Kota puulämmitteinen sauna Kota Luosto ilman kehystämistä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saunauuni Kota Luosto ilman kehystämistä

€797,00  (sis. alv) €637,60  (alv 0%)
Sisältää alv:n
Kuvaus

Puulämmitteinen kiuas Kota LuostoSauna ei sisälly hintaan!
Tämä on vain Luosto-, Inari- ja VS-mallien perusta, ilman vastaavia lisävarusteita.

Kota-kiuas täyttää kaikki hyvän kiukaan vaatimukset .
Suuri määrä kiviä takaa tehokkaan uimisen.
Uuninkuoren ja ulkovaipan pyöreä muoto pidentää tuotteen käyttöikää, koska uuni kestää paremmin kuumuuden lämpölaajenemisesta, joka on nyt jakautunut tasaisesti koko vartaloon. Lisäksi pyöreä muoto helpottaa sijoittamista ahtaisiin tiloihin ja kulmiin.


Ympäristöystävällinen kiuas lämmitetään suhteellisen pienellä määrällä puuta. Saunauunissa on lasiovi, jossa on valuraudan runko ja säädettävät jalat.

HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen uuni, sinulla on oltava lattian suojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske sinua, joka on valanut betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.

Lisävarusteet, kuten savupiippu, pohjapiippu, lattiapeitelevy, seinäpeitelevy, löytyvät yllä olevista lisälaitteista.

Savupiippu on mahdollista kytkeä ylöspäin ja taaksepäin, mitat lattiasta takaosan savupiipun reikään ovat 840 mm, mitattuna kanavan alareunasta. Kivikoriin on myös mahdollista leikata kolme teräslankaa esimerkiksi. arkistotiedoston kanssa. Sitten mitasta tulee 550 mm.

SS-EN 15821: 2010 on yhdenmukaistettu EU-standardi kappalepuun saunayksiköille ja antaa CE-merkinnän CPR: n mukaan. Se määrittelee päästöraja-arvon 1,0% CO 13% O2: ssa.

1. heinäkuuta 2013 alkaen ilmoitettujen ominaisuuksien ja CE-merkinnän on oltava saatavana yhdenmukaistetun standardin kattamille rakennusalan tuotteille, joita markkinoidaan EU: ssa, kaikki rakennusalan tuotteita koskevan asetuksen mukaisesti.

Lisätiedot
Narvi
s92144
Genus
Unisex