Aito puulämmitteinen sauna Aito AK-47 keraamisilla kivillä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saunakeitin Aito AK-47 keraamisilla kivillä

Puulämmitteinen kiuas AITO AK-47
Saunalle, jonka koko on 6-12 m3

€3 665,50 Sisältää alv:n

€2 932,40 Veroton

Kuvaus

Saunalle, jonka koko on 6-12 m3

Puulämmitteinen kiuas Aito AK-47 aitoille saunan ystäville

Aito-saunauuni AK-47 on perinteinen kerääntyvä saunauuni, joka tekee saunomisesta todellisen nautinnon. Kiviä lämmitetään, kunnes ne ovat punaisia kuumia, minkä jälkeen pelti suljetaan. Kiukaan massa ja suuri määrä kiviä takaavat pitkät, pehmeät ja happea sisältävät saunat useiden tuntien ajan.

Puulämmitteinen kiuas, jossa suuri kivirinta

Kiuas toimitetaan asennusvalmiina osina, jotka voidaan asentaa ilman kipsiä kiukaan varattuun paikkaan. Toimitus sisältää kaikki tarvittavat osat, mukaan lukien pohjakivet. Saunan vaippa on valmistettu tyylikästä mustaa emaloitua teräslevyä, joka on helppo pitää puhtaana. Takki on eristetty ja eristys on suojattu ruostumattomalla teräslevyllä. Takka koostuu tulenkestävästä massasta valettuista elementeistä. Parempi puulämmitteinen kiuas ei ole verrattuna lämmön tuottavuuteen suhteessa hintaan.

Kivilehti on vuorattu tulenkestävillä tiileillä. Saunan uunin ovi, ruoste ja sisäovi ovat valurautaa. Saunakivet sisältyvät toimitukseen. Saunan uuni on varustettu myös vaipan säiliöillä (VS). Saunauunissa on erittäin kestäviä keraamisia saunakiviä, jotka lyhentävät merkittävästi lämmitysaikaa. Keraamisten kivien pyöreä muoto parantaa myös vetoa. Kivien lämmönkestävyys on ensiluokkaista, mikä pidentää niiden käyttöikää. Hyvä ja puulämmitteinen kiuas, joka kestää yksinkertaisesti useita vuosia.

HUOM! Tämän uunin on oltava betonipinnalla.


Lisätietoja tuotesivulta.

Aitolla varustetulla puulämmittimellä saat pitkän käyttöiän ja minimaaliset ylläpitokustannukset.

Lisätiedot
Narvi
2210K
Genus
Unisex