Saunapaneeli AL 15x125

Saunalevyn koko on 15x125 mm

Saunalevyä valittaessa puutyyppi ja pituus ovat kaksi tärkeintä asiaa, joista sinun on päätettävä. Leveys on useimmiten standardisoitu ja päätyy 15 mm: iin. Pituudet kuitenkin eroavat toisistaan. Paneeli, jonka koko on 125 mm tai 12,5 cm, soveltuu hyvin niille saunarakenteille, joiden kattokorkeus on hiukan korkeampi.

Al on koivukasvi, jota esiintyy yleisesti Ruotsissa. Se on ollut pitkään suosittu puulaji, koska sen pieni paino ja luonnollinen sitkeys tekevät siitä erittäin joustavan ja helposti käsiteltävän materiaalin. Ainutlaatuinen kestävyys ja lämmönkestävyys tekevät siitä saunan esimerkillisen materiaalin. Ulkonäkölle on ominaista punaiset sävyt, mikä antaa selkeän tunteen yksinoikeudesta.

Al on suosittu ja helppo hallita vaihtoehto

Tärkein syy siihen, miksi Al: ta esiintyy yleisesti saunassa, on, että sillä on erittäin alhainen lämmönjohtavuus. Koska puu on luonnollinen materiaali, jokaisella yksittäisellä paneelilla on ainutlaatuinen ilme. Se tunnistetaan usein punaisista raidoistaan, jotka antavat hienovaraisen kontrastin vaalealle mattapinnalle. Pohjoismaiden suuren al-valikoiman ansiosta on usein edullista ja kustannustehokasta valita vain al.

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan