Exclusive Bio Amethyst Cushion Jade kivet miellyttävä lämpöhoitoa varten
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Exclusive Bio Ametisti tyyny Jade Kivet kanssa

Bio ametistia:
Leveys : 500 mm
Pituus : 300 mm
Korkeus: 130 mm
Lämmitystekniikka: Bio ametisti+Jade-kivet
Toimitusaika: 3-6 työpäivää

€318,50 Sisältää alv:n

€254,80 Veroton

Kuvaus

"Bio Ametisti tyyny Jade kivet: Luxury Wellness"

Hemmottele itseäsi mukavalla tuella ja infrapunalämmöllä niskalle ja päähän vartalolämpöhoidon aikana "

Tutustu Bio Amethyst -tyynyyn, jossa on jadekiviä - äärimmäinen kumppanisi rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Kauniin violetin ametistikiteen luonnollisesti muotoiltujen kivien ja jadekivien yhdistelmällä tämä tyyny tarjoaa ylellisen kokemuksen infrapunalämmöstä niskallesi ja päähäsi vartalonlämpöhoidon aikana.

Tämä eksklusiivinen tyyny on suunniteltu tarjoamaan mukavaa tukea hieman S-muotoisella muotoilullaan, joka on erityisesti sovitettu sopimaan täydellisesti pään ja niskan alle. 1,9 kg:n painoiset ametistikivet on sijoitettu tyynyn pintaa pitkin kulkeviin kanaviin tasaisen painotuksen ja maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi.

Niskan tyvessä, mutta ei suoraan pään alla, on kätevä lämmitysvyöhyke, jonka ansiosta tyyny tarjoaa mukavaa hoitoa jäykille niskoille ja siirtyy sujuvasti ergonomiseksi tueksi ilman lämpöä monipuoliseen käyttöön. Sisäpuoli on päällystetty "memory foam" -vaahdolla, joka mukautuu päähän ja niskaan optimaalista istuvuutta ja tukea varten.

Tyyny on tyylikäs ja korkealaatuisen keinonahan ja reunoilla olevan kestävän synteettisen hihnan ansiosta sekä tyylikäs että kestävä. Lisäksi sen mukana tulee kätevä laukku, jossa sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Käytitpä sitä sitten istunnon aikana Luxwayn infrapatjalla tai yksinään, Bio Ametist -tyyny vie rentoutumisesi uudelle tasolle. Ja kun on aika puhdistaa se, se on helppoa kuivalla tai hyvin kevyesti kostealla liinalla.

Hemmottele itseäsi äärimmäisellä rentoutumisella jadekivillä varustetulla Bio Ametist -tyynyllä - ylellinen kokemus mielelle ja keholle.

Lukuun ottamatta Bio ametistia koskevia eritelmiä.

Bio ametisti mitat:

Leveys : 500 mm
Pituus : 300 mm

Kokonaismitat: 50x30x10 cm
Kokonaispaino: 2,35 kg
Ametistikiven koko: 5-10 mm
Jadekivet 6 kpl- 35mm halkaisija.
Teho: 65 w

Lue tarkemmin infrapunapatjoista täältä.

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
AJKU-010P
Genus
Unisex