Infrapuna lämmityspaneeli valkoinen Lasi 550w
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Infrapuna lämmityspaneeli valkoinen Lasi 550w

Infrapunalämmityspaneeli | Huoneenlämmitin Luxway 550W
Sisälämmitykseen 11 m2 / 28 m3.
Mukana termostaatti / pinnan lämmitys / lämpötila-ohjaus
Koko: 900x450mm
Toimitusaika: 5-6 päivää (varastossa)

€553,00  (sis. alv) €442,40  (alv 0%)
Sisältää alv:n

Bambora payment

Kuvaus

Valkoisen lasin infrapuna lämmityspaneeli ja sisäänrakennettu termostaatti 550W

Ihanteellinen sisäkäyttöön, olohuone, keittiö, eteinen, autotalli, kylpyhuone. Valkoinen sileä lakattu pinta, joka on naarmuuntumaton ja pitkä käyttöikä jopa 40 vuotta. Saat tasaisesti jakautuneen lämmön niin alhaiseksi kuin paneelimme lämmittävät esineitä ja materiaaleja ilman sijaan. Hyödynnä tuomasi uusi lämmitystekniikka ja saat kotisi huoletonta terveellistä lämpöä.

Lasinen infrapunalämmityspaneeli, joka eroaa muista markkinoilla olevista paneeleista

Säädettävissä pintalämpötilassa

Valikoimastamme löydät kaikki lämmityspaneelit, joissa on sisäänrakennettu termostaatti ja mahdollisuus säätää pintalämpötilaa välillä 35 - 95 astetta, mikä on tärkeää, jos asennat lastenhuoneeseen tai jos se asennetaan lähellä kehon altistumista. Markkinoilla on useita lämmityspaneeleja, joiden pintalämpötila voi nousta korkealle suoraan vaaralliselle tasolle, vaikka merkinnät ovatkin erilaisia. Infrapunalämmityspaneelissamme minimoit tämän riskin. Kaikissa lämmityspaneeleissa on esiasetettu 60 astetta, jonka voit säätää enintään 95 asteeseen ja vähintään 35 asteeseen.

Säädettävissä huoneenlämmössä

Oikean lämmön asettaminen voi joskus olla hankalaa löysällä termostaateilla, joita monilla muilla valmistajilla on. Kaikkea kömpelöistä annoksista, jotka ovat juuttuneet pistorasiaan, monimutkaisiin järjestelmiin, jotka vaativat sähkömiehen vaivaa. Lämmityspaneeleillamme tulee paljon helpompaa, koska jokainen paneeli on varustettu digitaalisella lämpötilansäätimellä, joka mittaa huoneen lämpötasoa ja on helppo asentaa. Jokaisella infrapuna-lämmityspaneelilla sinulla on mahdollisuus asettaa haluttu huonelämpötila korkeintaan 5 - 35 astetta. Alin, vain 5 asteen lämpötila täyttää hyvän toiminnan kausiluonteisesti tyhjissä taloissa, loma-asunnon tyypeissä, kun haluat vain alhaisen halvan ylläpitolämmön kosteusvaurioiden minimoimiseksi, kun taas korkeampi lämpötila tavallisissa kodeissa ja toimistoissa.

Täydellinen kiinnityslaite mukana

Tämä lämmityspaneeli on helppo asentaa mukana toimitetuilla kiinnikkeillä. Valitse lämmitettävä alue ja valitse haluamasi paneelin koko ja vaikutus. Ohjearvo on 50 wattia neliömetriltä. Esimerkiksi, jos sinulla on pitkä kapea käytävä, se saattaa olla parempi, jos 2 400 wattin paneelit eivät ole 700 W: n paneelit. Saat tasaisemman jakelun yksinkertaisesti. Paneelimme tuottavat infrapunasäteilyä muutaman minuutin kuluttua sen kytkemisestä päälle. Laatu on korkeinta luokkaa ja valittu huolellisesti antamaan sinulle huolettoman elämän lämpimässä infrapunaympäristössä.

Tekniset tiedot:

Koko: 900 x 450 mm

Lämmityspinta-ala 11 m2. 28m3

IP-suojaus: IP 54

Tehoarvo: 550 wattia / 230 V / 50 Hz

Johdon pituus: 160cm / tavallinen maadoitettu sähkökosketin

Paino: 11,5 kg

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
TP-GUWR550
7350120013132