Veito Musta huoneenlämmitin 1700W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veito Musta huoneenlämmitin 1700W

Infrapunalämmitin | Terassilämmitin
Sisätilojen lämmitykseen .
Toimitusaika: 3-6 työpäivää (varastossa)

€276,00 Sisältää alv:n

€220,80 Veroton

Kuvaus

Veito Black Edition

kannettava huoneenlämmitin on tyylikkäästi muotoiltu, joka sulautuu moderneihin koteihin. Lämmitin tuottaa salamannopean lämmityksen, ja sitä käytetäänkin nykyään kodeissa, toimistoissa, olohuoneissa jne. Huoneenlämmitin säästää myös energiaa. Laite levittää infrapuna-aaltoja 20 neliömetrin alueelle.

Veito-infrapunalämmittimet ovat suosittuja kaikkialla maailmassa.

Lämmitin lämmittää, jopa 20 neliömetrin alueen. Infrapunalämmitin on säädettävissä neljälle eri tehokkuudelle parhaan sopivuuden takaamiseksi. Jokaisen lämmittimen mukana tulee langaton kaukosäädin, jolla voi ohjata useita lämmittimiä ympäri taloa. Sinun ei siis tarvitse hankkia useita kaukosäätimiä eri lämmittimille.
Lämmitin säilyttää valitun tehokkuuden. Lämmittimelle voidaan myös asettaa ajastus. Ylikuumenemissuoja takaa turvallisen käytön. Lämmittimessä on myös kaatumissuoja, jolloin laite sammuu, mikäli se kaatuu vahingossa. Lämmitin on käyttövalmis heti pistokkeen kytkemisen jälkeen.

Infrapunatekniikka perustuu hiilen lyhytaaltoiseen infrapunasäteeseen. Nämä lämmittimet eivät häikäise, sillä ne ovat matalan häikäisyn lämmittimiä. Vähäinen häikäisy takaa miellyttävän käytön.

Kvartsihalogeenitekniikka infrapunalämmittimissä.

Lyhytaaltoisella säteilyllä varustetun kvartsihalogeenilämmittimen etuna on, että se lämmittää suoraan kohdetta, eikä ympäröivää ilmaa. Toisin kuin tavanomaiset infrapunalämmittimet, tämä infrapunalämmitin saavuttaa suurimman tehon heti, kun se käynnistetään. Lämmitin voidaan säätää 4 eri tehokkuudelle.

Lämmitin voidaan sijoittaan erittäin joustavasti, koska lämmittimen mukana tulee 2 metriä pitkä virtajohto ja asennuspilari liikuteltavuuden varmistamiseksi. Tätä lämmitintä on saatavana valkoisena tai mustana versiona. Lämmitin on säädettävissä eri korkeuksiin 85 - 135 cm välillä. Laite painaa vain 2,6 kg mikä lämmittimen liikuteltavuutta.

Lämmitintä voi säätää portaattomasti, ja sitä voidaan kääntää myös päällä ollessaan. Laitteeseen ei vaadita ulkoista kaukosäädintä.

Laitteen mukana toimitetaan hyvät asennusohjeet.

Infrapunalämmittimen tekniset tiedot. 

Sähköliitäntä: 220 - 240 V 50 / 60Hz. Maadoitettu pistorasia.
Ohjaus: Lämmittimen kaukosäädin ja näppäimistö.
(1 kaukosäädin voi ohjata useita lämmittimiä)

Teho: Säädettävissä neljään eri tehotilaan: 900, 1200, 1500 tai 1700 W
Lämmitysteho: 8000 BTU / H
Väri: musta
IP-luokka: 24. Sertifioitu TÜV Reihnlandin ja CE:n kautta

Lämmittimen koko:

80 mm x 820 mm x 170 mm
maksimikorkeus 1350 mm

Kaatumissuoja
Mukana toimitettavat kiinnikkeet voidaan säätää eri korkeusasentoihin.

Helppo asentaa!

Lisätiedot
Veito
VCH1800REB
7350120002600
Genus
Unisex