Infrasauna Karlslundsbadet Landskronassa

Älykäs infrapunasauna Landskronassa

b

Kun Landskronan Karlslundsbadetin rentoutumisosaa oli tarkoitus remontoida, oli ilmeinen valinta asentaa infrapunasauna vanhan höyrysaunan tilalle, jota lähes kukaan ei käyttänyt. Nyt infrapunasauna on luonnollinen osa Karlslundsbadetin elämystä!

b

Karlslundsbadet haluaa aina tarjota moderneja ja hyödyllisiä tuotteita, jotka ovat asiakkaidensa kysyntää. Riippumatta siitä, onko kyseessä uusia suodatusmahdollisuuksia vesille, vesiliukumäille tai saunoihin. Valinta päätyi sitten luonnollisesti uuden modernin, terveellisen ja energiaa säästävän infrapunasaunan rakentamiseen rentoutumisosastolle. He valitsivat myös Himalajan suolakiven saunaan, jonka takana on valaistus, rentouttavan tunteen ja terveellisen hengityksen vuoksi. Karlslundsbadetin infrapunasauna on erittäin suosittu ja siitä on tullut arvostettu päivitys vanhasta höyrysaunasta.

b

"Hyvinvointiimme vaikuttaa hengittämämme ilman laatu. Suolalohkojen kaunis hehku yhdistettynä lämpöön luo negatiivisten ionien lähteen. Negatiiviset ionit puhdistavat ilmaa. Vuosisatojen ajan hyödyllisiä vaikutuksia Suolan vaikutukset ihmisten terveyteen ovat olleet hyvin tiedossa. Ihmiset matkustavat ympäri maailmaa Itävallan, Saksan ja Himalajan luonnollisiin suolakaivoksiin nauttimaan suolan positiivisista vaikutuksista. Nyt voit tehdä sen myös Karlslundsbadetissa."
- Karlslundsbadetin Facebook-sivu

Himalajan suola on kaunis materiaali saunassa

Höyrysauna muutettu terveelliseksi infrapunasaunaksi b

Kun asiakas halusi säilyttää holvikaton alun perin höyrysaunassa, rakensimme kaiken uuden puumateriaalin seinien ulkopuolelle, mutta yritimme silti säilyttää saunan tyylin mukavalla tavalla.

Sauna on rakennettu kirkkailla, leveillä 125 mm vaakasuorilla Asp-paneeleilla ja vahvoilla, erittäin syvällä haapassa "Exclusive"-istuinjalustoilla, jotka antavat vankan ja vankan vaikutelman. Hyllyjen poissulkemisella on myös se etu, että istuin on helppo nostaa ylös ja päästä käsiksi hyllyjen alle puhdistusta ja muuta vastaavaa varten.

Infrapunapaneelien musta lämmityspinta poimii mustat laatat holvikoidusta höyrysaunan katosta ja antaa tyylikkään ja yhtenäisen vaikutelman. Himalajan suolan valinta rakennusmateriaaliksi, jonka takana on valaistus, antaa saunaan erittäin lämpimän tunteen ja tuo mukanaan myös monia terveyshyötyjä. Saunan suunnittelija Luxwayn saunasuunnittelija Oscar Samuelsson sanoo.

b

Infrapunasauna on suunniteltu älykkäällä energiaajattelulla säästämään energiaa ja auttamaan kuntaa saavuttamaan energiatehokkuus- ja ilmastotavoitteensa. Syksy/talvi 2022- Niinpä Landskronan kaupunki päätti sammuttaa kaikki perinteiset sähköä ahmivat saunaosastonsa uima-altaissa ja urheilutiloissa, koska sähkötilanne Etelä-Ruotsissa oli erittäin kireä. Tämä tarkoitti, että Landskronan kaupunki voisi säästää 187 000 kW/h vuosittain. Karlslundsbadetiin tämä ei vaikuttanut niin paljon, sillä heidän infrapunasaunansa saattoi vielä olla käynnissä, sillä se kuluttaa alle neljänneksen perinteisen sähkösaunan kuluttamasta!

Tilava sauna Karlslundsbadetin rentoutumisosastolla

Valokuva: Karlslundsbadet