Patjasuojat Luxway infrapunapatjoille
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
New

Patjasuojus 180cm


Patjasuojus Infra-patjalle
Leveys: 600 mm
Pituus: 1800 mm

€48,00 Sisältää alv:n

€38,40 Veroton

Kuvaus

Patjasuojat infrapunapatjoille

Pidä patjasi raikkaana ja suojattuna laadukkaalla patjasuojallamme infrapunapatjoille. Tässä huolella suunnitellussa patjansuojassa on pehmeä ja mukava päällinen ja kosteutta siirtävä TPU-alusta. Käytitpä patjaa julkisissa tai yksityisissä tiloissa, patjasuojamme pidentää tuotteen käyttöikää ja pitää sen puhtaana hieltä ja lialta rajoittamatta infrapunasäteiden vaikutusta.

Ominaisuudet ja hyödyt:

Pehmeä päällinen: Patjasuojan päällinen on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä pinnasta, joka tarjoaa lisämukavuutta ja ylellisen tunteen käytön aikana. Voit nauttia pehmeästä ja rentouttavasta unikokemuksesta joka yö.

Kosteutta hylkivä TPU-alapuoli: Patjasuojan alapuoli on valmistettu kosteutta hylkivästä TPU-materiaalista (Thermoplastic Polyurethane). Tämä muodostaa tehokkaan suojan kosteutta, roiskeita ja tahattomia tahroja vastaan, mikä auttaa suojaamaan patjaasi ja säilyttämään sen puhtauden ja laadun ajan myötä.

Materiaali: Valmistettu kestävästä polyesteristä ja kosteutta hylkivästä TPU-materiaalista, joka takaa pitkäaikaisen käytön ja optimaalisen suojan patjallesi.

Matkahihnat kaikissa neljässä kulmassa: Suojassa on matkahihnat kaikissa neljässä kulmassa, mikä varmistaa sen pysymisen paikallaan.

Konepestävä: Helppo puhdistus on mahdollista, kun päällinen voidaan pestä koneessa, mikä säästää aikaa ja mahdollistaa vaivattoman huollon.

Suojaa patjaa: Patjasuojamme infrapatjoille suojaa patjaasi hieltä, lialta ja roiskeilta. Se auttaa pidentämään patjasi käyttöikää ja säilyttää sen hygieenisen ja raikkaan laadun ajan myötä.

Useita kokoja: Patjasuojaa on saatavana eri kokoja, jotka sopivat erilaisille infrapunapatjoillemme.

Lisätiedot
FC-450GR