Kota puulämmitteinen sauna Kota Koru 20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna Kota Koru 20

puulämmitteinen liesi
Saunan kiuas Kota Kuru 20
Saunatilan tilavuus: 8-20 m3

€727,00  (sis. alv) €581,60  (alv 0%)
Sisältää alv:n
Kuvaus

Saunan kiuas Kota koru 20


Tyylikäs ja vankka Kota Kuru on erinomainen saunauuni, joka luo aitoja ja mukavia saunakylpyjä. Uunin lasiovi antaa mahdollisuuden nauttia miellyttävästä takkatilasta saunan alla. Hyvä ja puulämmitteinen kiuas, kuten Kota-sauna, kestää yksinkertaisesti useita vuosia.

Saunan uunin teräsvaippa on mustalla lakatulla pinnalla ja antaa saunalle tyylikkään ilmapiirin. Luukun puukahva tekee tämän saunauunin käytöstä kätevän ja turvallisen.

Turvallinen saunauuni, joka kestää useita vuosia


SS-EN 15821: 2010 on yhdenmukaistettu EU-standardi kappalepuun saunayksiköille ja antaa CE-merkinnän CPR: n mukaan. Se määrittelee päästöraja-arvon 1,0% CO 13% O2: ssa.

1. heinäkuuta 2013 alkaen ilmoitettujen ominaisuuksien ja CE-merkinnän on oltava saatavana yhdenmukaistetun standardin kattamille rakennusalan tuotteille, joita markkinoidaan EU: ssa, kaikki rakennusalan tuotteita koskevan asetuksen mukaisesti.

HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen uuni, sinulla on oltava lattian suojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske niitä, jotka ovat valanneet betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.


Hyvä puulämmitteinen kiuas, jolla on maksimaalinen lämpö ja minimaalinen huolto, se on Kota juuri oikea.

Lisävarusteet, kuten savupiippu, pohjapiippu, lattiapeitelevy, seinäpeitelevy, löytyvät yllä olevista lisälaitteista.


Katso lisätietoja tuotesivulta.

Lisätiedot
Narvi
s92147
Genus
Unisex