Ruby Redlight 1200 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€250,00

Ruby Redlight 600 Pro

Ruby 600W punainen valopaneeli
Väri: valkoinen
Punainen valo: 660nm
IR-valo: 850nm
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€619,00 Sisältää alv:n

€495,20 Veroton

€869,00 - €250,00

Saatat pitää myös
Kuvaus

Ruby PRO 600 - keskikokoinen punainen valaisin.

Ruby PRO on tehokas punavalopaneeli, joka vie punavalohoidon uudelle tasolle.

PRO-toiminnon avulla voit laajentaa järjestelmää useammalla paneelilla, joissa on sama toimintojen ohjaus, kun kytket useita paneeleja toisiinsa sarjaan.
Paneeli voidaan asettaa myös matalammalle taajuudelle tai pulssitoiminnolla.

Punaisen valon terapiassa pulssitoiminnolla voidaan lisätä valon tunkeutumissyvyyttä kehon kudoksiin optimoimalla valon imeytymistä ja mahdollistamalla lyhyet korkean valon intensiteetin jaksot, joita seuraavat lepojaksot. Tämä voi lisätä solujen vastetta valostimulaatiolle ja hoidon tehokkuutta. Tunkeutumissyvyys vaihtelee valon aallonpituuden, kudostyypin ja hoitoparametrien mukaan. Punainen valo, jonka aallonpituus on pidempi, tunkeutuu yleensä paremmin kudoksiin. Tutkimus jatkuu edelleen punaisen valohoidon pulssitoiminnan vaikutusten selvittämiseksi erilaisissa lääketieteellisissä ja terapeuttisissa sovelluksissa.

Ruby on monipuolinen valopaneeli, johon voidaan haluttaessa liittää useampia valopaneeleita ja muodostaa pidempi tai leveämpi valopaneeli.

Rubyn monet edut:

Kärsitkökivusta tai epämukavuudesta? Punaisen valohoidon on osoitettu lievittävän monia kivun muotoja ja lisäävän mukavuutta.

Parantavaja tulehdusta ehkäisevä: Edistää vammojen nopeampaa paranemista ja auttaa vähentämään tulehdusta, joka on ratkaisevan tärkeää hyvinvointisi kannalta.

Ihon nuorentaminen: Haluatko säteilevän ihon? Lamppumme auttaa torjumaan ikääntymistä, ruusufinniä ja aknea ja antaa sinulle nuorekkaan hehkun.

Lisääntynyt energia ja keskittymiskyky: Saat luonnollisen energiaboostin ja lisää henkistä selkeyttä käyttämällä punaista valoa säännöllisesti.

Parempi verenkierto: Parannaverenkiertoa, mikä on tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vahvistunut immuunijärjestelmä: Anna immuunijärjestelmällesi vauhtia ja auta kehoasi torjumaan infektioita ja sairauksia.

Edistää hormonitasapainoa: Tukee hormonitasapainoa parempaa yleistä terveyttä varten.

Pulssitoiminto: Hyödyt lyhyemmästä hoitoajasta korkeammalla valon intensiteetillä, voi olla hyötyä suuremmalla kehon tilavuudella.

Laajennettavissa: Voidaan liittää useisiin paneeleihin sekä leveydeltään että pituudeltaan.

Rubyn avulla on helppo nauttia punaisen valohoidon hyödyistä kotona. Se on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Aloita päiväsi punaisen valon terapialla, käytä sitä meditaation tai joogan aikana, pidä sitä työpaikallasi tuottavuuden lisäämiseksi tai sijoita se makuuhuoneeseesi unenlaadun optimoimiseksi.

Tehokas ja tehokas ratkaisu:

Ruby on 120 LEDinsä ja tieteellisesti todistetuimpien aallonpituuksiensa (660 nm punainen valo ja 850 nm lähi-infrapuna) ansiosta yksi markkinoiden tehokkaimmista ja tehokkaimmista punavalolampuista. Se antaa sinulle ja perheellesi lukemattomia mahdollisuuksia punaisen valon terapiaistuntoihin kodin mukavuudessa.

Vielä joustavampaa käyttöä varten suosittelemme, että hankit Rubyyn myös lattiatuen, jonka avulla paneelia on helppo siirtää ja mukauttaa tarpeisiisi. Lisäksi Ruby on suunniteltu siten, että se voidaan helposti ripustaa pystysuoraan kattoon, joten voit sijoittaa sen sänkysi tai hoitopöytäsi yläpuolelle ja nauttia sen terapeuttisista hyödyistä itsellesi mukavimmalla tavalla.

On aika investoida terveyteesi edullisesti. Ota askel kohti parempaa hyvinvointia ja säteilevää terveyttä Ember-punavalopaneelin avulla.

Tekninen erittely:

Taajuusalue: 50Hz-60Hz
Nimellisteho: 600W (240*5W)
Todellinen teho: 215W
LED:n aallonpituus: Punainen valo 660m, infrapuna 850
Materiaali: Alumiini
Tuotteen koko:
Pituus: 540mm
Leveys: 280mm
Syvyys: 65mm
Ohjaus: Digitaalinen paneelissa.
Pulssitoiminto: (10/20/30/30/40/50HZ valittavissa oleva pulssitila)
Himmennys: Voidaan asettaa 5 eri tilaan tarpeen mukaan.
Paino: 7 KG
Ruby on Luxwayn tuote

Jos haluat tietää eron punavalohoidon ja infrapunasaunan välillä, klikkaa tästä
Klikkaa yllä olevaa linkkiä

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
SH-PRO-V-600