Narvi puulämmitteinen kiuas Narvi NC 16 ruostumaton SaunakokoonSaunakoko 8-16 m3Kalustettu yksikköKaunapuulla kalustettu puu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kiukaan Narvi NC 16 ruostumaton

Puulämmitteinen liesi .
Saunakokoon
Tilavuus 8-16 m3.

€1 234,50 Sisältää alv:n

€987,60 Veroton

Kuvaus

Saunan koko Narvi NC 8-16 m3

Narvi NC-yksikkö on korostanut yksinkertaista, ajatonta muotoilua, mikä tekee takan helpon sijoittamiseen sekä perinteisiin että moderneihin saunoihin. Ulkopäällyste on harjattua ruostumatonta terästä, valurautaa.

Kiukaan polttokammio edustaa uutta mallia, joka tekee palamisesta tehokkaamman ja puhtaamman. Uusi uuni on suunniteltu ympäristöystävällisyyden ja sen perusteella, että uuni täyttää myös pakolliset CE-vaatimukset.

Liesi sisältää suuren määrän kiviä ja vahva rakenne varmistaa pehmeän lämmön. Lasiovi helpottaa tasaisen tulen pitämistä samalla kun luo kodikas tunnelma. Ovessa ja tuhkalaatikossa on puiset kahvat ja ne ovat mukavia käyttää.

Liesissä on säädettävät jalat, joten kiuas on helppo asentaa. Sen mukana tulee liitäntäputki, jonka avulla takka voidaan kytkeä savupiippuun uunin takaa. Jos haluat yhdistää uunin ylhäältä olemassa olevaan tiiliin, tarvitset erillisen liitosputken.

HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen uuni, sinulla on oltava lattian suojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske sinua, joka on valanut betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.

Saunan uunin erittely:

Leveys: 50 cm
Syvyys: 58 cm
Korkeus: 78 cm
Värivaihtoehdot: harjattu ruostumaton teräs
------------------
Rec. m3 (eristetty tila): 8-16 m3
Ulkomitat LxDxH, mm: 500x580x780
Paino ilman kiveä, kg: 72
Kivilehti, kg: 50
Savuputken halkaisija, mm: 119
Sauna ei sisälly hintaan.

Liitäntäkanavan ulkohalkaisija 119 mm.

Yhdyskanavan alareuna lattiasta on 58 cm.

  • Oven lasi on 18x16 cm
  • Reikä puun polttamiseen on 20x18 cm.
  • Puun polttamisen syvyys on 38 cm
Lisätiedot
Narvi
s9102311
Genus
Unisex