Infrapunalämpöpatja - tietoa hyödyistä


Jade terrace Luxway inframadrass

Luonnonkivellä varustetun infrapunalämpöpatjan edut

 • Lämpöpatja lisää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa.
 • Vähentää kipua ja vahvistaa immuunijärjestelmää.
 • Auttaa unettomuutta vastaan.
 • Tarjoaa " infrapunasaunavaikutuksen ", polttaa tehokkaasti kaloreita hikoilun kautta.
 • Lievittää tulehduksia, jäykkiä niveliä ja lihaskipuja.
 • Rentouttaa ja lievittää stressiä, mielialaa ja antaa hyvänolon tunteen.
 • Tehokas detox, tukee myrkkyjen ja jätetuotteiden poistumista kehosta.

Yksittäisten toimintojen hyödyt

 • Kuumat kivet luovuttavat lämpöä hitaasti ja miellyttävästi.
 • Kuumat kivet voivat saattaa sinut meditatiiviseen ja parantavaan tilaan.
 • Kuumat kivet tarjoavat syvää rentoutumista, vähentävät stressiä ja jännitystä.
 • Infrapunalämpö tunkeutuu syvälle lihaksiin, niveliin ja kudoksiin.
 • Infrapunahoito auttaa kivunlievityksessä ja auttaa kehoa torjumaan infektioita.
 • Infrapunalämmöllä on detoksifioiva vaikutus ja se vetää tehokkaasti myrkkyjä pois kehosta.
 • Negatiivisilla ioneilla voi olla positiivinen vaikutus masennukseen.
 • Negatiiviset ionit voivat auttaa kehon soluja tuottamaan ravintoa ja torjumaan myrkkyjä.
 • Negatiiviset ionit voivat lisätä aivojen verenkiertoa ja hapensaantia sekä tasapainottaa kehon luonnollista pH-arvoa.
 • Negatiiviset ionit torjuvat muun muassa tietokoneiden ja matkapuhelinten sähkömagneettisten kenttien vaikutusta.
 • Fotoniterapia lisää kehon verenkiertoa ja hapensaantia, voi auttaa vammojen paranemisessa ja kivunlievityksessä.
 • Turmaliini voi parantaa verenkiertoa ja auttaa hapettamaan verta.
 • Turmaliinin sanotaan parantavan immuunijärjestelmää, imusuonistoa, auttavan uniongelmissa ja stimuloivan paranemista koko kehossa.
 • Ametistipatjojen säännöllinen käyttö voi vähentää stressiä, ahdistusta ja kortisolitasoja.
 • Ametistin sanotaan lisäävän kehon ja mielen energiaa ja elinvoimaa.
 • Jadepatjoja voidaan käyttää ilman virtalähdettä, jolloin ne vaikuttavat viilentävästi.

Sairaudet, joita IR-lämpöpatjan sanotaan lievittävän

 • Stressi ja jäykkyys
 • Huono verenkierto.
 • Selkä-, lihas- ja nivelkipu.
 • Migreeni, niskan jäykkyys ja päänsärky.
 • Masennus, ahdistus ja univaikeudet.
 • Fibromyalgia ja krooninen väsymys.
 • Korkea verenpaine
 • Niveltulehdus
 • Keuhkoputkentulehdus astma/COPD.
 • Kroonisten sairauksien oireet.

Mitä on kuumakivihoito?

Kuumakivihoito, jota käytetään usein yhdessä hieronnan kanssa, on syvästi rentouttavaa. Kivien hitaasti vapautuva lämpö stimuloi ja rentouttaa kehoa. Tämä auttaa lihaksia, sillä on detox-vaikutus ja se auttaa kehoa parantumaan. Kuumakiviterapia infrapunalämpöpatjalla pehmentää myös jännittyneitä lihaksia, lievittää kipua, antaa rentouttavan tunteen ja lisää hyvinvointia. Rentoutuminen leviää kudoksiin ja vähentää stressiä.

Miten kuumakiviterapiaa käytetään?

Koska kuumakiviterapian tavoitteena on luoda hyvinvointia ja rentoutumista, se toimii parhaiten rauhallisessa tilassa ja rentouttavan musiikin tahdissa. Näin voit keskittyä ja vapautua stressistä ja jännityksestä. Usein käy niin, että ihminen joutuu meditatiiviseen tilaan tai nukahtaa. Syvä uni on palauttava tila, jonka aikana keho voi suorittaa parantavia prosesseja. Kuumakivihoidon jälkeen, ennen kuin nouset istumaan, sinun tulisi maata muutama minuutti, jotta kehosi voi hyötyä hoidosta täysin. Suositeltavaa on vielä tunnin rentoutuminen, jotta keho voi saada hoidon täyden hyödyn. Juo myös runsaasti vettä nesteytystä varten, syö hedelmiä ja vihanneksia ja istu hiljaa ja rentoutuneena ennen kuin palaat päivittäisiin aktiviteetteihisi.

Kenen ei pitäisi käyttää kuumakivihoitoa?

Yleissääntönä voidaan sanoa, että kuumakivihoitoa ei pitäisi käyttää sellaisten henkilöiden, jotka eivät saisi saada tavanomaista hierontaa, kuten lapset tai raskaana olevat naiset. Kuumakivihoitoa ei pidä käyttää haavoihin tai avoimiin ihotulehduksiin. Ihmiset, joilla on tiettyjä ongelmia, voivat käyttää kuumia kiviä tai lämmitettyjä patjoja, mutta vain matalalla tai keskilämmöllä (30°-45 °C). Tällaisia sairauksia ovat krooninen korkea verenpaine, syöpä, lymfedeema, sydän-, maksa- tai munuaissairaus, anoreksia, diabetes (poikkeus: tyypin 2 diabetes), osteoporoosi, multippeliskleroosi, verisuonitauti, krooninen päänsärky tai akuutti kuume.

stenterapi mattress jade half body

Mitä infrapunalämpöhoito on?

Auringon näkyvä valo sisältää tunnetusti kaikki sateenkaaren värit. Mutta vain 44 % auringonvalon koko
spektristä on näkyvällä alueella. Korkeataajuisten ultraviolettisäteiden (UV-säteiden) osuus on 4 %, ja ne voivat ikääntää ihoa ennenaikaisesti ja aiheuttaa ihosyöpää ja muita ongelmia. Pitkän aallonpituuden infrapunasäteitä on 52 prosenttia. Ne eivät ole haitallisia elimistölle eivätkä vahingoita ihoa. Infrapunavalo siirtää enemmän lämpöä kuin tavallinen valo. Infrapunalämpöhoidossa käytetään pitkäaaltoista infrapunasäteilyä, joka tarjoaa osan auringonpaisteen hyödyllisistä vaikutuksista ilman suoraa altistumista auringolle.

Miten infrapunalämpöhoito toimii?

Infrapuna-aaltojen käyttö auttaa stimuloimaan kehon aineenvaihduntaa. Tarvitsemme valoa myös tiettyjen ravintoaineiden ja kivennäisaineiden imeytymiseen. Auringonvalon puute voi johtaa immuunijärjestelmän heikkenemiseen, jännittyneisyyteen, väsymykseen, masennukseen ja unettomuuteen. infrapuna-aallot nostavat kehon lämpötilaa. Tämä lisää verenkiertoa verisuonten laajenemisen kautta. Infrapuna-aallot tunkeutuvat syvälle kehoon ja lämmittävät syvälle. Lämpö resonoi solujen kanssa ja virkistää niitä. Infrapunapatjat ovat siksi paljon tehokkaampia kuin perinteiset lämpöpatjat. Vaikutus jatkuu myös käytön jälkeen. Lämpöpatjan avulla toteutettavan infrapunalämpöhoidon hyötyjä voidaan tehostaa luonnollisella jadella, turmaliinilla ja ametistilla.

Mitkä ovat infrapunalämpöhoidon hyödyt?

Tutkijat ovat havainneet, että infrapunasäteet voivat parantaa verenkiertoa, vähentää kroonisten sairauksien oireita, lievittää kipua, elvyttää ihosoluja, vahvistaa aivoja, sydän- ja verisuonijärjestelmää sekä hermostoa ja auttaa palauttamaan lihasten kimmoisuuden. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että infrapunalämpöhoito vähentää iskemiaa, sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, vähentää kipua, elvyttää ihoa ja edistää parempaa unta.

Detox with infrared slag products

Negatiivinen ioniterapia

Mitä ovat negatiiviset ionit?

Ioni on atomi tai molekyyli, jolla on joko positiivinen tai negatiivinen sähkövaraus. Ioneja esiintyy luonnostaan esimerkiksi auringonvalossa, infrapunasäteissä tai liikkuvassa vedessä. Vuorten, vesiputousten ja virtaavien valtamerten ympäristöt sisältävät runsaasti negatiivisia ioneja.

Mitä on negatiivinen ionihoito?

Negatiivisessa ioniterapiassa käytetään negatiivisia ioneja positiivisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Monet ihmiset huomaavat sen parantavan heidän terveyttään erityisesti masennuksen, keuhkoputkien ongelmien, allergioiden, verenpaineen, stressin ja kehosta poistuvien jätetuotteiden osalta.

Miten negatiivinen ioniterapia toimii?

Positiivisia ioneja voi imeytyä auringonvalosta tai elektronisista laitteista, kuten tietokoneista ja matkapuhelimista, ja ne voivat estää solujen toimintaa. Negatiiviset ionit parantavat solujen kykyä käyttää ravintoaineita ja poistaa jätetuotteita (toksiineja ja metalleja), lisäävät hapen virtausta aivoihin ja tasapainottavat kehon pH-arvoa alentamalla sen happamuutta. Eurooppalaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että negatiiviset ionit lisäävät kollageenin tuotantoa, tekevät solukalvoista läpäisevämpiä
ja auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja autonomista hermostoa. Japanissa tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että negatiiviset ionit ylläpitävät tasapainoa insuliinin ja lisämunuaisen toimintojen välillä autonomisessa hermostossa ja että negatiivinen ionisointi parantaa kalsiumin ja natriumin (suolan) ioneja veressä ja lisää emäksisyyttä. Myös gammaglobuliinitasot nousevat, jolloin veressä on runsaasti proteiineja sekä vasta-aineita.

Ion therapy, neurotic ions, ionization

Fotoniterapia

Mitä on fotoniterapia lämpöpatjassa?

Fotoniterapia on prosessi, jossa stimuloidaan
valohiukkasilla ja -aalloilla solutasolla. Fotoniterapia voi lievittää kipua, parantaa immuunijärjestelmää ja voi myös vähentää tulehdusta. Muun muassa NASA on käyttänyt fotoniterapiaa vahvistamaan astronauttien luustoa ja torjumaan lihaskatoa

Miten fotoniterapia toimii?

Kun fotonihiukkaset koskettavat ihoa, kehon solut imevät fotonien energiaa. Tämä lisää verenkiertoa ja hapen virtausta ihossa. Fotoniterapia stimuloi myös akupainalluspisteitä, jotka auttavat tukosten poistamisessa. Patjoissamme käytetään 600 µm:n aallonpituutta.

Phototherapy, HAL, osteoporosis

Matalataajuinen EM-pulssi

Mitä on matalataajuinen sähkömagneettinen pulssi (PEMF)?

Lukuisat lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että PEMF on turvallinen ja tehokas hoitomuoto useisiin sairauksiin, kuten esim: Lantion alueen kivunlievitys, verenkierron lisääminen, migreenin hoito, osteoporoosin ehkäisy. Tanskalaisissa tutkimuksissa vuodelta 2010 on myös osoitettu, että sähkömagneettinen pulssihoito vähentää masennuksen oireita silloin, kun lääkitys ei ole tehokasta tai mahdollista.

Miten matalataajuinen EM-pulssi toimii?

Useissa lämmitettävissä patjoissamme on toiminto, joka tuottaa matalataajuisen sähkömagneettisen pulssin (PEMF), jonka taajuus on 8 Hz (maan oman magneettikentän taajuus).
Patjojen PEMF-toiminto aktivoidaan painamalla ohjausyksikössä olevaa painiketta, jossa on merkintä PEMF, minkä jälkeen näyttöön syttyy punainen valo. Toiminto on aktiivinen ja lähettää pulssia 20 minuutin ajan, minkä jälkeen se pitää 60 minuutin tauon ja käynnistyy uudelleen. Toimintoa voidaan käyttää ilman lämpöä. Tällä toiminnolla varustetun lämpöpatjan mukana toimitetaan magneetti toiminnon testaamista varten. Aktivoi PEMF-toiminto ohjausyksikössä ja aseta magneetti patjan päälle nähdäksesi vaikutuksen.

Magnetfält, Jordens magnetfält, inframadrass

Kuvaus Luxwayn infrapunalämpöpatjoissa käytetyistä eri mineraaleista.

Ametistikivistä

Mitä ametisti on?

Ametisti on jalokivi, mineraalikvartsin violetti (ja arvokkain) lajike. Ametisti voi tuottaa negatiivisia ioneja, jotka syventävät ja nopeuttavat kehon paranemis- ja puhdistusprosesseja.

Mitkä ovat ametistin hyödyt?

Ametistin sanotaan lievittävän stressiä, ahdistusta, masennusta ja
kroonista kipua, auttavan imunesteen poistossa, nuorentavan ihoa ja lievittävän kroonisen borelian kaltaisten jatkuvien infektioiden oireita. Ametisti voi myös lisätä kehon ja mielen elinvoimaa.

Miten Ametisti toimii infrapunalämpöpatjan ja negatiivisen ionihoidon kanssa?

Infrapunasäteet ja negatiiviset ionit kulkevat ametistikiteissä olevien kanavien kautta. Tämä tekniikka perustuu Nobel-palkittuihin löydöksiin
yksinkertaisten ionikanavien toiminnasta soluissa. Ametisti tuottaa voimakkaan ja tasaisen infrapuna-aaltojen ja muiden korkeiden värähtelytaajuuksien virran. Infrapunasäteet tarjoavat rauhoittavan, tasaisen ja syvän lämmityksen, joka stimuloi paranemista ja uudistumista.

Hyötyjä voivat olla verenkierron paraneminen, immuunijärjestelmän toiminta, kivunlievitys, painonpudotus, nivelkipujen, jäykkyyden ja väsymyksen lievittäminen, ihon nuorentaminen ja jätetuotteiden (toksiinien ja metallien) poistaminen. Se voi myös kumota rappeuttavien sairauksien vaikutuksia, auttaa paranemisessa ja nuorentaa soluja. Säännöllinen käyttö voi vähentää stressiä, ahdistusta ja kortisolitasoja.

Ametistityyny

Sekä Boeing että Microsoft ovat hankkineet työntekijöilleen ametistityynyjä palautumista varten. Fysioterapeutit, kiropraktikot ja akupunkturistit käyttävät ametistityynyjä vastaanotollaan. Jo puoli tuntia ametistityynyllä voi tuottaa hyötyä.

Ametist, Perfect Ametyst, inframadrass

Mitä ovat jadekivet?

Termi "jade" voi viitata johonkin kahdesta silikaattimineraalista, nefriittiin ja jadeiittiin. Nefriitti on hieman pehmeämpää, mutta hajoaa harvemmin. Itä-Aasiassa jade on ollut erittäin arvostettua jo vuosisatojen ajan.

Mitä hyötyä jadesta on?

Kiinalaisessa kulttuurissa jadea käytetään munuaisten, sydämen, kurkunpään, maksan, pernan ja kilpirauhasen suojelemiseen sekä yleisesti kehon vahvistamiseen. Parantava kivi tarkoittaa, että jade säteilee positiivisia energioita. Kun jadepatjaa käytetään kesällä ilman sähköä, se viilentää kehoa ja auttaa rentoutumaan.

Miten Jade-lämpöpatja toimii?

Jade ja muut elementit (kuten turmaliini, germanium tai erityyppiset keraamiset aineet) lämmitetään niin, että ne säteilevät kehoon tunkeutuvia pitkäaaltoisia infrapunasäteitä. Jade absorboi tehokkaasti luonnollista infrapunalämpöä ja lähettää sen sitten kehoon tasaisesti ja hellävaraisesti. Lämmitetty jade säteilee myös negatiivisia ioneja, jotka auttavat torjumaan elektronisten tuotteiden, kuten tietokoneiden, matkapuhelinten ja kodinkoneiden, sähkömagneettista säteilyä. Koska negatiivinen ionisaatio tapahtuu jadessa nopeasti, 20-30 minuuttia voi riittää tulosten aikaansaamiseksi.

Mitkä ovat Jade-lämpöpatjan edut?

Jade-lämpöpatjat voivat lievittää selkäkipuja, päänsärkyä, niveltulehdusta ja jäykkiä niveliä. Jade-lämmityspatja rentouttaa myös lihaksia, lievittää stressiä, parantaa verenkiertoa, auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta ja rentouttaa suolistoa.

Jade, grön jade inframadrass med jade

Turmaliini

Mitä ovat turmaliinikivet?

Termiä "turmaliini" käytetään useista erillisistä mutta toisiinsa liittyvistä mineraaleista, joilla on rikas ja vaihteleva väri. Turmaliinit ovat pietsosähköisiä kuumennettaessa, joten ne tuottavat sähköpotentiaalin (sähkövaraus vastakkaisissa päissä). Ne myös säteilevät infrapuna-aaltoja ja negatiivisia ioneja kuumennettaessa.

Mitä vaikutuksia turmaliinilla on?

Parantavana kivenä turmaliinin sanotaan vähentävän suolisto- ja iho-ongelmia, parantavan verenkiertoa ja auttavan maksasairauksiin, ihoon ja autonomiseen hermostoon. Turmaliinin sanotaan myös parantavan immuunijärjestelmää ja lymfajärjestelmää, auttavan unettomuuteen ja stimuloivan uudistumista koko kehossa. Ruskeaa turmaliinia pidetään myös erinomaisena maadoituskivenä. Sen sanotaan edistävän sosiaalisia taitoja ja sitoutumista sekä lisäävän empatiaa ja luovuutta.

Miten turmaliinia käytetään lämpöpatjassa?

Turmaliinimme on keraaminen turmaliini, joka on erityinen turmaliinijauheen, keramiikan ja maan seos. Turmaliini on runsaasti negatiivisia ioneja sisältävä elementti. Meidän turmaliinissamme on mitattu jopa 700-1500 negatiivista ionia neliösenttimetriä kohden.

Svart Turmalin, Leversjukdommar, Lymfsystem inframadrass

Infrapunalämpöpatjan koostumus

Toisin kuin vastaavat lämmityspatjat, jotka on valmistettu ulkokuoren ja puuvillakuidun avulla, meidän patjamme koostuvat monista kerroksista. Jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä. Pienemmissä patjoissamme on yleensä yhdeksästä kahteentoista kerrosta; suurissa patjoissamme voi olla jopa kaksikymmentä kerrosta. Tässä on tyypillinen luettelo kerroksista (eri patjat koostuvat eri tavoin)

Sammansättning av inframadrass

 1. Korkealaatuinen synteettinen nahka, tyylikäs muotoilu, kestävä ja helppo pitää puhtaana.
 2. Raskas verkkokangas, Tyylikäs kangas, joka on räätälöity pitämään jade- ja turmaliinikivet paikoillaan.
 3. Jade, ametisti tai keraaminen turmaliini, kivet, jotka voivat lähettää infrapunasäteitä ja negatiivisia ioneja, jotka voivat edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parantaa immuunijärjestelmää.
 4. Bambu hiilikuitumateriaali, Tällä kerroksella on monia tärkeitä ominaisuuksia: Se on erittäin imukykyinen, imukykyisempi kuin hiili. Se voi poistaa pahoja hajuja ja imeä pölyä. Se lähettää infrapunasäteitä ja varastoi lämpöenergiaa. Se voi mukautua kosteuteen, imee vettä kosteissa olosuhteissa ja luovuttaa sitä takaisin ilmaan kuivissa olosuhteissa. Se tuottaa runsaasti negatiivisia ioneja.
 5. Sisempi vedenpitävä kerros, (Ei suojaa koko patjaa vedeltä)
 6. Sähköä johtava kerros, Tuottaa myös negatiivisia ioneja.
 7. Kupariverkkokerros
 8. Lasikuitu, Eristää käyttäjää sähkömagneettisilta kentiltä (EMF).
 9. Silikoninen lämmityskerros
 10. Lämpökerros, Sopeutuu nopeaan lämpötilan nousuun. Tämä materiaali kestää hyvin korkeita lämpötiloja, kestävä ja taitettava materiaali.
 11. Ylikuumenemissuoja, Jos lämpötila nousee liian korkeaksi, virta kytkeytyy automaattisesti pois päältä.
 12. Ekologinen kuitukangaskerros, Tasaa lämpöä koko patjalle
 13. Lämpöä imevä ja lämmönjakava kerros, varastoi infrapunasäteiden energian ja jakaa infrapunalämmön tasaisesti.
 14. Luomupuristettua puuvillaa
 15. Lämmöneristekerros, estää lämmön leviämisen patjan alapuolelle ja suojaa ylikuumenemiselta.
 16. Vedenpitävä Eleusine-kangas, Kestävä materiaali estää vaurioita ja suojaa patjaa.

Komposition av en inframadrass'

.

Lukijoiden on syytä huomioida seuraavat seikat


Tämänhetkisiä tietoja ei ole tarkoitettu lääketieteellisten tilojen diagnosointiin tai hoitoon. Sitä voidaan kuitenkin käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten lymfahierontaan, nivel- ja lihaskipuihin jne. Jos epäillään lääketieteellisiä olosuhteita, lukijoiden/tuotteen käyttäjien on otettava yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan. Eri materiaalien esittely tässä tekstissä liittyy eri materiaaleille perinteisesti, tapojen ja kokemusten mukaan liitettyihin terveysvaikutuksiin.