Jade infrapunahierontavuode
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€300,00

Ylellinen lämmitetty hierontavuode

Moxa-hierontasänky
Lämpöteknologia: Hiiliaalto/ Jade-rulla
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€2 500,69 Sisältää alv:n

€2 000,55 Veroton

€2 800,69 - €300,00

Kuvaus

Koe Moxa-hieronta: Infrapuna, akupainanta, TENS ja paljon muuta yhdessä!

Moxa-hieronta on ainutlaatuinen yhdistelmä infrapunaa, akupainantaa ja kiropraktiikkaa, erityisesti keskittyen selkääsi. Tämä hoito yhdistää rentouttavan hieronnan intensiiviseen pistelämpöhierontaan ja suoritetaan infrapuna-massagesängyllä, joka on varustettu pehmeillä jade-kivillä.

Hoito on sekä rentouttava että voimakas ja voi tuntua hieman voimakkaalta ensimmäisillä istunnoilla, mutta kun kehosi tottuu siihen, siitä tulee erittäin miellyttävä ja hyödyllinen. Sen sijaan että käytettäisiin neuloja, infrapuna-lämpöaaltoja käytetään stimuloimaan akupunktiopisteitä, jotka tunnetaan vaikuttavan kehon sisäiseen tasapainoon ja edistävän terveyttä.

Moxa-hieronta helpottaa selkärangan kuormitusta venyttämällä ja lämmittämällä sitä samanaikaisesti syvällä infrapuna-lämmöllä eri ohjelmissa. Tämä hoito on täysin ainutlaatuinen ja eroaa perinteisestä hierontatuolista.

Tämä sänky on varustettu pehmeillä jade-kivillä, jotka lämmitetään 50-60 asteeseen infrapunalämmön avulla ja liikkuvat hitaasti selkäsi eri kohtiin. Valittavana on seitsemän erilaista hoito-ohjelmaa. Sänkyä voidaan säätää pituussuunnassa ja siinä on sisäänrakennettu MP3-soitin kaiuttimineen ja SD-korttipaikka rentoutusmusiikin tai äänitiedostojen kuuntelua varten.

Lisäksi Moxa-hierontasängyssä on ulkoinen käsikäyttöinen infrapuna-lämpösäteilijä pistehoitoa varten, joten voit ohjata lämpöä tiettyihin alueisiin, jotka tarvitsevat erityistä huomiota. Siinä on myös infrapuna-lämmitysmatras, joka tarjoaa jatkuvaa ja syvää lämpöä kehollesi.

Lisäksi Moxa-massagesängyllä on TENS-toiminto pistehoitoa ja kivunlievitystä varten. TENS (transkutaaninen sähköhermostimulaatio) on hoitomuoto, joka käyttää sähköisiä impulsseja kivunlievitykseen ja paranemisprosessin edistämiseen. Se on edistynyt ja tehokas tekniikka, joka voi täydentää Moxa-hierontakokemustasi ja tarjota vielä laajempaa hyvinvointia.

Koe Moxa-hieronta ja yhdistä infrapunalämpö rentouttavaan kehohoitoon, TENS-kivunlievitykseen ja pistehoitoon infrapunalämpösäteilijällä!

Hierontasängyn tiedot:

 • 12 erilaista hoito-ohjelmaa vaihtelevaa mukavuutta ja hyvinvointia varten.
 • Sisäänrakennettu USB-liitäntä musiikin toistamiseen, jotta voit nauttia suosikkikappaleistasi hoidon aikana.
 • Mukana kuulokkeet henkilökohtaista äänikokemusta varten.
 • Säädettävä lämpötila, joka voidaan säätää välillä 20 ja 70 astetta Celsius, jotta voit mukauttaa lämpöä toiveidesi mukaisesti.
 • Siirrettävä lämmitin, jossa on vaikuttavat 11 jade-palloa tehokasta ja syvää lämpöhoitoa varten.
 • Infrapunamattress pehmeillä ametisti- ja jade-kivillä ylimääräistä mukavuutta ja rentoutumista varten.
 • TENS-hierontalevyt kivunlievitykseen ja lihasten rentouttamiseen.
 • Taittuva pituus: 130 cm helpon säilytyksen ja käsittelyn mahdollistamiseksi.
 • Avattu pituus: 195 cm tarjoaa runsaasti tilaa rentoutumiseen.
 • Leveys: 70 cm vakauden ja miellyttävän tunteen takaamiseksi.
 • Korkeus: 50 cm helppo pääsy ja käytettävyys.
 • Kevytrakenteinen suunnittelu, painaa vain 85 kg, helppo siirtää ja käsitellä.
 • Jos tarvitset lisää tietoa tai apua, älä epäröi kysyä!

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
CERA-X3
7350120002877
Genus
Unisex