Ruby Redlight 1800W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€300,00New

Ruby Redlight 1800W Pro

Ruby 1800W punainen valopaneeli
Väri: valkoinen
Punainen valo: 660nm
IR-valo: 850nm
Toimitusaika: 3-6 päivää (varastossa)

€1 631,00 Sisältää alv:n

€1 304,80 Veroton

€1 931,00 - €300,00

Kuvaus

Ruby PRO 1800 - Suuri punainen valolamppu, jossa on monia mahdollisuuksia

Ruby PRO on tehokas punavalopaneeli, joka vie punavalohoidon uudelle tasolle.

PRO-toiminnolla voit laajentaa järjestelmää useammalla paneelilla, joissa on sama toimintojen ohjaus, kun kytket useita paneeleita sarjaan toisiinsa. Paneeli voidaan myös asettaa matalammalle taajuudelle tai pulssitoiminnolla. Pulssi-toiminnolla punavalohoidossa voidaan lisätä valon tunkeutumissyvyyttä kehon kudoksiin optimoimalla valon imeytymistä ja mahdollistamalla lyhyet korkean valon intensiteetin jaksot, joita seuraavat lepojaksot. Tämä voi lisätä solujen vastetta valostimulaatiolle ja hoidon tehokkuutta. Tunkeutumissyvyys vaihtelee valon aallonpituuden, kudostyypin ja hoitoparametrien mukaan. Punainen valo, jonka aallonpituus on pidempi, tunkeutuu yleensä paremmin kudoksiin. Tutkimus jatkuu, ja siinä tutkitaan edelleen punaisen pulssivalohoidon vaikutuksia erilaisissa lääketieteellisissä ja terapeuttisissa sovelluksissa.

Ruby on monipuolinen punaisen valon paneeli, johon voidaan haluttaessa liittää useampia valopaneeleita pidemmäksi tai leveämmäksi.

Rubyn monet hyödyt:

Kivunlievitys: Kärsitkö kivusta tai epämukavuudesta? Punavalohoidon on osoitettu lievittävän monia kiputiloja ja lisäävän mukavuutta.

Parantava ja tulehdusta ehkäisevä: Edistää vammojen nopeampaa paranemista ja auttaa vähentämään tulehdusta, mikä on hyvinvointisi kannalta ratkaisevan tärkeää.

Ihoa nuorentava: Haluatko säteilevän ihon? Lamppumme auttaa torjumaan ikääntymistä, ruusufinniä ja aknea ja antaa sinulle nuorekkaan hehkun.

Lisääntynyt energia ja keskittymiskyky: Saat luonnollisen energiannousun ja lisää henkistä selkeyttä käyttämällä punaista valoa säännöllisesti.

Parempi verenkierto: Paranna verenkiertoa, mikä on ratkaisevan tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vahvistunut immuunijärjestelmä: Anna immuunijärjestelmällesi vauhtia ja auta kehoa torjumaan infektioita ja sairauksia.

Edistää hormonitasapainoa: Tukee hormonitasapainoa parempaa yleistä terveyttä varten.

Pulssi-toiminto: Hyödyt lyhyemmästä hoitoajasta korkeammalla valon intensiteetillä, voi olla hyötyä suuremmalla kehon tilavuudella.

Laajennettavissa: Voidaan liittää useisiin paneeleihin sekä leveydeltään että pituudeltaan.

Rubyn avulla on helppo nauttia punaisen valohoidon hyödyistä kotona. Se on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Aloita päiväsi punaisen valon terapialla, käytä sitä meditaation tai joogan aikana, pidä sitä työpaikallasi tuottavuuden lisäämiseksi tai sijoita se makuuhuoneeseen unenlaadun optimoimiseksi.

Tehokas ja tehokas ratkaisu:

Ruby on 360 LEDinsä ja tieteellisesti todistetuimpien aallonpituuksiensa (660 nm punainen valo ja 850 nm lähi-infrapuna) ansiosta yksi markkinoiden tehokkaimmista ja tehokkaimmista punaisen valon lampuista. Se tarjoaa sinulle ja perheellesi lukemattomia mahdollisuuksia punaisen valon terapiaistuntoihin kodin mukavuudessa.

Ruby-paneelin mukana toimitetaan seinäkiinnike tai pystysuoraan asennettavaksi. vielä joustavampaa käyttöä varten suosittelemme, että hankit Rubyyn myös lattiatuen, jonka avulla paneelia on helppo siirtää ja mukauttaa tarpeisiisi. Lisäksi Ruby on mukautettu siten, että se voidaan helposti ripustaa pystysuoraan katosta, joten voit sijoittaa sen sänkysi tai hoitopöytäsi yläpuolelle ja nauttia sen terapeuttisista hyödyistä itsellesi mukavimmalla tavalla.

On aika investoida terveyteesi edullisesti. Ota askel kohti parempaa hyvinvointia ja säteilevää terveyttä Ember-punavalopaneelin avulla.

Tekniset tiedot:


Taajuusalue: 50Hz-60Hz
Nimellisteho: 1800W (360*5W)
Todellinen teho: 645W
LED:n aallonpituus: Punainen valo 660m, Infrapuna 850
Materiaali: Alumiini Tuotteen koko:
Pituus: 1560mm
Leveys: 280mm
Syvyys: 65mm
Ohjaus: Digitaalinen paneelissa.

Pulssitoiminto: (10/20/30/30/40/50HZ valittavissa oleva pulssitila)
Himmennys: Voidaan asettaa 5 eri tilaan tarpeen mukaan.
Paino: 19 KG Ruby on Luxwayn tuote

Jos haluat tietää eron punaisen valohoidon ja infrapunasaunan välillä, klikkaa täältä

Lisätiedot
SH-PRO-V-1260