Inspiroivia kuvia Rakennettu sauna

Inspiroivia kuvia ja 3D-piirroksia valikoimasta paikan päällä rakennettuja saunojamme. Suunnitteletko uuden saunan rakentamista tai päivittämistä? Löydä inspiraatiota täältä.

vitaelight

Täysin laatoitettu sauna, jonka sisustus on lämpökäsiteltyä Aspia. Vitaelight Kingsize -sauna, jossa on luuranko selkänoja, Mica Wave -paneelit ja kattolämmitin.


Mica

Asiakaskuva Fine Asp -saunasta, jossa on Mica Wave -paneelit ja Basic-ohjausjärjestelmämme.


Ribbad Vitaelight

Kylkilautainen istuin/selkänoja, jossa on sisäänrakennetut Vitaelight-kiukaat, Mica Wave -paneelit sivuilla lämmön tasaisempaa jakautumista varten ja kattolämmittimet nopeaa lämmitystä varten.


Infra-sauna, jossa on Vitaelight ja Mica Wave, räätälöidyt selkänojat ja valaistu seinä Himalajan suolaa.


Belysning

Tyylikäs paikan päällä rakennettu sauna, jossa on Mica Wave -paneelit ja kiukaiden alla värillinen LED-nauha tyylikästä tunnelmavalaistusta varten.


Mica paneler

Paikalleen rakennettu sauna, jossa on Mica-paneelit.


Tylö Taika

3D-piirustus pienestä perinteisestä saunasta uudehkoon asuntoon. Seinissä harmaa Taikapanel Tylöstä. Katto, Lavar ja selkänoja lämpökäsiteltyä haapaa.


Panelsats1

3D-piirustus pienestä paikan päälle rakennettavasta infrapunasaunasta, jossa on Mica-paneelit ja koristepisteet katossa.


the Y

Mittatilaustyönä rakennettu infrapunasauna Mica-paneeleilla, selkänojan kylkiluut on poistettu paneeleista ja sen sijaan asiakas on rakentanut kiukaiden eteen oman kylkilautaisen selkänojan/istuimen jäkälän.


Relaxstolar

3d-piirustus 2 hengen infrapunasaunasta kylpyhuoneeseen. Mica-aaltopaneelit seinissä, kattolämmittimet katossa ja kaksi mukavaa rentoutumistuolia Vitaelight-järjestelmällä ja sisäänrakennetulla himmentimellä.


Paikan päällä rakennettu perinteinen sauna, yhdistetty haapa ja lämpökäsitelty haapa mukavan kontrastin aikaansaamiseksi. Kaksi Kingsize Vitaelight-kiuasta, joissa on luuranko selkänojan selkänojan takana oleva istuin, jossa on erityisen syvä lämpö. Esimerkki siitä, mitä kutsumme "hybridisaunaksi", kun käytät infraa ja perinteistä saunaa samanaikaisesti.


vitaelight 350w

Yhdistelmäsauna, jossa on perinteinen yksikkö + Vitaelight, jota ohjataan combi-ohjausjärjestelmällämme, joten voit ohjata infra- ja perinteistä yksikköä samanaikaisesti ja myös himmentää infran vaikutusta.


platsbygge med glas

Pieni infra-sauna on rakenteilla, puu ja lämmitysjärjestelmä paikallaan ja odottaa vain lasiseiniä.


Kombibastu med konstiga mått

Yhdistelmäsauna oudoilla kulmilla, vaikea suunnitella saunaa itse? Autamme mielellämme!


Sawo + infra

Yhdistelmäsauna suurilla panoraamaikkunoilla. Kiva upotettu tornin kiuas laavussa.


Uusia kuvia ladataan jatkuvasti.