Terrassvärmare Heatway Mini Vit 1500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−35%

Terassilämmitin Heatway Mini White 2000W

Terassilämmittimestä HeatWay Valkoinen
2000W, mini malli.
Parvekkeille tai ulkoistuimille.
Toimitusaika: 3-6 työpäivää (varastossa)

€138,00 Sisältää alv:n

€110,40 Veroton

€212,50 −35%

Saatat pitää myös
Kuvaus

Ammattimainen terassilämmitin Mini 2000W valkoista terästä

Heatway Mini on suosittu terassilämmitin sekä kotikäyttöön että ravintoloihin/kahviloihin. Kevyen 2,2 kg:n painonsa ja kapeiden mittojensa ansiosta se ei vie paljon tilaa ja sopii hyvin aurinkovarjoihin tai kattojen alle. Heatway miniä käytetään laajasti kahviloissa ja ulkoravintoloissa Euroopassa. Pienellä terassilämmittimellä mutta vertaansa vailla olevalla lämmitystekniikalla on tullut suosittuja jakaa lämmitysvyöhykkeitä, jotta ravintolan lämmönjako olisi mahdollisimman mukava. Heatway Mini on kestävä infrapunalämmitin, jonka IP-luokka on 55 ja joka kestää istumista ympäri vuoden.

Etuna keveys ja kapeat mitat.

Pienempi, kevyt infrapunalämmitin sopii täydellisesti päivänvarjovarsien alle, kevyellä painolla voit jakaa enemmän lämmittimiä ilman, että aurinkovarjoa painaa tai jos et yksinkertaisesti halua viedä liikaa tilaa lämmittimille. Heatway Mini on saatavana mustana tai valkoisena lakatulla teräksellä.

HeatWayn lämmitystekniikka on lyhytaalto infrapunalämpöä halogeenitekniikalla (Quartz). Auringon omien säteiden tavoin HeatWay tuottaa pehmeän lämpöaallon, joka antaa sinulle monia lämmittäviä hetkiä riippumatta siitä, onko tuulinen tai sateinen ja roskia. Kiukaan heijastin on valmistettu erittäin kiillotetusta alumiinista, joka heijastaa infrapunaaaltoja parhaiten. Suojakansi on valmistettu laadukkaasta teräksestä, mikä pidentää kiukaan käyttöikää. Tämä kestävä lämmitin on säänkestävä IP-luokan 55 mukaan ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Ne soveltuvat sekä kaupalliseen että yksityiseen käyttöön. Voit ohjata Heatway Miniä täydentämällä sitä ulkoisella kaukosäätimellä tai himmentimillä . Heatway mini on erinomainen vaihtoehto, kun haluat huoltovapaan kiukaan vankalla metallikotelolla, joka on yhtä mukava vuodesta toiseen.

Terassilämmitin Heatway Mini tekniset tiedot:

Väri : Valkoinen
Jännite : 230V
Teho : 2000W
IP-luokka : IP55
Virta : 8,69 A
Minun etäisyys lattiasta: 2,0 m
Minun etäisyys katosta: 0,3 m
Minun etäisyys sivuseinästä: 1,0 m
Pinta-ala noin: 12-15m2

Minikoko ja mitat:
Paino: 2,2 kg
Mitat PxKxL: 490x190x75mm
Asennus: Seinä tai katto
Liitäntä: 3 m johto

Lisätiedot
Heatway
LHW-Mini2000Wh
7350120009630
Genus
Unisex
Teho
2000W