Vitaelight -lämmitin 450W King Size
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vitaelight -lämmitin 450W King Size

Vitalight -kasetti 450W
Koko: 808x170x47mm.
Täysi spektri
Toimitusaika: 3-6 työpäivää (varastossa).

€265,50  (sis. alv) €212,40  (alv 0%)
Sisältää alv:n

Bambora payment

Kuvaus

Vitaelight -lämmitin asennusta varten

Täyden spektrin lämmittimiä kutsutaan myös Redglass-, Philips Vitaelight- tai täyden spektrin heijastimiksi. Tämä tyyppi tarjoaa voimakkaamman lämmön ja voidaan yhdistää paneelisarjoihimme.

Vitaelight -lämmittimet tuottavat laajan valikoiman infrapuna -aaltoja vyöhykkeillä A, B ja C (lähellä, keskellä ja kaukana), mikä tarkoittaa, että lämpö tunkeutuu syvemmälle kehoon ja antaa voimakkaan lämmön tunteen syvyyksissä ja voi tarjota lievittää kipua ja vaivoja lihassolmuissa, ruoskat normaalin hermoston toiminnan normalisoimiseksi.
Sauna , joka on varustettu vain vitaelight -heijastimilla, voidaan kuitenkin nähdä voimakkaampana lämmönä eikä siinä ole samaa tasaista infrapunalämpöä kuin esimerkiksi Mica Wave -paneeleissa. Siksi on tavallista yhdistää nämä kaksi IR -kiuasta optimaaliseen saunakokemukseen.


Lämmittimet koostuvat kiillotetusta alumiinista valmistetusta heijastimesta ja kvartsista valmistetusta loisteputkesta, jossa on volframi. infrapuna -aalloissa ja punaisessa valossa.

Jos käytät Vitaelight -lämmittimiä selän takana, sivussa tai vasikoilla, muista laittaa selkänoja eteen. Emme suosittele, että selkä on lähempänä kuin 4 cm Vitaelight -valon edestä, koska se on yksinkertaisesti liian kuuma. Selkänojan tulee olla harva, eikä se saa koskaan peittää yli 50% lämmityspinnasta, eikä selkänoja saa olla lähempänä kuin 2 cm Vitaelight -lämmittimen lasista.

Tekniset tiedot

Ulkomitat : P: 808mm, L: 170mm S: 47mm
Asennusmitat: P : 813mm, L: 175mm, S: 57mm
Liitäntäkaapelin pituus : 500 mm
Teho: 450W
Jännite: 230V, 50Hz
Kosteuden sieto: 85%

Lisätiedot
RS-VL450L
Saatat pitää myös