Ember RedLight 1500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Ember RedLight -terapia 1500W

Ember 1500W punainen valopaneeli
Väri: valkoinen
Punainen valo: 660nm
IR valo: 850nm
Myyty loppuun

€1 274,50 Sisältää alv:n

€1 019,60 Veroton

block Loppu
Saatat pitää myös
Kuvaus

The Ember - Iso punainen hehkulamppu: polkusi optimaaliseen terveyteen

Ember on tehokas punavalopaneeli, joka vie punavalohoidon uudelle tasolle. Vaikuttavan formaattinsa ja ylivoimaisen suorituskykynsä ansiosta se tuottaa maksimaalisen vaikutuksen lyhyessä ajassa ja hoitaa lähes koko kehon kerralla. Lamppumme antaa soluillesi parhaat edellytykset toimia optimaalisesti, mikä avaa oven monille terveyshyödyille.

Emberin monet hyödyt:

Kivunlievitys: Kärsitkö kivusta tai epämukavuudesta? Punavalohoidon on osoitettu lievittävän monia kiputiloja ja lisäävän mukavuutta.

Parantavaja tulehdusta ehkäisevä: Edistää vammojen nopeampaa paranemista ja auttaa vähentämään tulehdusta, joka on ratkaisevan tärkeää hyvinvointisi kannalta.

Ihon nuorentaminen: Haluatko säteilevän ihon? Lamppumme auttaa torjumaan ikääntymistä, ruusufinniä ja aknea ja antaa sinulle nuorekkaan hehkun.

Lisääntynyt energia ja keskittymiskyky: Saat luonnollisen energiaboostin ja lisää henkistä selkeyttä käyttämällä punaista valoa säännöllisesti.

Parempi verenkierto: Parannaverenkiertoa, mikä on tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vahvistunut immuunijärjestelmä: Anna immuunijärjestelmällesi vauhtia ja auta kehoa torjumaan infektioita ja sairauksia.

Edistää hormonitasapainoa: Tukee hormonitasapainoa paremman yleisen terveyden vuoksi.

Emberin avulla on helppo nauttia punaisen valohoidon hyödyistä kotona. Se on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Aloita päiväsi punaisen valon terapialla, käytä sitä meditaation tai joogan aikana, pidä sitä työpaikallasi tuottavuuden lisäämiseksi tai sijoita se makuuhuoneeseesi unenlaadun optimoimiseksi.

Tehokas ja tehokas ratkaisu:

Ember on 300 LEDinsä ja tieteellisesti todistetuimpien aallonpituuksien (660 nm punainen valo ja 850 nm lähi-infrapuna) ansiosta yksi markkinoiden tehokkaimmista ja tehokkaimmista punaisen valon lampuista. Se antaa sinulle ja perheellesi lukemattomia mahdollisuuksia punaisen valon terapiaistuntoihin kodin mukavuudessa.

Ember-paneelin mukana toimitetaan seinäkiinnike, mutta vielä joustavampaa käyttöä varten suosittelemme hankkimaan myös Ember-lattiapidikkeen, jonka avulla paneelia on helppo liikutella ja mukauttaa tarpeisiisi. Lisäksi Ember on mukautettu siten, että se voidaan helposti ripustaa pystysuoraan katosta, joten voit sijoittaa sen sänkysi tai hoitopöytäsi yläpuolelle ja nauttia sen terapeuttisista hyödyistä itsellesi mukavimmalla tavalla.

On aika investoida terveyteesi edullisesti. Ota askel kohti parempaa hyvinvointia ja säteilevää terveyttä Ember-punavalopaneelin avulla.

Tekniset tiedot:

Taajuusalue: 50Hz-60Hz
Nimellisteho: 1500W (300*5W)
Todellinen teho: 489W
LED:n aallonpituus: Punainen 660m, Infrapuna 850
Materiaali: Alumiini
Tuotteen koko:
Pituus: 930mm
Leveys: 228mm
Syvyys: 60mm
Ohjaus: Paneelissa.
Paino: 11,5 KG
Ember on Luxwayn tuote

Jos haluat tietää eron punavalohoidon ja infrapunasaunan välillä, klikkaa tästä

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
SH-FPA-V-1500