Jade infrapunahierontavuode
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ylellinen lämmitetty hierontavuode

Jade Ylellinen lämmitetty hierontavuode
Moxa lämpöhoito
Toimitusaika: 3-6 työpäivää

€2 656,00  (sis. alv) €2 124,80  (alv 0%)
Sisältää alv:n
Kuvaus

Moxa -hieronta on ainutlaatuinen yhdistelmä infrapunalämpöä ja hierontaa.

Acupressure ja kiropraktiikka, jotka keskittyvät pääosin selkäsi intensiivisellä lämpö-hieronnalla.

Infrapunahierontavuode Jade-kivillä


Moxa -hieronta on ainutlaatuinen yhdistelmä infrapunalämpöä, akupressureita ja kiropraktiikkaa, joka keskittyy ensisijaisesti selkääsi.
Hieronta on sekä rentouttavaa että sitä voi kokea kovin ensimmäisten istuntojen aikana, mutta kun totut kehoon, se on erittäin mukava ja hyödyllinen. Infrapuna lämpöaallot neulojen sijasta kohti pisteitä, jotka akupunktioteorian mukaan stimuloivat kehon terveyskeskuksia.

Hoito lievittää selkärankaa venyttämällä ja kuumentamalla samanaikaisesti syvällisen infrapunalämmön kanssa eri ohjelmissa.
Moxa-hieronta on erilainen verrattuna perinteiseen hierontatuoliin.

Sängyn sisällä ovat pehmeät jadekivet, jotka lämmitetään 50-60 asteeseen infrapunalämmöllä, joka siirtyy hitaasti selkänojaan. Valittavana on 7 erilaista hoito-ohjelmaa. Sänky on säädettävissä pituuteen ja siinä on sisäänrakennettu MP3-soitin, kaiuttimet korttipaikalla (SD) musiikkia varten tai rentouttavat äänitiedostot.


Hierontakivet on valmistettu Jade ja turmaliinista, jotka ovat puolijalokiveä ja jotka tuottavat infrapunasäteitä lämmittäessä myös omaa infrapunasätettään luonnollisella tavalla. Ohjauspaneelin avulla voit valita sängyssä asteen numerot 60 asteeseen saakka sekä 7 erilaista hierontaohjelmaa.

Hierontasänkyyn on rakennettu MP3-soittimet ja kuulokkeet. Mukana on SD-korttipaikka musiikin soittamiseen tai siihen liittyvään rentoutusohjelmaan.

määrittely
7 erilaista hoito-ohjelmaa
SD-korttipaikka musiikin soittamiseen
Taitettu pituus: 130 cm
Pituus: saostettu: 200 cm
Leveys: 70 cm
Korkeus: 44 cm

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
CERA-X3
7350120002877
Genus
Unisex