Mikä on Luxway-infrapunasauna

Millainen on Luxway infrapunasauna?

Luxway Infrapunasaunat valmistetaan jykevistä puista kuten setristä tai hemlokista. Saunat on helppo koota ja sijoittaa minne tahansa sisätiloihin. Saunojen asennusaika noin 1-3 tuntia mallista riippuen. Saunat eivät vaadi kiinteitä sähköasennuksia tai märkätiloja. Kytket saunan helposti pistorasiaan. Luxway infrapunasaunat on varustettu "Carbon Wave" tai ”Vitalight” -lämmittimillä. Infrapunasaunoissa on sisäänrakennettu musiikkisoitin, joten voit nauttia suosikkimusiikistasi samalla, kun nautit saunasta.Kuinka luxway-sauna toimii?

Infrapunasaunat mukavalla lämpötilalla

Infrapunasaunojen lämpötila on 40 - 65 asteen välillä (perinteinen sauna 80 - 100 °C). Infrapunasaunat ovat ns. matalalämpöisiä saunoja, jotka sopivat kaikille, myös heille, jotka eivät halua olla tukalassa tavallisessa saunassa, tai heillä on muita terveydellisiä ongelmia, joka estää tavallisen saunomisen. Infrapunasauna ei lämmitä ilmaa, vaan esineitä. Toisin sanoen sen toimintatapa on täysin päinvastainen, kuin perinteinen sauna, joka lämmittää ilmaa.

Luxway-infrapunasaunassa lämpötilan ei tule ylittää 65 °C, korkeampi lämpötila ei anna parantunutta vaikutusta. Haluttu vaikutus saavutetaan 40-50 °C välillä. Sauna on varustettu raitisilmaventtiilillä tai poistoilmapuhaltimell. Ovi saa olla auki, sillä optimaalinen tilanne saavutetaan tälläkin tavalla. Saunanlämmittimet lämpenevät nopeasti noin 10 minuutissa ja ovat erittäin energiatehokkaita (Energiankulutus on 1,6 kW tunnissa, tunnin hinta on 1,60 SEK hinnalla 1 SEK / kWh tai 0,8 SEK 30 minuutin ajan).

Infrapunasauna kuluttaa vähemmän energiaa, kuin tavallinen sauna

Infrapunasaunassa alle 20% energiasta käytetään ilman lämmittämiseen, kun taas yli 80% muunnetaan kehon sisäiseksi lämmöksi. Infrapunasauna lämmittää kudoksia perusteellisemmin, kuin perinteinen sauna, ja suurin osa energiasta menee suoraan ruumiin lämmittämiseen, eikä ympäröivän ilman lämmittämiseen. Tavallisessa saunassa lämpö siirtyy ilman kautta ruumiiseen. Nämä erot selittävät, miksi infrapunasaunoilla on enemmän terveyshyötyjä, kuin tavallisella saunalla.

Japanilaiset ja kiinalaiset tutkijat ovat viimeisten 25 vuoden aikana suorittaneet laaja-alaista tutkimusta pitkäaaltotekniikkahoidoista ja ilmoittaneet lukuisista hyödyistä. Infrapunalämpö on täysin vaaratonta ja on lämmönlähde, jota käytetään sairaaloissa imetysiässä olevien lämmittämiseen.