Sähkömagneettiset kentät, EMF saunakäyttöön

Tietoja sähkömagneettisista kentistä

Sähkömagneettiset kentät

Sähkömagneettisen kentän vertailu (EMF)

Luxway "Carbon Wave" -lämmittimen sähkömagneettinen matalataajuuskenttä on 0,2-0,3 µT (50 Hz: llä) lämmityspinnalla ja 50%: n pudotus vain 8 cm: llä.
Luxway " Vitaelight " -lämmitin on tehokkaampi lämmitin, joten kun se on maksimiteholla, se tuottaa sähkömagneettisen kentän 0,3 - 0,8 µT 50 Hz: llä, lämmityspinnalla ja 50%: n pudotus vain 12 cm: llä (pienennä tätä puolet, jos käytät lämmitintä normaalilla 70%: n teholla).

Tätä voidaan verrata seinässä olevaan virtajohtoon , joka on noin: 1 - 1,5 µT 50 Hz: llä mitattuna seinän ulkopuolella, putoamalla 50% 15 cm: n kohdalla, ja näitä kaapeleita ympäröi jatkuvasti. Kodin tuotteet, jotka synnyttävät muuten tehokkaimmat sähkömagneettiset kentät: Sähköliitäntä n. 0,5–0,8 µT, hiustenkuivaaja 8–25 µT (5 minuutin hiusten kuivaus vastaa useita tunteja Luxwayn infrapunasaunassa), matkapuhelimet 0,2–0,5 µT, liesi ja uuni 10-20 µT, ja useita muita kotitaloustuotteita, erityisesti sisäisestä vaihtovirtamoottorista saatavia tuotteita. Kodin tai toimiston EMF-kentän vahvuus, jossa pysyt päivittäin pitkään, on keskimäärin 0,11 µT tai 1,1 mG. Ilma-aluksessa asut noin 5 µT: n kentällä.

Kuinka mitata EMF

Kun mittaamme sähkömagneettisia kenttiä, mittaamme 2 cm itse lämmittimestä. Useat valmistajat väitetään olevan pohjimmiltaan EMF-vapaan infrapunasaunassa toimenpiteitä keskellä saunan , kaukana lämmittimiä joissa kenttä on vahvin.

Suositukset EMF: lle

Suosittelemme, että luet lisää WHO : n EMF- raportista : http://www.who.int/peh-emf/about/en/what_is_emf_swedish.pdf
Lyhyesti sanottuna, jopa vahvoilla aloilla ei ole mitään vaikutusta ehdottoman enemmistön ihmisten terveyteen. Pieni vähemmistö väestöstä väittää kuitenkin olevan yliherkkiä sähkölle ja saavansa tilapäisiä päänsärkyjä tai vastaavia alttiinaan raskaille kentille.

(0,1 uT vastaa 1 mG)

EMF kotitalouslaitteissa