Kuumat joogahuoneet, joissa on energiatehokkaat infrapunalämmittimet ja älykkäät ohjausjärjestelmät

Hot Yoga Banner

Aika tarjota asiakkaillesi täydellinen Hot Yoga -huone?

Tarjoamme korkealaatuisia infrapunalämmittimiä ja älykkäitä ohjausjärjestelmiä, jotka luovat optimaalisen ja miellyttävän ympäristön Hot Yoga -harjoitukselle, mutta tarjoavat myös energiansäästöä ja terveyshyötyjä. Innovatiivisten ratkaisujemme avulla voit luoda Hot Yoga -huoneen, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan ja tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sekä ohjaajille että osallistujille.


Energiatehokkaat infrapunalämmittimet Hot Yogaan:

Infrapunalämmittimemme on suunniteltu energiatehokkuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen. Käyttämällä infrapunalämmitystä perinteisen ilmalämmityksen sijaan voit hyötyä merkittävistä energiansäästöistä samalla kun luot miellyttävän ja optimaalisen lämmön hotjoogahuoneeseesi. Lisäksi infrapunalämmittimemme voidaan asentaa kattokorkeudesta riippumatta, mikä antaa sinulle joustavuutta tilasi suunnittelussa. Kattolämmittimemme Hotyoga-huoneisiin ovat 800 W tehoisia, ja ne tulisi sijoittaa tasaisesti kattoon, Ne ovat saatavana sekä mustana että valkoisena, ja ne on helppo asentaa mukana toimitetuilla kattokiinnikkeillä.


Vain 250W asennettu teho neliömetriä kohden:

Yksi infrapunalämmittimiemme eduista on, että ne vaativat vain 250W asennustehoa neliömetriä kohden. Tämä tarkoittaa, että voit luoda energiatehokkaan Hot Yoga -huoneen mukavuudesta tinkimättä. Infrapunalämmittimien optimoitu teho ja syvälämpöominaisuudet tarjoavat miellyttävän lämmittävän ja lämpöhoitavan vaikutuksen täydellistä Hot Yoga -kokemusta varten.

Syvä lämpöhoito ja terveyshyödyt:

Yksi infrapunalämmön suurista eduista on sen kyky tunkeutua syvälle kehoon ja tarjota syvälämpöhoitoa. Tämä voi auttaa lievittämään lihasjännitystä, parantamaan verenkiertoa ja edistämään rentoutumista. Näiden fyysisten hyötyjen lisäksi infrapunalämmityksen on osoitettu myös parantavan unta, lievittävän nivelkipuja ja tuovan monia muita terveyshyötyjä.

Yoga Studio

Älykkäät ohjausjärjestelmät täydelliseen hallintaan:

Tarjoamme kaksi edistyksellistä ohjausjärjestelmää: Brilliant ja Excellent. Nämä älykkäät ohjausjärjestelmät tarjoavat mukautettavat asetukset infrapunalämmittimille ja mahdollisuuden sovellusohjaukseen. Voit helposti säätää lämpötilaa ja luoda yksilöllisiä asetuksia eri joogasessioita varten ja nauttia samalla infrapunalämmön syvällisistä terveyshyödyistä. Kuumiin joogahuoneisiin suosittelemme myös kaksoislämpötila-antureita, joiden avulla voit säätää huoneen lämpöä tarkemmin, jotta lämmitys olisi erityisen tasaista ja tehokasta. Ohjauspaneeleita on saatavana useissa eri väreissä.

Excellent Brilliant

Luo täydellinen kuuma joogahuone:

Energiatehokkailla infrapunalämmittimillämme ja älykkäillä ohjausjärjestelmillämme voit luoda täydellisen kuuman joogahuoneen, joka ei ainoastaan tarjoa optimaalista lämpöhoitoa ja mukavuutta vaan myös energiansäästöä ja terveyshyötyjä. Kattokorkeudesta riippumatta infrapunalämmittimemme voidaan asentaa joustavasti, ja vain 250 W:n asennusteholla neliömetriä kohden voit luoda kestävän ja kustannustehokkaan Hot Yoga -tilan. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tarjouspyynnön.