GP Saltair suolakostutin V230
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GP Saltair suolakostutin V230

Therasol Saltair ilmankuivain
Veden määrä: 1450 ml
Tilalle 3,3 m2 asti
Tuottaa 660 ml/h

€1 699,50 Sisältää alv:n

€1 359,60 Veroton

Kuvaus

Paranna terveyttäsi hengittämällä suolaliuosta?

Mitä voit odottaa V120 suolakostuttimelta.

Infrapunasaunan miellyttävän syvän lämpösäteilyn ansiosta suolakosteusvoide lisää tärkeän terveysnäkökohdan. Tällä saunan katon sisään asennettavalla suolalevittimellä saunan ilma rikastuu suolasumulla. Se luo ilmaa, joka on verrattavissa päivään länsirannikon rannalla ja edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Terveys suolaisen ilman kautta?

Suolaliuoksen hengittäminen voi auttaa hengitysteitäsi.

Tämä on Saksan keuhkosäätiön Hannoverin inhalaatiohoitoa harjoittavien lääkäreiden lausunto. Lisäksi lopettaa tupakoinnin ja osallistumalla aktiivisesti liikuntaa, lääkärit suosittelevat käyttäen suolaista ilmaa hengittää säännöllisesti ja ovat erityisen hyvä, jos se on mahdollista käyttää suolaista ilmaa infrapuna saunassa tai suihkussa, mutta myös perinteinen löylyt.

DR. Morr DLS:stä Hannoverista sanoo, että säännöllisen suolan hengittämistä voidaan todistetusti täydentää ja tukea hengityselinten sairauksien, kuten kroonisen keuhkoputkentulehduksen ja keuhkoahtaumatautien lisääntyneen liman muodostumisen, turvonneiden limakalvojen ja tulehtuneen keuhkoputken kudoksen hoitoa, voidaan käyttää lääkehoidon täydennykseksi. säännöllinen suolan hengittäminen.

Tohtori Morr sanoo, että suolan hengittäminen suola-ilman anti-inflammatoristen ominaisuuksien vuoksi voi estää vilustumista, akuutteja hengitystieinfektioita ja toistuvia poskiontelotulehduksia. Myös heinänuhapotilaat ilmaisevat positiivisesti suolaliuoksen vaikutuksesta.

Potilaat osoittavat myös, että hengitysvaikeudet vähenevät siitepölykauden aikana päivittäisen suolaisen ilman käytön ansiosta. Suolakostuttimen avulla saat kaikki nämä edut kotonasi. turvonneita limakalvoja ja tulehtunutta keuhkoputken kudosta voidaan käyttää lääkehoidon lisänä hengittämällä suolaa säännöllisesti. Tohtori Morr sanoo, että suolan inhalaatiot voivat tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi estää vilustumista, akuutteja hengitystieinfektioita ja toistuvia poskiontelotulehduksia. Heinänuhapotilaat ilmaisevat myös positiivisesti suolaisen ilman vaikutuksesta. Potilaat osoittavat, että siitepölykauden hengitysvaikeudet vähenevät päivittäinen suolahöyryn käyttö.

Käyttö / kokoonpano

Käyttöaika on 20-40 minuuttia kerrallaan. Jako on asetettu siten, että ilma rikastuu suolaliuoksella, mutta ohjaamon seinät pysyvät kuivina. Suolahöyrygeneraattori on erittäin helppo asentaa ja se voidaan asentaa melkein mihin tahansa huoneeseen ilman ongelmia. Suolageneraattori voidaan kytkeä päälle ja pois päältä kaukosäätimellä. Jos nestetaso on liian alhainen, se sammuu automaattisesti. Käynnistät generaattorin noin 20 minuuttia ennen saunakertaa ja käytät 20-40 minuuttia kerrallaan.

Tekniset tiedot:

Korkeus x leveys 150 mm Ø 155 mm
Liitäntä: 230V
Muuntaja 42,6 V
Veden määrä: 1450 ml
Ilmahiukkaset 1 -10 .m
Huonetilavuus 3,3m²
Ruostumaton teräs
Käytetään. isompi infrapunasauna, perinteinen sauna, suihkukaapit, kylpyhuoneet

Lisätiedot
Luxway Nordic AB
GP-V230
Genus
Unisex