Aito puulämmitteinen sauna Aito AK-57 keraamisilla kivillä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saunakeitin Aito AK-57 keraamisilla kivillä

Puulämmitteinen kiuas AITO AK-57
Saunakoolle 11-20 m3

€4 752,50 Sisältää alv:n

€3 802,00 Veroton

Kuvaus

Saunoille 11-20 m3

Aito AK-57 totta saunaromannille, jotka haluavat nauttia kuumista kylpyammeistaAito-kiuas AK-57 on perinteinen keräävä kiuas, joka tekee saunasta todella nautinnon. Kiviä lämmitetään, kunnes ne ovat punaisia kuumia, minkä jälkeen pelti suljetaan. Kiukaan massa ja suuri määrä kiviä takaavat pitkät, pehmeät ja happea sisältävät saunat useiden tuntien ajan. Aiton kaltainen puulämmitteinen kiuas on valmis saunalle jo 1–1,5 tunnin kuluttua.

Puulämmitteinen kiuas, joka on valmis asennettavaksi

Kiuas toimitetaan asennusvalmiina osina, jotka voidaan asentaa ilman kipsiä kiukaan varattuun paikkaan. Toimitus sisältää kaikki tarvittavat osat, mukaan lukien pohjakivet. Saunan vaippa on valmistettu tyylikästä mustaa emaloitua teräslevyä, joka on helppo pitää puhtaana. Takki on eristetty ja eristys on suojattu ruostumattomalla teräslevyllä. Takka koostuu tulenkestävästä massasta valettuista elementeistä.

Kivilehti on vuorattu tulenkestävillä tiileillä. Saunan uunin ovi, ruoste ja sisäovi ovat valurautaa. Saunakivet sisältyvät toimitukseen. Saunan uuni on varustettu myös vaipan säiliöillä (VS). Saunauunissa on erittäin kestäviä keraamisia saunakiviä, jotka lyhentävät merkittävästi lämmitysaikaa. Keraamisten kivien pyöreä muoto parantaa myös vetoa. Kivien lämmönkestävyys on ensiluokkaista, mikä pidentää niiden käyttöikää.

HUOM! Tämän uunin on oltava betonipinnalla.

Hyvä puulämmitteinen kiuas, jolla on maksimaalinen lämpö ja minimaalinen huolto, se on yksinkertaisesti Aito.

Lisätiedot
Narvi
2220K
Genus
Unisex