Tylö Sense Combi Elit 8
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tylö Sense Combi Elite 8

Tylö Combi Elite -kiuas
Lisähöyrymoduulilla Soft Sauna
Tuote on lopetettu. Korvattu tuotteella TY-61001492

€2 192,50 Sisältää alv:n

€1 754,00 Veroton

Kuvaus

Kiuas Tylö Sense Combi Elite 8

Tuote on lopetettu. Korvattu tuotteella TY-61001492

Tylö-pehmeä sauna lisämoduulilla höyrylle "rakenna oma" Tylarium "

Aseta lämpötila ja kosteus omaa kokemustasi varten. Pehmeä saunabaari, jossa perinteinen sauna päättyy. Saatat mieluummin kuumaa, kuivaa saunaa, kun taas muut perheenjäsenet haluavat lievemmän lämmön pehmeällä höyryllä ja aromaattisilla tuoksuilla. Jos etsit kiukasta, joka voi antaa saman tunteen kuin ammattimainen kylpylä , olet löytänyt oikean. Pehmeän saunan avulla kosteus voi olla 30-65% täydellinen perheelle ja ystäville.

Sense Combi on Tylön monipuolisin kiuas.

Jos haluat täydellisen kiukaan koko perheen toiveisiin menettämättä mahdollisuutta yksilöllisesti mukautettuun "Soft Sauna" -kokemukseen ja upeisiin mahdollisuuksiin verkkoon liitetyllä kiualla, jota voit hallita matkapuhelimellasi, tämä on täsmälleen yksi Sense Combi-mallit, jotka sinun pitäisi hankkia. Tämän lisäksi sinulla on huoleton saunajärjestelmä tulevaisuudessa.

Sense Elite, WiFi mukana

Sense Elite on viimeisin lisäys Tylön älykkääseen "Sense" -perheeseen, jossa on useita älykkäitä ja patentoituja toimintoja kiukaan kohdalla. Se on täydellinen valinta energiatehokkaisiin saunoihin.
Mukana on Elite-ohjauspaneeli, jossa on langaton verkkoyhteys. Lataa WellAccess appen -sovellus App Storesta tai Google Playsta tai käytä tietokoneohjelmaa kiukaan ohjaamiseen.

WiFi: n avulla voit hallita saunaa etänä.

Elite-ohjauspaneelin avulla voit hallita saunan kaikkia toimintoja matkapuhelimeesi ladattavan Tylö-sovelluksen kautta. (Wellaccess) on saatavana samalla WiFi-alueella kuin missä laite sijaitsee, ja se on saatavana sekä Androidille että iOS: lle. Toisin sanoen, voit seistä keittiössä ja valmistaa ruokaa samalla kun hallitset saunan kaikkia toimintoja, kuten kosteutta, aromia, lämmön lämpötilaa ja valaistusta. Sovellus antaa sinulle täysin automatisoidun ja ajoitetun käytön maksimaalisen vapauden ja joustavuuden takaamiseksi. On myös älykäs toiminto, jota kutsutaan "jaetuksi tehoksi", joka tuottaa pienemmän energiankulutuksen jopa 30%, kun haluttu lämpötila saavutetaan.

Tylö Sense Combi Elit -kiuas on "valmistettu Ruotsissa"

Jo vuonna 1919 eli yli sata vuotta sitten Tylö valmisti kiukaansa alusta alkaen Halmstadissa, mikä tietysti varmistaa, että saat täydellisesti suunnitellun pitkällä käyttöiällä varustetun kiukaan. Kaikki osat lämmönkestävyydestä elektroniikkaan ovat huolellisesti valvottu prosessi, joka varmistaa toiminnan. Tylön ainutlaatuinen lämmitysjärjestelmä, jossa on syvät, keskellä olevat kivi-aikakauslehdet, johtaa ilmankierron yksikön läpi ja tarjoaa korkean kosteuden ja siten tehokkaan lämmön edullisemmin.

Halmstadissa ainutlaatuisesti sinulle valmistettu kiukaan.

Kun tilaat Tylö-kiukaan, sinun tulee tietää, että kiuas on rakennettu yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle . Koko valmistusprosessin ajan kiukaiden laatu testataan huolellisesti ja varmistetaan, että saat korkealaatuisen tuotteen. Oman tuotannon ja huolellisen valvonnan ansiosta voit aina olla varma, että saat turvallisen ostoksen ja että sinulla on yksikkö, jonka lapsesi voivat myös periä.

Sense ainutlaatuisella ThermoSafe-kosketussuojalla.

Kaikilla tämän mallisarjan kiukailla on ainutlaatuinen kosketussuoja, mikä tarkoittaa, että tahattomat palovammat voidaan välttää suoralla kosketuksella kiukaan koteloon.

 

Kiuaserittely:

Värit Ohjauspaneeli Relekotelo Asennus
Musta Elite (mukana) Ei tarvita Lattia- tai seinäasennus
 

Tekniset tiedot

Tyyppi

Teho (kW)

Saunan koko (m3)

Mitat (LxKxS)

Kivi (kg)

Laji. ei

Sense Combi Elite 6 6.6 4-8 435x625x375 20 61001036
Sense Combi Elite 8 8.0 6-12 435x625x375 20 61001038
Sense Combi Elite 10 10.5 10-18 435x625x375 20 61001084
 

Turvaetäisyys

Tyyppi Sivuseinä (mm) Katto (mm)
Sense Combi Elite 6 110 1900
Sense Combi Elite 8 110 1900
Sense Combi Elite 10 110 1900
Lisätiedot
TY-61001038
7392139331852
Genus
Unisex