Lämpökäsitelty ASP 15x90

Saunalevy lämpökäsitellyssä haavassa, jonka koko on 15x90 mm

Saunalevyjen osalta haapa on erittäin suosittu materiaali. Raaka-aineena haapa on helppo prosessoida, ja siksi siitä on tullut yleistä paneelimateriaalina. Se antaa myös yhtenäisen ja eksklusiivisen vaikutelman, koska usein luonnostaan oksia sisältämättömässä muodossaan se on erittäin houkutteleva. Meille norjalaisille haapa tuo mukanaan myös vankan luontotunteen, koska se on yksi luontaisesti esiintyvistä puista poppeli-sukuun.

Perinteinen haapa ja lämpökäsitelty erottaa pääasiassa materiaalin ulkoasun ja keston.   Lämpökäsitellyt haapalevyt ovat tummempia ja käsittelevät luonnollisia rasituksia paljon paremmin. Nämä paneelit säilyttävät ulkonäkönsä ja muodonsa lähitulevaisuudessa. Pitkällä aikavälillä niistä tulee nopeasti edullinen vaihtoehto, koska näillä paneeleilla ei ole samoja viimeistelytarpeita.

Lämpökäsitelty haapa on tulevaisuuden kestävä vaihtoehto

90 mm korkeat haapapaneelit ovat keskisegmentissä ja sopivat useimmiten keskikokoisiin saunarakenteisiin. Varmistamalla, että korkeus vastaa rakennetta, sinun ei tarvitse koota muovia näkyvien liitosten piilottamiseksi.   Mutta miksi asp: stä on tullut vain suosittu valinta paneeleille?

Grid
List