Infrapunavartalo lämmitin Infrapunajalka lämmitin turmaliinikivellä Infrapunajalkalämmitys Mitat: Leveys: 450 mmPituus: 450 mmTu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Infrapunajalka lämmitin turmaliinikivillä

Infrapunajalkojen lämpö

Mitat:
Leveys: 450 mm
Pituus: 450 mm
turmaliini
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€169,50 Sisältää alv:n

€135,60 Veroton

Kuvaus

Infrapunajalka lämmitin turmaliinikivellä.

Aseta jalkalämmitin lattialle. Kytke infrapunalämmitin olemassa olevaan pistorasiaan ja aseta infrapunalämmittimelle haluamasi asteen numero. Jalkalämmityksen infrapunapatjassa on 99 turmaliinikiviä, jotka ovat tasaisesti jakautuneet jalkalevyn päälle. Jalkalevyn kivet ovat pudotusmuotoisia ja noin 1,5 cm korkeita. Jalkalevyssä on myös kaksi ympyrää, joissa kivet ovat 2 cm korkeita ja käsittää 9 kiveä ympyrää kohti, jotka on tarkoitettu sijoitettavaksi reikäjalan alle maksimaalisen lämmönsiirron aikaansaamiseksi. Siirrämällä jalat tippamaisen turmaliinikivien yli, saat myös jalkahieronnan.

Turmaliinikivien sävy on ruskehtavanmusta. Turmaliinikivilevyssä on kangas, jossa on jalkasuojaus kaiken lämmön pitämiseksi jalan ympärillä. Jalkalämmittimen jalkasuojaimen materiaali on kirkkaanpunaista samettia, kudottua kuviota, sisäpuoli on synteettistä nahkaa. Kivien välinen materiaali on synteettistä nahkaa, mikä tekee jalkalämmittimestä helpon pitää puhtaana. Kun käytät jalkalämmittimen jalkasuojainta, saat erittäin tehokkaan infrapunapatjan lämpöenergian jalan parhaaseen lämmitykseen. Jos haluat vain lämpöä jalan alla, yläosa voidaan helposti poistaa, koska se on kiinni vetoketjulla, tämä auttaa myös puhdistuksessa. Infrapunapatjan reunat on varustettu kestävällä synteettisellä teipillä.
Infrapunapatjan keskihiilen lämpötilan säätö tapahtuu ohjauspaneelilla välillä 30-70 astetta.
Infrapunapatja toimitetaan käytännöllisessä pussissa, jonka avulla on helppo kuljettaa mukanasi ja säilyttää.
Patja puhdistetaan kuivalla tai hyvin kostealla liinalla.

lisätiedot
Kokonaismitat: 45x45 cm
Lämpöpinnan mitat: 35x35 cm
Paino: 2 kg
Kivikoko: halkaisija 2 cm
Teho: 230,50Hz 100W

Automaattinen sammutus 8 tunnin kuluttua.
Yhdistetään standardi pistorasiaan.
Kaapelin pituus: 180 cm. "

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
JS-02FO
7350120009456
Genus
Unisex