Golvstöd till Ruby PRO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€50,00

Lattiatuki Ruby PRO:lle

Lattiatuki lukituspyörillä
Ruby Red Light -paneelille.
Saat maksimaalisen joustavuuden lattiatuella ja lukittavilla pyörillä, jotka on suunniteltu erityisesti The Ember -punaista valopaneelia varten.
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€104,50 Sisältää alv:n

€83,60 Veroton

€154,50 - €50,00

Kuvaus

Lattiateline lukittavilla pyörillä täydellistä joustavuutta varten Ruby Red Light Panel -valopaneelin kanssa

Jos haluat maksimaalisen joustavuuden ja helppokäyttöisyyden, valitse lukituspyörillä varustettu lattiateline, joka on suunniteltu erityisesti täydentämään The Ruby Red Light -paneelia. Tämän kätevän lisävarusteen avulla voit helposti siirtää punaista valopaneelia ja sijoittaa sen juuri sinne, minne haluat. Riippumatta siitä, haluatko sen seisovan vieressäsi vai istuvan sen edessä, lattiatuki antaa sinulle täydellisen hallinnan punavalohoitokokemuksestasi.

Ominaisuudet ja hyödyt:

Joustava sijoittelu: Lukittavien pyörien ansiosta voit helposti muuttaa The Ember -punavalopaneelin sijoitusta tarpeen mukaan. Käytä sitä eri huoneissa tai hoitoalueilla ilman vaivaa.

Mukautettu korkeus: Säädä lattiatuen korkeutta varmistaaksesi, että punaisen valon säde osuu kehoosi täydellisesti maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Vakaa rakenne: Valmistettu valkoisesta metallista kestävyyden ja vakauden takaamiseksi, mikä takaa turvallisen ja luotettavan tukirakenteen punavalopaneelillesi.

Yhteensopiva ripustamisen kanssa: Lattiatuki on yhteensopiva The Ember -punavalolampun kanssa, joka voidaan helposti ripustaa oveen tai pystysuoraan sängyn tai hoitopöydän yläpuolelle mukana tulevalla laitteella.

Tutustu vapauteen ja monipuolisuuteen, jonka lukituspyörillä varustettu lattiateline tuo punavalohoitoosi. Anna kehollesi ja mielellesi punavalohoidon hyödyt juuri siellä, missä haluat.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Valkoinen metalli
Sopii: Ruby-punavalolamppu (myydään erikseen)
Sijoita terveyteesi ja hyvinvointiisi tämän kätevän ja luotettavan lattiatuen avulla. Optimoitu joustavuus on nyt punaisen valohoidon ulottuvilla.

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
SH-FS-V-200-600