Tansun Algarve 1,5 kW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Infrapunalämmitin Tansun Algarve 1500W valkoinen

Infrapunalämmitin | Terassilämmitin Algarve
Parvekkeille tai ruokailuun ulkona.
Saapuva

€183,04 Sisältää alv:n

€146,43 Veroton

block Loppu
Kuvaus

Valkoinen Infrapunalämmitin Tansun Algarve

Algarve on erittäin tyylikäs infrapunalämmitin, joka sopii ulos suurempaankin tilaan. Tansun Algarve on säänkestävän infrapunalämmitin, jota voidaan käyttää ulkona ympäri vuoden. Koska tämän mallin lämmittimellä on pienempi ulottuvuus, se sopii erittäin hyvin sateenvarjojen alle, mutta tuottaa silti voimakkaan infrapunalämmityksen.

Tansun tunnetaan korkeasta laadustaan

Tansun-lämmittimet tunnetaan laadustaan. Ne käyttävät vain kvartsihalogeenin uusinta tekniikkaa. Algarve tarjoaa miellyttävää lämpöä ympäri vuoden terassille, parvekkeelle, mutta sitä voidaan käyttää myös nopeaan lämmitykseen, sekä työpajoissa, että varastotiloissa. Infrapunalämmitin tuottaa voimakasta ja mukavaa lämpöä ja on mitoiltaan joustava sopimaan markiisien alle ja parvekkeille. Tansun Algarve on paras vaihtoehto sateenvarjoihin tai markiiseihin. Noin 5000 tunnin käyttöikä takaa huolettoman käytön. Algarve on myös mukautettu Somfyn "älykkään kodin" järjestelmään, mikä tekee siitä optimaalisen moniin eri tarpeisiin. Markiisien tai sateenvarjojen alle kiinnittämistä varten on olemassa useita erilaisia älykkäitä lisävarusteita, jotka löydät tälle infrapunalämmittimelle.

Algarven kaltainen kvartsilämmitin on myös paljon energiatehokkaampi ja tuottaa puhtaampaa lämpöä, kuin kaasutoiminen terassilämmitin. Puhtaat kustannussäästöt kaasuun verrattuna ovat noin 60%. Ulkoruokailussa ja kahviloissa ei myöskään tarvitse vaihtaa kaasuputkia ja säilyttää niitä varastossa. Lämmittimen ohjaamiseksi voit täydentää sitä ulkoisella kaukosäätimellä tai himmentimillä. Tansun on erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat huoltovapaan lämmittimen, jossa on vankka metallikotelo, joka on yhtä mukava vuosi toisensa jälkeen. Laatu on avainsana Euroopan parhaalle terassilämmittimien valmistajalle.

Infrapunalämmittimen tekniset tiedot:

Väri: Valkoinen
Jännite: 230 V
Teho: 1500W
IP-luokka: IP55
Nykyinen: 6,52 A
Minun etäisyys lattiasta: 2,0 m
Minun etäisyys katosta: 0,3 m
Minun etäisyys sivuseinästä: 1,0 m

Algarven koko ja mitat:

Paino: 2,8 kg
Mitat LxHxW: 391 mm x 99 mm x 83 mm
Asennus: seinä tai katto
Liitäntä: 3 m johto

Lisätiedot
Tansun
ALG5-015IP-WH
7350120011664
Genus
Unisex