Aito Himalajan suola 1kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aito Himalajan suola 1kg

100 % Himalajan suolaa
Paino: 1kg
Koko: 2-5 cm kristalleja

€19,50 Sisältää alv:n

€15,60 Veroton

Kuvaus

Aitoja Himalajan suolakiteitä

Vuorisuolaa on käytetty tuhansia vuosia sen lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi, erityisesti hengityselimiin. Ihmiset ovat tehneet pyhiinvaelluksia suolaluoliin lievittääkseen sairauksia ja parantaakseen fyysistä ja henkistä terveyttään. Suolaluolan sisäilma on täynnä pieniä vuorisuolahiukkasia, jotka sisältävät natriumkloridin (pöytäsuolan) lisäksi useita muita keholle hyödyllisiä mineraaleja, kuten magnesiumia, rautaa, kalsiumia, fosforia ja mangaania.


Aito Himalajan suola Punjabin alueelta on kuitenkin yksi vanhimmista vuorisuolatyypeistä ja sen voi tunnistaa syvemmästä oranssista/vaaleanpunaisesta väristään. Tällä suolalla on erityinen paikka terveysruoassa, sillä sen sanotaan olevan paras suola. terveyden kannalta. Aito Himalajan suola on 540-600 miljoonaa vuotta vanha. Legendan mukaan Aleksanteri Suuri ja hänen armeijansa löysivät suuret suolaesiintymät Punjabin alueella. Kun he näkivät, että hevoset nuolevat vaaleanpunaisia kristallilohkoja lähellä nykyisiä suolakaivoksia alueella. Suolaa on louhittu alueella siitä lähtien.

Suolaa saunassa

Nyt voit myös osallistua Himalajan suolan terveyshyötyihin saunassasi ! Asenna vain Luxwayn "Aroma Bowl" saunaosastosi päälle ja lisää pari suolakitettä ja vähän vettä, anna suolan sulaa ja haihtua kuumassa vedessä ja nauttia saunasi hyödyllisestä suolahöyrystä. Ihanaa, jos sinulla on hengityselinten ongelmia, astmaa, hiiltä, keuhkoputkentulehdusta tai haluat vain ylimääräistä hyvinvointia saunassa. Älä kuitenkaan laita suolakiviä suoraan laitteen päälle äläkä liuota niitä vesiämpäriin, koska suola suoraan laitteeseen voi vahingoittaa sitä.

Tuotetiedot

Paino: 1kg (+/- 60g)
Koko: 2-5 cm
Väri: Oranssi/Pink
Sisältö: 100 % aitoa Himalajan suolaa Punjabista

Lisätiedot
KS-1104305