Kuinka infrapunasäteet toimivat?

Miten infrapunasauna toimii?

Pitkäaallon infrapunasäteet

Pitkäaaltoiset infrapunasäteet ovat aallonmuotoista energiaa, joka mitataan mikroneina 1 mikroni = 1/1 000 000 metriä).
Kaikki ihmiset lähettävät ja vastaanottavat pitkäaaltoisia infrapunasäteitä 6-20 mikronin välillä. Parhaat aallot ihmisille on 7-14 mikronin välillä. Näillä säteillä, joita kutsutaan elintärkeiksi säteiksi, on osoitettu olevan useita positiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Kehomme on hyvin lähellä vesimolekyylin resonanssitaajuutta, 9,4 mikronia. Tämän vuoksi toksiinit poistuvat kehostammeKuinka infrapunasäteily todella toimii

Pitkäaaltoiset säteet infrapunasaunassa

Infrapunasauna tuottaa energia-aaltoja, jotka vastaavat erittäin tarkasti kehon omaa säteilyenergiaa. Tämän ansiosta voimme absorboida jopa 93% kehon infrapuna-aalloista. Infrapunasäteelle altistuminen pitkään on täysin vaaratonta, eikä se aiheuta vahinkoa iholle. Infrapunalämpö on terveellistä ja täysin vaaratonta kaikille eläville olennoille. Pitkäaaltoista infrapunasäteilyä käytetään nykyään terveydenhuollossa vastasyntyneiden lämmittämiseen. Infrapunasaunamme tuottavat infrapunasäteilyä valitsemasi saunamallin mukaan.

Pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn kyvyt

Pitkäaaltoiset infrapunasäteet tunkeutuvat suoraan kehon kudoksiin 4,5 cm syvyyteen. Infrapunasaunassa hikoilet jopa 2-3 kertaa enemmän kuin perinteisessä saunassa, vaikka olet huomattavasti alemmissa lämpötiloissa. Se luo paljon positiivisia vaikutuksia. Lihaskudoksen ja sisäelinten syvä lämpeneminen johtaa lisääntyneeseen verenvirtaukseen laajentuneiden verisuonten läpi, joka stimuloi sydämen toimintaa. Se tuottaa positiivisia vaikutuksia lihaksille, nivelille, sekä sydämelle ja verisuonille. Suuri veden vapautuminen kehosta ja voimakas hiki tuottaa kehon tehokkaan detoksifikaation. Infrapunasäteiden positiiviset vaikutukset ovat lukuisia, ja me kuvailemme niitä yksityiskohtaisesti.