saunan miellyttävällä ja hyödyllisellä yrttihöyryllä!

Perinteisesti käytetyt yrtit ovat: kamomilla, minttu, eukalyptus ja apila. Mutta tässä vain mielikuvitus asettaa rajat.

Aromiesanssit saunassa

Saunassa hyödynnettäviä tuoksuöljyjä on monia erilaisia, mikä nostaa saunakokemuksesi aivan uudelle tasolle. Tarvitset vain pari tippaa tiivistettyä saunatuoksua "Aroma Bowliisi" ihanaan ja tuoksuvaan saunaan. Vältä tippumasta saunan tuoksua saunakauhaan, sillä öljyt voivat vaurioittaa yksikön sisällä olevia lämmityskierukkeja ja saat suoran saunan tuoksun, joka lakkaa nopeasti. Jos sen sijaan tiputat muutaman tipan saunatuoksua suoraan vedellä täytettyyn Aroma Bowliin, saat saunaan pitkäkestoisen miellyttävän tuoksun. Tuoksuesanssit myydään vain fyysisessä myymälässämme.

Lisätiedot
OCA-1224