Veito huonelämmitin valkoinen 1700W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veito huonelämmitin valkoinen 1700W

Infrapunalämmitin | Huonelämmitin Veito 1700W
Sisäilman lämmitykseen.
Toimitusaika: 3-5 päivää (varastossa)

€250,66 Sisältää alv:n

€200,52 Veroton

Kuvaus

Ammattimainen huonelämmitin

Valkoinen painos ,
Tyylikäs muotoilu, kannettava huonelämmitin, joka sulautuu moderneihin koteihin. Lämmitin tuottaa salamannopeaa lämmitystä ja sitä käytetään nykyään kodeissa, toimistoissa, olohuoneissa jne., Ja sillä on energiansäästövaikutus, joka on samanlainen kuin ilmalämpöpumpulla.
Laite levittää infrapuna-lämpöaaltoja 20 neliömetrin mukavuusalueelle.

Veito-infrapunahuoneen lämmitystä käytetään kaikkialla maailmassa.
Lämmitysyksikön kattopinta-ala on suuri 20 neliömetriä . Säädettävissä neljässä eri virtatilassa parhaan mukautumisen takaamiseksi haluamaasi mukavuuteen. Jokaisessa lämmittimessä on langaton kaukosäädin, joka voi ohjata useita lämmittimiä sekä kellariin että olohuoneeseen ilman erillisiä kaukosäätimiä. Siksi sinun ei tarvitse vaihtaa kaukosäädintä jokaiselle lämmittimelle.
Laitteessa on myös automaattinen asento valitun lämpötilan mukaan. Eri ohjaustoiminnot ovat myös säädettävissä suoraan lämmitysyksikössä.
Uniajastin "eli aikaviive voidaan asettaa, joka sulkee laitteen automaattisesti. Ylikuumenemissuoja takaa turvallisuuden yksikön sisällä, ja kaikilla yksiköillä on myös" kärjen suoja ", mikä tarkoittaa, että se sulkeutuu, jos satut kaatamaan sen.
Tällä lämmittimellä vältät tarpeettomat yleiskustannukset sähköasennuksessa ja lämmönohjauksessa, vaan kytket sen vain pistorasiaan.

Infrapunatekniikka perustuu hiili-lyhytaaltoiseen infrapunalämpöön. Veito-lämmittimillä sinun ei tarvitse häikäistä kuin auringonpaiste, koska lämmitysyksikössä on ns. "Heikko häikäisysuhde" = heikko häikäisy. Tämä on erittäin tärkeää, että on mukavaa pysyä infrapunaympäristössä.


Lyhytaaltosäteilyllä varustettujen kvartsihalogeenilämmittimien etu on, että ne lämmittävät osuman pintaa eikä ilmaa. Toisin kuin tavallisissa infrapunalämmittimissä, tämä infrapunalämmitin saavuttaa maksimitehon heti käynnistettäessä ja voidaan asettaa 4 eri vahvuudeksi tarpeen mukaan.


Sijainti on erittäin joustava, koska lämmittimessä on 2 metrin pituinen virtajohto ja kiinnityspylväät vapaasti seisovaan ja liikkuvaan käyttöön, Veito 1800 on saatavana valkoisena tai mustana ja kaikki tarvitsemasi yhdessä ja samassa paketissa. Lämpöä voidaan säätää eri korkeusasennoissa 85-135 cm: n yläasentoon, pieni 2,6 kilon paino helpottaa liikkumista haluamiesi lämmitystarpeiden mukaan.
Lämmittimellä on portaaton kulma ja se voidaan kulmuttaa myös silloin, kun se on kytketty päälle. Sitä ei tarvitse ohjata ulkoisella himmentimellä tai lisävarusteella, koska kaikki tämä sisältyy yksikköön.

Siinä on hyvät sijoitus- ja mitoitusoppaat asennuskorkeuksien, toiminta-alueiden ja tehovaatimusten ohjaamiseksi.

Tekninen informaatio

Sähköliitäntä: 220-240V 50 / 60Hz. Maadoitettu pistorasia.
Ohjaus: Kaukosäädin ja näppäimistö lämmittimessä.
(1 kaukosäädin voi ohjata useita lämmittimiä)

Teho: Säädettävissä 4 eri tehomoodissa 900-1200-1500 tai 1700 W
Lämmitysteho: 8000 BTU / H
Lämpötila-anturi: Säädettävissä automaattitilassa.
Väri valkoinen
IP-luokka: IP24. Sertifioitu TÜV Reihnlandin ja CE: n kautta

Yksikön koko:
80 mm x 820 mm x 170 mm
Yläkorkeus jalustalla 1350 mm

Pitää kärjen suojaa.
Mukana toimitettavat kiinnikkeet voidaan säätää eri korkeusasentoihin.


Lisävarusteita ei tarvita.

Helppo asennus!

Lisätiedot
Veito
VCH1800REW
7350120009623
Genus
Unisex