Narvi puulämmitteinen saunauuni Narvi NC 20 SaunakokoonTuunakoko 6-20 m3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kiukaan Narvi NC 20

Puulämmitteinen liesi .
Saunakokoon
Tilavuus 6-20 m3.

€1 214,00 Sisältää alv:n

€971,20 Veroton

Kuvaus

Saunan koko: Liesi Narvi 6-20m3


Narvi NC-yksikkö on korostanut yksinkertaista, ajatonta muotoilua, mikä tekee lieden helpon sijoittamisen sekä perinteiseen että moderniin saunailuun. Kotelo on maalattu grafiittiharmaaksi, valurautaiseksi palotilaksi.

Kiukaan polttokammio edustaa uutta mallia, joka tekee palamisesta tehokkaamman ja puhtaamman. Uusi uuni on suunniteltu ympäristöystävällisyyden ja sen perusteella, että uuni täyttää myös pakolliset CE-vaatimukset.

Liesi sisältää suuren määrän kiviä ja vahva rakenne varmistaa pehmeän lämmön. Lasiovi helpottaa tasaisen tulen pitämistä samalla kun luo kodikas tunnelma. Ovessa ja tuhkalaatikossa on puiset kahvat ja ne ovat mukavia käyttää.

Liesissä on säädettävät jalat, joten kiuas on helppo asentaa. Sen mukana tulee liitäntäputki, jonka avulla takka voidaan kytkeä savupiippuun uunin takaa. Jos haluat yhdistää uunin ylhäältä olemassa olevaan tiiliin, tarvitset erillisen liitosputken.

HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen uuni, sinulla on oltava lattian suojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske sinua, joka on valanut betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.

Lisävarusteet, kuten savupiippu, pohjapiippu, lattiapeitelevy, seinäpeitelevy, löytyvät yllä olevista lisälaitteista.

kiuasmääritys:

Leveys: 54 cm
Syvyys: 58 cm
Korkeus: 80 cm
Värivaihtoehdot: Maalattu grafiittiharmaa
------------------
Rec. m3 (eristetty tila): 6-20 m3
Saunan korkeus min mm: 119
Paino ilman kiveä, kg: 76
Kivilehti, kg: 60
Ulkomitat LxDxH, mm: 540x580x800
Sauna ei sisälly hintaan.

Lisätiedot
Narvi
s9102313
Genus
Unisex