Ember RedLight 1500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€100,00

Ember RedLight -hoito 300W. Pöytämalli

Ember 300W punainen valopaneeli
Väri: valkoinen
Punainen valo: 660nm
IR-valo: 850nm
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€286,00 Sisältää alv:n

€228,80 Veroton

€386,00 - €100,00

Kuvaus

The Ember -punainen valolamppu pöytäjalustalla: polkusi optimaaliseen terveyteen

Ember-pöytämalli on tehokas ja käytännöllinen punavalopaneeli jalustalla, joka vie punavalohoidon uudelle tasolle. Vaikuttavan formaattinsa ja ylivoimaisen suorituskykynsä ansiosta se tuottaa maksimaalisen vaikutuksen lyhyessä ajassa ja hoitaa lähes koko kehoa samanaikaisesti. Lamppumme antaa soluillesi parhaat edellytykset toimia optimaalisesti, mikä avaa oven monille terveyshyödyille.

Emberin monet hyödyt:

Kivunlievitys: Kärsitkö kivusta tai epämukavuudesta? Punavalohoidon on osoitettu lievittävän monia kiputiloja ja lisäävän mukavuutta.

Parantavaja tulehdusta ehkäisevä: Edistää vammojen nopeampaa paranemista ja auttaa vähentämään tulehdusta, joka on ratkaisevan tärkeää hyvinvointisi kannalta.

Ihon nuorentaminen: Haluatko säteilevän ihon? Lamppumme auttaa torjumaan ikääntymistä, ruusufinniä ja aknea ja antaa sinulle nuorekkaan hehkun.

Lisääntynyt energia ja keskittymiskyky: Saat luonnollisen energiaboostin ja lisää henkistä selkeyttä käyttämällä punaista valoa säännöllisesti.

Parempi verenkierto: Parannaverenkiertoa, mikä on tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vahvistunut immuunijärjestelmä: Anna immuunijärjestelmällesi vauhtia ja auta kehoa torjumaan infektioita ja sairauksia.

Edistää hormonitasapainoa: Tukee hormonitasapainoa paremman yleisen terveyden vuoksi.

Emberin avulla on helppo nauttia punaisen valohoidon hyödyistä kotona. Se on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Aloita päiväsi punaisen valon terapialla, käytä sitä meditaation tai joogan aikana, pidä sitä työpaikallasi tuottavuuden lisäämiseksi tai sijoita se makuuhuoneeseesi unenlaadun optimoimiseksi.

Tehokas ja tehokas ratkaisu:

Ember on 30 LEDinsä ja tieteellisesti todistetuimpien aallonpituuksien (660 nm punainen valo ja 850 nm lähi-infrapuna) ansiosta yksi markkinoiden tehokkaimmista ja tehokkaimmista punaisen valon lampuista. Se antaa sinulle ja perheellesi lukemattomia mahdollisuuksia punaisen valon terapiaistuntoihin kodin mukavuudessa.

Ember-paneeli on helppokäyttöinen ja muotoilultaan mobiili. Sen mukana toimitetaan mukava pöytäjalusta, joka on säädettävissä eri korkeuksiin ja kulmiin. Paneelin mukana tulee myös yläkiinnike ja ovikoukku, jotta voit kiinnittää paneelin oven sisäpuolelle. Suojalasit sisältyvät aina jokaisen paneelin mukana, auringonvalo ei ole haitallista, mutta voimakkaan valon voimakkuuden vuoksi sitä on mukava käyttää.

On aika investoida terveyteesi edullisesti. Ota askel kohti parempaa hyvinvointia ja säteilevää terveyttä Ember-punavalopaneelin avulla.

Tekniset tiedot:

Taajuusalue: 50Hz-60Hz
Nimellisteho: 300W (60*5W)
Todellinen teho: 81W
LED-aallonpituus: Punainen 660m, Infrapuna 850
Diodien määrä: 30kpl
Materiaali: Alumiini
Tuotteen koko
Pituus: 298mm
Leveys: 189mm
Syvyys: 60mm
Ohjaus: Paneelilla ja kaukosäätimellä.
Paino: 3,1 KG
Jalusta: Korkeus 180mm, säädettävissä
Ember on Luxwayn tuote

Jos haluat tietää eron punavalohoidon ja infrapunasaunan välillä, klikkaa tästä

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
SH-FPB-V-300