Infrapunasauna Holjebadet

 

Kun Olofströmin Holjebadet oli kunnostettava, kunta kysyi asukkailta, myös Holjebadetin henkilökunnalta, mitä he toivoisivat eniten kylpylän uudistamiseksi. Selkeästi ykkössijalle tuli uusi iso infrapunasauna Luxwaylta!

b

Aiemmin Olofströmin asukkaat kävivät Bromöllan uimahalliin asti infrasaunassa, sillä kunnassa ei ollut yleistä infrasaunaa. Kun Holjebadet asensi uuden infrapunasaunansa, siitä tuli erittäin suosittu molempien kuntalaisten keskuudessa, sillä monet eivät nauti perinteisen sähkösaunan raskaasta lämmöstä. He halusivat päästä nauttimaan mukavasta saunasta ja osallistua kaikkiin infrasaunan tuomiin terveyshyötyihin ilman, että joutuisi nousemaan autoon tai bussiin päästäkseen Bromöllaan.

Holjebadetin infrapunasaunasta on tullut tärkeä kunnan asukkaille, osittain kokoontumispaikkana ja myös osana kunnan kansanterveyden edistämistä.

b

"Tuntuu mahtavalta, että voimme tarjota vierailijoillemme modernin infrapunasaunan. Holjebadet on tärkeä tapaamispaikka, joka yhdistää kansalaisiamme. Nyt voimme tarjota yhteissaunan, jossa miehet, naiset ja lapset voivat kylpeä yhdessä" - Bianca Gustafsson, Operaatiojohtaja, Holjebadet.

Holjebadet infrapunasauna

MicaWave Holjebadet

Energiaa säästävä sauna

b

Sauna on rakennettu leveistä 125 mm vaakasuorista Asp-paneeleista ja vahvoista haapasta valmistettujen "Exclusive"-istuinjalkojen pohjalta, jotka antavat vankan ja vankan vaikutelman. Infrapunapaneelien musta lämmityspinta poimii mustan katosta ja antaa tyylikkään ja yhtenäisen vaikutelman. Sauna tuntuu edelleen pehmeältä jokaisen infrapunapaneelin yläpuolella olevaan valoramppiin asennetun lämpimän valkoisen koristeellisen spottivalaistuksen sekä "Exclusive"-laavasarjaamme tarjoamamme pehmeän pyöristetyn tuulettimen kulmien ansiosta. Joten koko sauna on todellisen vaikutelman, mutta silti lämmin, pehmeä ja kutsuva. Saunan suunnittelija Luxwayn saunasuunnittelija Oscar Samuelsson sanoo.

b

Infrapunasauna on suunniteltu älykkäällä energiaajattelulla säästämään energiaa ja auttamaan kuntaa saavuttamaan energiatehokkuus- ja ilmastotavoitteensa. Sauna asetetaan valmiustilaan kylpylän aukioloaikoina, kun joku haluaa käyttää saunaa, painaa vain seinässä olevaa painiketta, joka laittaa saunan aktiiviseen tilaan 30 minuutiksi. Tämä yhdessä nykyaikaisen infa-tekniikan jo energiaa säästävän ja tehokkaan lämmitysjärjestelmän kanssa tekee saunasta paljon energiaa säästävämmän kuin perinteinen vanha sähkösauna, joka jätetään palamaan koko päivän.

b

Kuva: Anna Svensson, Holjebadet.