Työterveydenhuollon infrapunasauna vähentää poissaoloja

Työterveyshuollon edut.

Lämmin henkilökunta

Pitkäaikainen istumatyö aiheuttaa kipua niskahartioissa ja selässä. Stressi ilmenee usein kipuina ja lihasjännityksinä, ja on vaikea rentoutua henkisesti niin kauan kuin vartalo on kipeä.

Ympäristössämme olevat vaaralliset aineet, joista elimistö ei onnistu välittömästi päästämään eroon kertyvät kehomme sisälle. Kun näitä toksiineja kertyy tarpeeksi, verenkierto vähenee ja solujen energiansaanti estyy. Kehoon kertyvät toksiinit ovat usein monien terveysongelmien syy.

Infrapunasaunan avulla voit tarjota henkilökunnallesi ainutlaatuisen mahdollisuuden työstä toipumiseen ja rentoutumiseen. Infrapunalämpö on samantyylistä lämpöä, jota tulee auringosta, mutta ilman vaarallista UV-säteilyä.

Infrapunalämpö tunkeutuu syvemmälle kehoon, kuin muu lämpö. Se lämmittää kehoa 4,5 cm:n syvyyteen. Kuumuuden tunnetaan lievittävän kipua ja edistävän rentoutumista. Infrapunasauna lisää verenkiertoa, antaa happea lihaksia ja poistaa kuona-aineita.

Infrapunasaunassa…

  • Annatko itsellesi aikaa rentoutua mukavassa lämpimässä infrapunasaunassa. Palaudut itsekin samalla, kun lihakset rentoutuvat stressihormonien laskiessa. Samalla voit kuunnella rentouttavaa lempimusiikkiasi.

  • Saat lämmitettyä lihaksesi syvältä, joka tuntuu aivan yhtä mahtavalta, kuin kokovartalohieronta. Kehon lämpötilan nousu lisää verenvirtausta laajentuneiden verisuonten kautta, mikä luo positiivisia vaikutuksia lihaksiin ja niveliin, mutta myös sydämelle ja verisuonille.

  • Stimuloi kehoasi vieroitus- ja painonpudotusta varten. Hikoilet 2-3 kertaa enemmän kuin perinteisessä saunassa. Infrapunasäteellä on kyky vapauttaa toksiineja, jotka kerääntyvät soluihin. Tutkimukset osoittavat, että infrapunasaunat ovat erityisen tehokkaita vähentämään kehossa olevien kemikaalien määrää. Toksiinit poistuvat yhdessä hien kanssa. Infrapunasauna poistaa kuona-aineita tavalla, joka ei rasita munuaisia tai maksaa. Tehokas vieroitushoito ympäristömyrkyistä vieroitumiseen vaatii toistuvia saunakertoja useiden kuukausien ajan.

  • Asetat vartalo kuumemaiseen tilaan. Kuume on kehon oma puolustuskeino infektioiden ja muiden uhkien torjumiseen. Kehon stimulointi kuumuudella on erittäin positiivista immuunijärjestelmälle, se muuttuu valppaammaksi ja keho kykenee paremmin kestämään erilaisia tartuntatauteja, jotka kuuluvat syksyyn ja talveen.

  • Istumatyötä tekevät ihmiset voivat helposti saada kivunlievitystä ja hyvinvointia kehoonsa infrapunasaunassa suorittaakseen työnsä paremmin.

  • Löytääksesi tien ulos stressistä, sinun on ensin rentouduttava ja lievittää kipua lihaksissa. Tämän jälkeen voidaan rentoutua kunnolla. Tutki omaa elämäntilannettasi ja tutki, kuinka voisit purkaa noidankehän ja löytää harmonian.

  • -Infrapunasaunominen antaa vieroitushoitoa kehollesi

60 vuotta sitten tuotettiin hyvin vähän kemikaaleja. Maailman kemiallinen kokonaistuotanto on kasvanut vuoden 1050 seitsemästä miljoonasta tonnista vuodessa noin 400 miljoonaan tonniin vuonna 2005. EU:n markkinoilla on yli 30 000 kemikaalia. Näistä vain 5000 on testattu ja arvioitu niiden terveys- ja ympäristövaikutuksia. Auta vartalosi eroon myrkyistä.

Jokainen penni, jonka sijoitat wellness-saunaan lisää hyvinvointia. Sairauslomien määrä vähenee, hyvinvointi lisää työn tehokkuutta. Jos sinusta tuntuu hyvältä, sinusta tulee onnellinen ja nautit työstäsi ja ympäristöstäsi.