Punainen valoterapia: Opas optimaaliseen terveyteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Red Light Theary- Mark Sloan

Mark Sloanin kirja
Tutustu punaisen valoterapian ihmeelliseen potentiaaliin optimaalisen terveyden saavuttamiseksi Mark Sloanin kattavan oppaan avulla.
Opi terapian takana oleva tiede ja sovella sitä hyvinvointisi maksimoimiseksi.
Huomautus Englanninkielinen teksti

€30,00 Sisältää alv:n

€24,00 Veroton

Kuvaus

Mullista terveytesi punaisen valoterapian avulla: täydellinen opas optimaaliseen hyvinvointiin

Tervetuloa parantumisen maailmaan ilman perinteisten lääkkeiden negatiivisia sivuvaikutuksia. Kuvittele, että voit hoitaa lähes kaikki sairaudet mullistavalla uudella tekniikalla. Esittelyssä: Punaisen valon terapia.

Kirjailija ja tiedetoimittaja Mark Sloan on omistautunut elämänsä turvallisempien ja tehokkaampien hoitojen tutkimiseen syöpään ja muihin sairauksiin. Hänen viimeisin työnsä, "Punaisen valoterapian ihmeellinen lääketiede", on kattava opas, joka auttaa sinua hyödyntämään tämän mullistavan tekniikan voimaa terveytesi parantamiseksi.

Kirjan ensimmäisessä osassa saat perusteellisen ymmärryksen siitä, mikä punaisen valoterapia on ja miten se toimii. Sadat tieteelliset tutkimukset tukien opit, kuinka lähellä infrapunaa ja punaista valoterapiaa voidaan käyttää:

  • Antaa ihollesi nuorekkuuden vähentämällä ryppyjä ja torjumalla aknea
  • Lisää mielenterävyyttäsi ja luovuuttasi
  • Polta rasvaa ja paranna kehosi muotoa
  • Lisää energiaasi ja elämänhaluasi
  • Vähentää kipua ja nopeuttaa vammojen paranemista
  • Paranna seksuaalista toimintaasi ja hedelmällisyyttäsi
  • Torju masennusta ja lisää elämänlaatuasi

Kirjan toisessa osassa Mark jakaa testatun 7-vaiheisen kotihoitomenetelmänsä. Yli 20 todellisten ihmisten inspiroivista menestystarinoista opit käyttämään punaista valoterapiaa tehokkaasti tulosten maksimoimiseksi.

Kirja sisältää myös arvokkaita vinkkejä valon optimaaliseen sijoittamiseen, hoitoaikoja erilaisiin olosuhteisiin ja yleisimpien virheiden välttämiseen.

Jos olet valmis ottamaan ohjat omasta terveydestäsi ja saavuttamaan optimaalisen hyvinvoinnin, "Punaisen valoterapian ihmeellinen lääketiede" on sinun viimeinen opaskirjasi. Napsauta "OSTA NYT" -painiketta aloittaaksesi matkasi parempaan terveyteen jo tänään!

 

Englanninkielinen teksti

Lisätiedot
BOK-MS