Terassilämmitin Heatway Blade 2000W Silver
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−40%

Terassilämmitin Heatway Blade 2000W Silver

Infrapunalämmitin | Terassilämmitin  
Parvekkeille tai ruokailuun ulkona.
Toimitusaika: 3-6 työpäivää (varastossa)


€168,00 Sisältää alv:n

€134,40 Veroton

€280,00 −40%

Kuvaus

Ammattilaistason terassilämmitin Blade Silver 2000W

Blade Silver Edition infrapunalämmitintä käytetään nykyään ympäri maailmaa ravintoloissa, kahviloissa, baareissa ja jopa yksityishenkilöillä, jotka haluavat pihalleen jotain ekstraa. Lämmitin lämmittää jopa 25 neliömetrin alueen. Lämmittimen tehoa voi säätää neljälle eri voimakkuudelle. Jokaisessa lämmittimessä on langaton kaukosäädin, jolla voi ohjata useita lämmittimiä esimerkiksi ravintolassa. Yhden ja saman kaukosäätimen avulla tarjoilijan ei tarvitse vaihtaa eri kaukosäädintä jokaiselle pöydälle. Ylikuumenemissuoja takaa laitteen turvallisen käytön, ja kaikki Blade-terassilämmittimet ovat IP55-luokiteltuja. Kytket lämmittimen vain pistorasiaan ja se on valmis käytettäväksi.

Infrapunatekniikka perustuu hiilen lyhytaaltoiseen infrapunasäteeseen. Blade-lämmittimet eivät häikäise, sillä ne ovat matalan häikäisyn lämmittimiä. Häikäisemättömyys on erittäin tärkeää kahviloille, ravintoloille, pubeille tai yksityishenkilöille.

Laitetta on täysin turvallista käyttää sateessa, ja se toimii myös pienessä vesisuihkussa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämmitin, jossa ei ole lasia takaa 20% paremman lämmöntuoton. Tämä myös pidentää lampun käyttöikää.

Lämmitin voidaan sijoittaa erittäin joustavasti, koska lämmittimen mukana tulee 1,8 metriä pitkä virtajohto ja kiinnikkeet seiniin, kattoihin, sateenvarjoihin tai markiisien alle kiinnittämistä varten. Lämmitintä voidaan säätää portaattomasti ja se voidaan kääntää jopa päälle kytkettäessä. Ulkoista kaukosäädintä ei välttämättä tarvita, koska laitetta voidaan hallita sen omilla napeillaan.

Lämmittimen mukana toimitetaan hyvät asennusohjeet.

Terassilämmittimen tekniset tiedot

Sähköliitäntä: 220 - 240V. Maadoitettu pistorasia.
Ohjaus: Lämmittimen kaukosäädin ja näppäimistö.
(1 kaukosäätimellä voi ohjata useita lämmittimiä)

Teho: Säädettävissä neljään eri tehokkuudelle 800, 1200, 1600 tai 2000 W. / 9 ampeeria / 230 V
Väri: hopea / musta
IP-luokka: IP55. CE

Kaatumissuoja.
Asennuskiinnikkeet mukana. voidaan asentaa pystysuoraan ja vaakasuoraan.

Lisätiedot
Heatway
LHW-Blade2000s
7350120012630
Genus
Unisex
Teho
2000W