Infrapunapatjojen edut


Jade-terassi Luxway-infrapunapatja

Luonnonkivellä varustetun infrapunapatjan

 • Lämpöpatjat lisäävät verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Vähentää kipua ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Auttaa unettomuutta vastaan. Tarjoaa infrapunasaunan vaikutuksen, hikoilu polttaa tehokkaasti kaloreita. Lievittää tulehduksia, jäykkiä niveliä ja lihaskipuja. Rentouttaa ja lievittää stressiä, parantaa mielialaa ja antaa hyvinvoinnin tunteen. Tehokas detoksifikaatio, tukee toksiinien ja kuonatuotteiden pääsyä kehosta.

 

Yksittäisten toimintojen edut

 • Lämpimät kivet lähettävät lämpöä hitaasti ja mukavasti.
  Kuumat kivet voivat viedä sinut meditatiiviseen ja parantavaan tilaan.
  Kuumat kivet tarjoavat syvän rentoutumisen, vähentäen stressiä ja jännitystä.
  Infrapunalämmitys tunkeutuu syvälle lihaksiin, niveliin ja kudoksiin.
  Infrapunahoito auttaa kivunlievityksessä ja auttaa kehoa torjumaan infektioita.
  Infrapunasäteellä on vieroitusvaikutus ja se poistaa tehokkaasti toksiineja kehosta.
  Negatiivisilla ioneilla voi olla positiivinen vaikutus masennukseen.
  Negatiiviset ionit voivat auttaa kehon soluja ravitsemaan ja torjumaan toksiineja.
  Negatiiviset ionit voivat lisätä aivojen verenvirtausta ja hapensaantia ja tasapainottaa kehon luonnollista PH-arvoa. Negatiiviset ionit estävät muun muassa tietokoneiden ja matkapuhelimien sähkömagneettisten kenttien vaikutuksen.
  Fotoniterapia lisää kehon verenkiertoa ja hapensaantia, voi auttaa loukkaantumisten paranemisessa ja kivunlievityksessä. Turmaliini voi parantaa verenkiertoa ja auttaa verta hapettumaan.
  Turmaliinin sanotaan parantavan immuunijärjestelmää, imusysteemejä, auttavan unihäiriöissä ja stimuloivan paranemista koko kehossa. Säännöllinen ametistipatjojen käyttö voi vähentää stressiä, ahdistusta ja kortisolitasoa.
  Ametistin sanotaan lisäävän kehon ja mielen energiaa ja elinvoimaa.
  Jade-patjoja voidaan käyttää ilman virtaa jäähdytystehon aikaansaamiseksi.

Mitä lääketieteellisiä oireita IR-patja lievittää?

 • Stressi ja jäykkyys
  Huono verenkierto.
  Selkäkipu, lihaskipu ja nivelkipu.
  Migreeni, niskajäykkyys ja päänsärky.
  Masennus, ahdistus ja unihäiriöt.
  Fibromyalgia ja krooninen väsymys.
  Korkea verenpaine.
  Niveltulehdus.
  Bronkiitin astma / keuhkoahtaumatauti.
  Kroonisten sairauksien oireet.

 

Mikä on kuumakiviterapia?

Kuumakivihoito, jota käytetään usein hieronnassa ja on syvästi rentouttava. Hidas lämmön vapautuminen kivistä stimuloi ja rentouttaa kehoa. Tämä auttaa lihaksia, sillä on detox-vaikutus ja auttaa vartaloa parantumaan. Infrapuna lämpöpatjalla varustettu kuumakiviterapia myös pehmentää jännittyneitä lihaksia, lievittää kipua ja antaa rentouttavan tunteen ja lisää hyvinvointia. Rentoutuminen leviää kudoksiin, vähentäen stressiä.

Mitä kuumakiviterapia on?

Kuumakivihoitoa käytetään usein hieronnassa, ja se rentouttaa syvästi. Hidas lämmön vapautuminen kivistä stimuloi ja rentouttaa kehoa. Tämä auttaa lihaksia, sillä on detoksinen-vaikutus ja auttaa vartaloa parantumaan. Infrapunapatjalla varustettu kuumakiviterapia myös pehmentää jännittyneitä lihaksia, lievittää kipua ja antaa rentouttavan tunteen ja lisää hyvinvointia. Rentoutuminen leviää kudoksiin, vähentäen stressiä.

Kuinka kuumakivihoito toimii?

Koska kuumakiviterapian tavoitteena on luoda hyvinvointia ja rentoutumista, se antaa parhaan vaikutuksen hiljaisessa tilassa ja rentouttavalla musiikilla. Rauhallinen tila mahdollistaa kaiken stressin ja jännityksen vapauttamisen. Usein henkilö menee meditatiiviseen tilaan tai nukahtaa kokonaan. Syvä uni on palauttava tila, jonka aikana keho palautuu erinomaisesti. Lämpimän kivihoidon jälkeen makaa muutama minuutti ennen kuin nouset istumaan, jotta vartalo saavuttaa hoidon täydet vaikutukset. Juo runsaasti vettä kehosi nesteyttämiseksi, syö hedelmiä ja vihanneksia ja nauti, että olet hiljaisuudesta ja rentoutuksesta

 

kiviterapiapatja jade puolivartalo

Kenelle kuumakivihoito ei sovi?

Pääsääntöisesti kuumakivihoito ei sovi lapsille tai raskaana olevilla. Kuumakivihoitoa ei tule käyttää haavoihin tai avoimen ihon infektioihin. Tietyistä ongelmista kärsivät ihmiset voivat käyttää kuumia kiviä tai lämmitettyjä patjoja, mutta vain matalassa ja keskisuuressa lämpötilassa (30–45 °C). Näihin sairauksiin kuuluvat krooninen korkea verenpaine, syöpä, lymfödeema, sydän-, maksa- tai munuaissairaudet, anoreksia, diabetes (poikkeus: tyypin 2 diabetes), osteoporoosi, multippeliskleroosi, sepelvaltimotauti, krooninen päänsärky tai akuutti kuume.

Mikä on infrapunalämpöhoito?

Auringon näkyvässä valossa on kaikki sateenkaaren värit. Mutta vain 44% kokonaismäärästä
auringonvalon spektristä on näkyvällä alueella. Korkean taajuuden ultravioletti (UV) -säteet muodostavat 4% valosta ja voivat ikäännyttää ihoa ennenaikaisesti, ja voivat aiheuttaa ihosyöpää ja muita ongelmia. Pitkäaaltoisten infrapunasäteiden osuus on 52%. Ne eivät ole haitallisia keholle eivätkä vahingoita ihoa. Infrapunavalo välittää enemmän lämpöä kuin tavallinen valo. Infrapunalämpöterapia käyttää pitkäaaltoisia infrapunasäteitä antamaan joitain auringonpaisteen hyödyllisistä vaikutuksista ilman suoraa altistumista auringolle.

Kuinka infrapunalämpöhoito toimii?

Infrapuna-aaltojen käyttö auttaa stimuloimaan kehon aineenvaihduntaa. Ihmiset tarvitsevat valoa tiettyjen ravintoaineiden ja mineraalien absorboimiseksi. Auringonvalon puute voi johtaa immuunijärjestelmän heikkenemiseen, stressiin, väsymykseen, masennukseen ja unettomuuteen. Infrapuna-aallot nostavat kehon lämpötilaa. Tämä lisää verenkiertoa laajentamalla verisuonia. Infrapuna-aallot tunkeutuvat syvälle vartaloon ja lämmittävät syvällä sisällä. Lämpö resonoi solujen kanssa ja virkistää niitä. Infrapatjat ovat siksi paljon tehokkaampia kuin tavalliset lämmityspatjat. Vaikutus jatkuu myös käytön jälkeen. Infrapunalämpöhoidon etuja lämpöpatjan avulla voidaan parantaa luonnollisilla Jade-, turmaliini- ja ametistikivillä.

Mitkä ovat infrapunalämpöhoidon edut?

Tutkijat ovat havainneet, että infrapunasäteet voivat parantaa verenkiertoa, vähentää kroonisten sairauksien oireita, lievittää kipua, elvyttää ihosoluja, vahvistaa aivoja, sydän- ja verisuonijärjestelmää ja hermostoa sekä auttaa palauttamaan lihaksen kimmoisuuden. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että infrapuna lämpöhoito vähentää iskemiaa, sillä on anti-inflammatorinen vaikutus, vähentää kipua, elvyttää ihoa ja edistää parempaa unta.

Detox infrapunahalvaustuotteilla

 

Negatiivinen ionihoito

Mitä ovat negatiiviset ionit?

Ioni on atomi tai molekyyli, jolla on joko positiivinen tai negatiivinen sähkövaraus. Ioneja esiintyy luonnossa esimerkiksi auringonvalossa, infrapunasäteissä tai liikkuvassa vedessä. Vuorien, vesiputouksien ja valtamerten ympäristössä on runsaasti negatiivisia ioneja.

Mitä on negatiivinen ionihoito?

Negatiivisessa ioniterapiassa negatiiviset ionit tuottavat positiivisia vaikutuksia. Monien mielestä se parantaa terveyttä, vähentää masennusta, sekä parantaa keuhkoputkia, allergioiden oireita, verenpainetta, stressiä ja kuonatuotteiden puhdistamista kehosta.

Miten negatiivinen ioniterapia toimii?

Positiiviset ionit voivat imeytyä auringonvalosta tai elektronisista laitteista, kuten tietokoneista ja matkapuhelimista, ja ne voivat estää solun toimintaa. Negatiiviset ionit parantavat solujen kykyä käyttää ravintoaineita ja poistaa kuonatuotteita (toksiineja ja metalleja), lisäävät hapen virtausta aivoihin ja tasapainottavat kehon pH:ta alentamalla sen happamuutta. Eurooppalainen tutkimus on osoittanut, että negatiiviset ionit lisäävät kollageenin tuotantoa, mikä tekee solumembraaneista enemmän
läpäisevä ja auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja autonomista hermostoa. Japanissa tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että negatiiviset ionit ylläpitävät tasapainoa insuliinin ja lisämunuaisen toiminnan välillä autonomisessa hermostossa, ja että negatiivinen ionisaatio lisää veren kalsiumin ja natriumin (suolan) ioneja ja lisää alkalisuutta. Myös gamma-globuliinipitoisuus kasvaa, jolloin syntyy proteiineja sisältävää verta ja vasta-aineita.

Ionihoito, neuroottiset ionit, ionisaatio

 

Fotoniterapia

Millainen on lämpöpatjan fotoniterapia?

Fotonihoito on stimuloi soluhiukkasia ja aaltoja solutasolla. Fotonihoito voi lievittää kipua, parantaa immuunijärjestelmää ja vähentää myös tulehduksia. NASA on käyttänyt fotonihoitoa muun muassa astronauttien luuston lujittamiseen ja lihasten menetyksen torjuntaan.

Kuinka fotonihoito toimii?

Kun fotonihiukkaset koskettavat ihoa, kehon solut absorboivat fotonien energian. Tämä lisää verenkiertoa ja hapen virtausta iholla. Fotonihoito stimuloi myös akupunktion pisteitä tukkeutumisen helpottamiseksi. Patjojemme aallonpituus on 600 µm.

Valoterapia, HAL, osteoporoosi

 

Matalan taajuuden sähkömagneettinen

Mikä on matalataajuinen sähkömagneettinen pulssi?

Useat lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että sähkömagneettinen pulssi on vaaraton ja tehokas hoito useille erilaisille vaivoille, kuten: Kivun lievittäminen lantiossa, lisääntynyt verenkierto, migreenin hoito, vastatoimenpiteet osteoporoosille. Tanskalaisissa tutkimuksissa vuodesta 2010 lähtien myös sähkömagneettisen pulssiterapian on osoitettu vähentävän masennuksen oireita, kun lääkitys ei tehoa tai ei ole mahdollista.

Miten matalan taajuuden sähkömagneettinen pulssi toimii?

Useilla lämmityspatjoillamme on toiminto, joka tuottaa 8 Hz:n matalataajuisen sähkömagneettisen pulssin (PEMF). Patjan PEMF-toiminto aktivoidaan painamalla ohjausyksikön PEMF-merkittyä painiketta ja näytön punainen valo syttyy. Toiminto on aktiivinen ja antaa pulssin 20 minuutiksi, sitten 60 minuutin tauon ja käynnistyy sitten uudelleen. Toimintoa voidaan käyttää täysin ilman lämpöä. Lämpöpatjassa, jossa on tämä toiminto, magneetti tulee toiminteen testaamiseksi. Aktivoi PEMF-toiminto ohjausyksikössä ja aseta magneetti patjaan nähdäksesi vaikutuksen.

Magneettikenttä, Maan magneettikenttä, infrapunapatja

 

 

Mitä kaikkia mineraaleja käytämme Luxway-infrapunapatjoissa?

Ametistit

Mikä on Ametisti?

Ametisti on jalokivi, mineraalikvartsin violetti (ja arvokkain) variantti. Ametisti tuottaa negatiivisia ioneja, jotka syventävät ja nopeuttavat kehon paranemis- ja puhdistusprosesseja.

Ametistin hyödyt?

Ametistin sanotaan lievittävän stressiä, ahdistusta, masennusta ja parantaa kroonista kipua, auttaa imeytymishäiriöihin, uudistaa ihoa ja lievittää pysyvien infektioiden, kuten kroonisen borelian oireita. Ametisti voi myös lisätä kehon ja mielen elinvoimaa.

Kuinka Ametisti toimii infrapunapatjan ja negatiivisten ioneiden hoidon kanssa?

Infrapunasäteet ja negatiiviset ionit kulkevat ametistikiteiden kanavien läpi. Tämä tekniikka perustuu Nobel-palkittuihin löytöihin yksinkertaisten solujen ionikanavien toiminnasta. Ametisti antaa voimakkaan ja vakaan infrapuna-aaltojen ja muiden korkeiden värähtelytaajuuksien virtauksen. Infrapunasäteet tarjoavat rauhoittavan, tasaisen ja syvän lämmityksen, sekä stimuloivat parantumista ja uudistumista.

Etuja voivat olla parantunut verenkierto, immuunijärjestelmän toiminta, kivunlievitykset, painonpudotus, nivelkivunlievitykset, jäykkyys ja väsymys, nuorentunut iho ja kuonatuotteiden (toksiinien ja metallien) kuivatus. Se voi myös parantaa rappeuttavan sairauden vaikutukset, auttaa parantumaan ja nuorentamaan soluja. Säännöllinen käyttö voi vähentää stressiä, ahdistusta ja kortisolitasoa.

Ametistityyny

Sekä Boeing että Microsoft ovat ostaneet ametistityynyjä työntekijöidensä palautumisen auttamiseen. Fysioterapeutit, kiropraktikot ja akupunktuurit käyttävät töissään ametistityynyjä. Vain puoli tuntia ametistityynyllä voi tarjota etuja.

Ametisti, täydellinen ametisti, infrapunapatja

 

Jade-kivet ?

Termi "jade" voi viitata toiseen kahdesta silikaattimineraalista, nefriitistä ja jadeiitista. Nefriitti on hiukan pehmeämpi, mutta rikkoontuu myös helpommin. Itä-Aasiassa Jadeja on arvostettu vuosisatojen ajan.

Mitä etuja Jadeilla on?

Kiinalaisessa kulttuurissa jadeja käytetään munuaisten, sydämen, kurkunpään, maksan, pernan, kilpirauhasen ja myös kehon vahvistamiseen. Jade säteilee positiivisia energioita. Kun jadepatjaa käytetään kesällä ilman sähköä, se jäähdyttää vartaloa ja auttaa rentoutumisessa.

Kuinka Jade-lämpöpatja toimii?

Jade ja muut elementit (kuten turmaliini, germaanium tai erityyppiset keramiikat) lämmitetään lähettämään vartaloon tunkeutuvia pitkäaallon infrapunasuihkuja. Jade imee tehokkaasti luonnollisen infrapunalämmön ja lähettää sen sitten vartaloon tasaisesti ja hellävaraisesti. Lämmitetty jade emittoi myös negatiivisia ioneja, mikä auttaa torjumaan sähkömagneettista säteilyä, joka tulee elektronisista tuotteista, kuten tietokoneista, matkapuhelimista ja laitteista. Koska negatiivinen ionisaatio tapahtuu nopeasti jaden kanssa, 20 - 30 minuuttia voi olla riittävä tulosten tuottamiseksi.

Miten Jade-lämpöpatja toimii?

Jade ja muut elementit (kuten turmaliini, germanium tai erityyppiset keramiikat) lämmitetään, jotta ne lähettävät vartaloon tunkeutuvia pitkäaaltoisia infrapunasäteitä. Jade imee tehokkaasti luonnollisen infrapunalämmön ja lähettää sen sitten vartaloon tasaisesti ja hellävaraisesti. Lämmitetty jade emittoi myös negatiivisia ioneja, mikä auttaa torjumaan sähkömagneettista säteilyä, joka tulee elektronisista tuotteista, kuten tietokoneista, matkapuhelimista ja laitteista. Koska negatiivinen ionisaatio tapahtuu nopeasti, jaden kanssa 20 - 30 minuuttia voi olla riittävä tulosten tuottamiseksi.

Mitkä ovat Jade-lämpöpatjan etuja?

Jade-patjat voivat lievittää selkäkipuja, päänsärkyä, niveltulehduksia ja jäykkiä niveliä. Jade-patja myös rentouttaa lihaksia, lievittää stressiä, parantaa verenkiertoa, auttaa alentamaan verenpainetta ja rentouttamaan suoliston toimintaa.

Jade, vihreä jade-infrapunapatja, jossa jade

 

Turmaliini

Mitä Turmaliinikivet ovat?

Termiä "turmaliini" käytetään useille yksinoikeudella mineraaleille, joiden väri on rikas ja monipuolinen. Turmaliinit ovat kuumennettaessa pietsosähköisiä, joten ne tuottavat sähköpotentiaalin (sähkövaraus vastakkaisissa päissä). Ne lähettävät myös infrapuna-aaltoja ja negatiivisia ioneja kiviä kuumentaessa.

Mitkä ovat Turmaliinin vaikutukset?

Parannuskivenä turmaliinin sanotaan vähentävän suolisto- ja iho-ongelmia, parantavan verenkiertoa ja auttavan maksasairauksia, ihoa ja autonomista hermostoa. Sanotaan myös, että turmaliini parantaa immuunijärjestelmää ja imusysteemejä, auttaa unettomuudessa ja stimuloi uudistumista koko kehossa. Ruskeaa turmaliinia pidetään myös erinomaisena pohjakivenä. Sen sanotaan edistävän sosiaalisia kykyjä ja sitoutumista, sekä lisäävän empatiaa ja luovuutta.

Miten Turmaliinia hyödynnetään lämpöpatjassa?

Turmaliinimme on keraamista turmaliinia, jossa on erityinen sekoitus turmaliinijauhetta, keramiikkaa ja maata. Turmaliini on alkuaine, jossa on paljon negatiivisia ioneja. Turmaliinissamme on yhteensä 700-1500 negatiivista ionia neliösenttimetriä kohden.

Musta turmaliini, maksasairaudet, imunestejärjestelmän infrapatja

 

Infrapunapatjan koostumus

Toisin kuin vastaavat puuvillasta valmistetut lämpöpatjat, joissa on ulkoinen kotelo, patjamme koostuvat useista kerroksista. Jokaisella kerroksella on oma tärkeä tehtävänsä. Pienemmissä tyynyissämme on yleensä yhdeksästä kahteentoista kerrosta; Suurissa patjoissamme voi olla jopa kaksikymmentä kerrosta. Tässä on tyypillinen luettelo kerroksista (erilaiset patjat on muodostettu eri tavoin)

Infrapunapatjan koostumus

 1. Laadukas synteettinen nahka, tyylikäs muotoilu, kestävä ja helppo pitää puhtaana.
 2. Vahva verkko, tyylikäs kudonta, joka on räätälöity pitämään Jade- ja Turmaliinikivet paikallaan.
 3. Kerros Jade-, ametisti- tai turmaliinikiveä, jotka voivat vapauttaa infrapunasäteitä ja negatiivisia ioneja, ja jotka voivat edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parantaa immuunijärjestelmää.
 4. Bambuhiilikuitumateriaali, Tällä kerroksella on monia tärkeitä ominaisuuksia: Se on erittäin imukykyinen, imukykyisempi kuin hiili. Se poistaa pahoja hajuja, sekä imeä pölyn. Se säteilee infrapunasäteitä ja tallentaa lämpöenergiaa. Se mukautuu kosteuteen, imee vettä kosteissa olosuhteissa ja vapauttaa sen taas ilmaan kuivassa tilassa. Se antaa korkean pitoisuuden negatiivisia ioneja.
 5. Sisäinen vedenpitävä kerros (Ei suojaa koko patjaa vedeltä)
 6. Sähköä johtava kerros, tuottaa myös negatiivisia ioneja.
 7. Kupariverkkokerros
 8. Lasikuitu, eristää käyttäjän sähkömagneettisista kentistä (EMF).
 9. Silikonilämpökerros
 10. Lämmönkerros, tarjoaa nopean lämpötilan nousun. Tämä materiaali kestää hyvin korkeita lämpötiloja. Kestävää ja taitettavaa materiaalia.
 11. Ylikuumenemissuojaus, Jos lämpötila nousee liian korkeaksi, virta katkeaa automaattisesti.
 12. Orgaaninen kuitukangaskerros tasaa lämmön koko patjan läpi
 13. Lämpöä absorboivat ja lämmönjakokerrokset varastoivat energiaa infrapunasäteisiin ja jakavat infrapunasäteily tasaisesti.
 14. Luomupuuvilla
 15. Lämmöneristyskerros estää lämmön leviämisen patjan alapintaan ja suojaa ylikuumenemiselta.
 16. Vedenpitävä Eleusine-kangas, kulutuskestävä materiaali estää vaurioita ja suojaa patjaa.

 

Infrapunapatjan koostumus'

 

.

Muuta huomioitavaa

Näitä tietoja ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin tai hoitamiseen. Näitä voidaan kuitenkin käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten imunestehierontaan, nivel- ja lihaskipuihin jne. Jos epäillään sairauksia, lukijoiden/tuotteiden käyttäjien on otettava yhteyttä omaan terveyskeskukseensa. Tässä tekstissä terveyshyödyt on huomattu kokemusperusteisesti, perinteillä ja räätälöinneillä.