Koe rentoutumista ja terveyttä Chakra-patjallamme
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eksklusiivinen Chakra IR-patja

Lämmityspatjan mitat:
Leveys: 600 mm
Pituus: 1800 mm
Lämmitystekniikka: Chakrakivet, RLT, PEMF
Toimitusaika: 3-6 työpäivää

€1 009,00 Sisältää alv:n

€807,20 Veroton

Kuvaus

Yksinomainen IR-patja Chakra, punainen valohoito ja PEMF-toiminto.

Eksklusiivinen "Chakra"-patjamme on saanut inspiraationsa ihmiskehon seitsemästä chakrasta.

Mikä on chakra

Chakra on termi, joka on peräisin muinaisista intialaisista henkisistä perinteistä ja jota käytetään kuvaamaan kehon energiakeskuksia. Tämän opetuksen mukaan elämänenergia eli prana virtaa kehon läpi, ja nämä energiakeskukset toimivat kuin pyörät, jotka säätelevät energian virtausta.

Elämänenergia

Liian usein yritämme saada lisää energiaa laukaisemalla kehoa sokerilla, kahvilla, alkoholilla tai intensiivisen toiminnan aiheuttamalla adrenaliinilla. Mutta kuinka kauan tämä antaa meille oikeaa energiaa ja kuinka pitkäaikainen ratkaisu tämä on hyvinvoinnillemme? Löydämmekö muita tapoja saada energiaa, joista voimme kohdata maailmamme joustavampina, intuitiivisempina ja energisempinä ihmisinä. Meidän on harjoiteltava ja meidän on oltava yhteydessä itseemme, sisäiseen oppaaseemme.

Kehon energiakeskukset

Kehossa on yleensä kuvattu seitsemän energiakeskusta eli päächakraa, jotka jakautuvat ylävartaloon ja ulottuvat selkärankaa pitkin sen tyvestä pään kruunuun. Jokaisen chakran katsotaan olevan yhteydessä tiettyihin kehon fyysisiin, emotionaalisiin, henkisiin ja hengellisiin ominaisuuksiin ja elimiin. Intialaisten perinteiden mukaan on tärkeää, että eri chakrat ovat tasapainossa ja että energia voi virrata vapaasti niiden läpi, jotta saavutetaan fyysinen, emotionaalinen ja henkinen terveys

 

Chakrojen tasapainottamiseen ja energiatyöhön käytetään usein värejä. Chakravärejä sisältävien kivien ja kristallien käyttö voi auttaa aktivoimaan ja harmonisoimaan kutakin chakraa. Eksklusiivinen chakrapatja tarjoaa paletin kiviä ja mineraaleja, jotka ovat klassisia intialaisissa perinteissä stimuloimaan kehon seitsemää chakraa.

Seitsemän chakraa ovat:

 

1 Violetti, ametisti
Kruunu chakra (Sahasrara): Tämä chakra sijaitsee pään yläosassa ja liittyy henkiseen tietoisuuteen, ykseyteen ja transsendenssiin.


2 Tummansininen, sodaliitti
Kolmannen silmän chakra (Ajna): Tämä chakra sijaitsee kulmakarvojen välissä ja liittyy intuitioon, oivallukseen ja sisäiseen viisauteen.


3 Vaaleansininen, pitsiakaatti
Kurkku-chakra (Vishuddha): Tämä chakra sijaitsee kurkussa ja liittyy kommunikointiin, totuuteen ja itseilmaisuun.


4 Vihreä, aventuriini
Sydänchakra (Anahata): Tämä chakra sijaitsee sydämessä ja liittyy rakkauteen, myötätuntoon ja ihmissuhteisiin.


5 Keltainen aventuriini
Solar Plexus Chakra (Manipura): Tämä chakra sijaitsee navan yläpuolella ja liittyy itseluottamukseen, henkilökohtaiseen voimaan ja itsetuntoon.


6 Oranssi akaatti
Sakraalichakra (Svadhisthana): Tämä chakra sijaitsee alavatsan alueella ja liittyy luovuuteen, seksuaalisuuteen ja emotionaaliseen tasapainoon.


7 Punainen, jaspis
Punainen chakra (Muladhara): Tämä chakra sijaitsee selkärangan tyvessä, ja se liitetään perus selviytymiseen, turvallisuuteen ja maadoittumiseen.

 

 

Muut ominaisuudet

Patja on varustettu myös 24 huolellisesti sijoitetulla punaisella valopisteellä, jotka säteilevät punaista valoa 660 nm:n aallonpituudella, mikä on kaikkein hyödyllisintä punaisen valon terapiassa. Tällä valolla sanotaan olevan myönteisiä vaikutuksia solujen uudistumiseen, kollageenin tuotantoon ja moniin muihin terveysvaikutuksiin. Voit käyttää punaisen valon terapiatoimintoa myös täysin ilman lämpöä.

Patja kuuluu eksklusiiviseen perheeseemme, ja se on varustettu myös PEMF-toiminnolla, joka tuottaa matalataajuisen sykkivän sähkömagneettisen kentän, jolla voi olla myönteinen vaikutus terveyteesi.

 


Lämmityspatjan erittely.

Kokonaismitat: 60x180 cm
Paino: 12 kg Kivikoko Chakra-kivet: 5-20mm epäsäännöllinen Teho: 220-240V ,50Hz 220W Aika-asetus jopa 9 tuntia. Liitetään tavalliseen seinäpistorasiaan. Kaapelin pituus: 180 cm.

Lue syvällisemmin infrapunapatjoista täältä.

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
CHAK-080Pz