Viivästynyt saunatoimitus

Miksi tilaukseni on myöhässä?

Viime kuukausina liikenteen kysyntä on ollut erittäin korkea. Tämä johtuu osittain lääketieteellisten tekniikoiden sekä terveydenhuollon kulutushyödykkeiden lisääntyneestä kysynnästä ja siitä, että monet yritykset haluavat turvata oman tuotantonsa lisääntyneillä komponenttitilauksilla.

Tämä on johtanut siihen, että varustamot ovat varanneet aluksilleen liikaa. Useimmilla varustamoilla on myös ensisijainen kuljetus Pohjois-Amerikkaan, minkä seurauksena Eurooppaan menee vähemmän aluksia. Valitettavasti tämä on johtanut merkittäviin viivästyksiin tuotteillemme.

Pahoittelemme syntynyttä tilannetta ja pyrimme intensiivisesti saamaan mallimme takaisin varastoon. Toivomme ymmärryksesi nykyisestä poikkeuksellisesta tilanteesta. Seuraa verkkosivustollamme jokaisen mallin toimitusta, varaamme sen mahdollisuuksien mukaan. viivästykset, koska jopa henkilöstöpula Euroopan satamissa voi edelleen vaikuttaa normaaliin noutoaikaan.

Toimitusaika!

Heti kun meillä on tilaamasi sauna varastossa, otamme sinuun yhteyttä. Lähetämme sähköpostia tai soitamme sinulle saadaksesi OK, jotta voimme aloittaa toimituksen kotiisi.

Toimitus tapahtuu DHL: n kanssa, joka lähettää tekstiviestin, ehdotuksen toimitusajaksi. Seuraat tekstiviestissä DHL: n ohjeita vahvistaaksesi tai varataksesi toimitusajan uudelleen.

Ystävällisin terveisin

Luxway Nordic AB