Saunapaneeli AL 15x90

Saunalevyn koko on 15x90 mm

Alista on tullut suosikkimateriaali monien saunaharrastajien keskuudessa. Sen lisäksi, että se on Ruotsissa erittäin yleinen, mikä tekee hinnasta usein edullisen, siinä on myös erityispiirteitä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen sopivan käytettäväksi saunapaneelina. Ulkonäöllä on kaikki erottuvat punertavat raidat, jotka ovat kontrastia materiaalin maton ja kirkkaan pinnan kanssa. Monien mielestä tämä luo ainutlaatuisen, eksklusiivisen ilmeen, joka tuo mielen kevyempaan mahonkiin.

Mutta puun lisäksi paneelien korkeus on tärkeä huomioitava asia. Oikea korkeus varmistaa, että sinun ei tarvitse täydentää koristelistoja piilottaaksesi häiriöitä. Vaikka leveys on nykyään suurelta osin standardisoitu, korkeus eroaa. Paneelit, joiden korkeus on 90 mm tai 9 cm, soveltuvat hyvin keskikokoisiin saunarakenteisiin.

Koska alilla on erityinen luja sitkeys ja erittäin korkea lämmönkestävyys, siitä on tullut tietty valinta saunalevyjen valmistuksessa. Materiaali ei vaadi paljon huoltoa ja käsittelee suurimman osan ympäristörasituksista. Pohjoiset ihmiset paneelit tuovat ajatuksia myös luonnonkauniiseen ympäristöömme ja tarjoavat ainutlaatuisen ilmakehän kokemuksen.

Grid
List