Terassilämmitin Heatway Blade Silver 2500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−40%

Terassilämmitin Heatway Blade Silver 2500W

Infrapunalämmitin | Terassilämmitys Blade 2500W
Parvekkeelle tai ulkona ruokailuun.
Toimitusaika: 3-6 työpäivää (varastossa)

€185,17 Sisältää alv:n

€148,13 Veroton

€308,61 −40%

Kuvaus

Ammattimainen terassilämmitin Blade hopea 2500 wattia

Blade Silver Edition , käytetään nykyään kaikkialla maailmassa ravintoloissa, kahviloissa, baareissa ja jopa yksityishenkilöissä, jotka haluavat vähän ylimääräistä.
Lämmitysyksikön peittoalue on suuri, 30 neliömetriä . Säädettävä 4 eri tehotilassa, jotta se mukautuu parhaiten vallitsevaan säähän ja kylmään.
Jokainen kiuas toimitetaan langattomalla kaukosäätimellä, jolla voidaan ohjata useita lämmittimiä esimerkiksi ravintolassa.
Tarjoilijan ei siis tarvitse vaihtaa kaukosäädintä jokaiseen pöytään. Laitteessa on myös automaattinen asento valitun lämpötilan mukaan.
Ylikuumenemissuoja takaa turvallisuuden laitteen sisällä ja kaikki Blade terassilämmittimet ovat IP 55, mikä tarkoittaa, että ne kestävät ulkona seisomista sateessa ja roskissa.
Tällä lämmittimellä vältyt tarpeettomilta yleiskustannuksilta sähköasennuksessa ja lämmönsäädössä, kun kytket sen vain pistorasiaan.

Infrapunatekniikka perustuu hiilen lyhytaaltoiseen infrapunalämpöön. Blade-lämmittimillä sinun ei tarvitse häikäistä kuin auringonpaiste, sillä lämmitysyksikössä on niin sanottu "low glare" = pieni häikäisy. Tämä on erittäin tärkeää kahviloiden, ravintoloiden, pubejen tai muuten yksityishenkilöiden kannalta, että heidän infrapuna-ulkoympäristössään on mukava oleskella.

Se on täysin turvallista käyttää sateessa ja toimii edelleen, vaikka se altistuisi voimakkaille vesisuihkuille. Kiuas on varustettu ruostumattomasta terässäleikköstä ilman lasia, mikä tarkoittaa, että sillä on 20 % parempi lämmöntoisto ja lampun käyttöikä pitenee.


Sijoitus on erittäin joustava, koska kiuas toimitetaan 1,8 metrin pituisella virtajohdolla ja kiinnikkeillä, jotka asennetaan seinälle, kattoon, aurinkovarjoihin tai telttojen alle. Kiuas on portaaton kulma ja sitä voidaan kallistaa myös silloin, kun se on päällä. Sitä ei tarvitse ohjata ulkoisella himmentimellä tai lisävarusteella, koska kaikki tämä sisältyy yksikköön.

Mukana tulee hyvät sijoitus- ja mitoitusohjeet asennuskorkeuksien, toiminta-alueiden ja tehovaatimusten ohjaamiseen.

Terassilämmittimen tekniset tiedot:

Sähköliitäntä: 220-240V. Maadoitettu pistorasia.
Ohjaus: Kaukosäädin ja näppäimistö lämmittimessä.
(Yhdellä kaukosäätimellä voidaan ohjata useita lämmittimiä)

Teho: Säädettävissä 4 eri tehotilassa 1000-1500-2000 tai 2500 W. / 11 A / 230V
Väri: hopea/musta
IP-luokka: IP55. CE

Pitää kärjen suojan.
Mukana kiinnityskannattimet. voidaan asentaa pysty- ja pystysuoraan.

Terassilämmittimen koko ja mitat:

Minun etäisyys lattiasta on 1,8 m
Minun etäisyys katosta 0,5 m
Minun etäisyys sivuseinästä 0,5 m
Mitat: 900x90x130 mm (PxKxS).


Lisävarusteita ei tarvita.

Lisätiedot
Heatway
LHW-Blade2500s
7350120009678
Genus
Unisex
Teho
2500W