Saulavav kaikessa puussa 28x90mm, 3 metriä pitkä, tekee siitä hieman helpomman
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastulav al 28x90mm Pituus: 3,0 m

Vanhasta puusta valmistetut saunat 28x90mm. Pituus: 3.0 m

€47,00 Sisältää alv:n

€37,60 Veroton

Saatat pitää myös
Kuvaus

Alin sauna on erittäin hyvä valinta.

Todellisen saunan rakentamisen tunteen laatu on upea ja kutsuva. Al-puu on pehmeää ja laihaa puutyyppiä, jolla on hyvät ominaisuudet pohjakerroksen rakentamiseen, ja saat hyvän viimeistelyn AL-puulla. Tämä on ydinpuu, jonka otamme ja valmistamme, ja puun rakenteessa tuskin näet vuosirenkaita. Se on vähän kalliimpaa kuin esimerkiksi haapapuu, mutta sillä on parempi ja pidempi kestävyys.

Milloin saunakato rakennetaan?

Yleisin asia on, että rakennat tukikohdat pituuteen, mutta ristille rakentamiselle on etuja. Mitä lyhyempi pituus, sitä pidemmän käyttöiän yleensä sanotaan. Jos yrityksessäsi on sauna , joka on suurimman osan päivästä, ja jos sitä käytetään laajasti, niin kiukaat ovat parempia, koska pidempi laavapuu voi taipua ajan myötä lämmön ja kosteuden takia, mutta yksityisaunalla sillä ei ole väliä .

Mittaa saunakuorma ja tilaa oikea pituus

Kun suunnittelet basulavan rakentamista, sinun tulee treenata mahdollisimman täysipitkäksi tarpeettoman vuotojen välttämiseksi. Mitä paremmin lasket, sitä vähemmän turhaa rahaa.

Vanhasta puusta valmistetut saunat 28x90mm. Pituus: 3.0 m

Saunabaari al, joka antaa saunallesi ylellisen vaikutelman. Al, toisin kuin Asp, on väriltään lievästi vaaleanpunainen, mutta muuten samanlainen kuin Asp-puu. Suomessa perinteinen sauna on rakennettu tämän tyyppisellä puulla. Al-lavilla on siis "enemmän väriä" kuin haapapuussa.

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
s990030
7350120005236
Genus
Unisex