Kota puulämmitteinen sauna Kota Koru 14
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna Kota Koru 14

puulämmitteinen liesi
Sauna Kota Kuru 14
Saunatilan tilavuus: 8-14 m3

€597,00  (sis. alv) €477,60  (alv 0%)
Sisältää alv:n
Kuvaus

Kota Kurun saunauuni edulliseen hintaan


Kiinteä liesi erittäin hyvä hinta. Kota Kuru on erinomainen kiuas, joka luo aidon ja mukavan saunan. Uunin lasiovi antaa mahdollisuuden nauttia miellyttävästä takkatilasta saunan alla. Hyvä ja puulämmitteinen kiuas, kuten Kota-sauna, kestää yksinkertaisesti useita vuosia.

Kota Kuru 14: n mustalakattu teräsvaippa antaa saunalle yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmapiirin. Luukun puukahva tekee sauniuunin käytöstä helppoa ja turvallista.


SS-EN 15821: 2010 on yhdenmukaistettu EU-standardi kappalepuun saunanlämmittimille ja antaa CE-merkinnän CPR: n mukaan. Se määrittelee päästöraja-arvon 1,0% CO 13% O2: ssa.

1. heinäkuuta 2013 alkaen ilmoitettujen ominaisuuksien ja CE-merkinnän on oltava saatavana yhdenmukaistetun standardin kattamille rakennusalan tuotteille, joita markkinoidaan EU: ssa, kaikki rakennusalan tuotteita koskevan asetuksen mukaisesti.

Hyvä puulämmitteinen kiuas, jolla on maksimaalinen lämpö ja minimaalinen huolto, se on Kota juuri oikea.


HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen saunauuni, sinulla on oltava lattiasuojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske niitä, jotka ovat valanneet betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.

Lisävarusteet, kuten savupiippu, pohjapiippu, lattiapeitelevy, seinäpeitelevy, löytyvät yllä olevista lisälaitteista.


Parempi puulämmitteinen kiuas, kuten Kota, ei ole verrattuna lämmön tuottoon suhteessa laatuun.

Lisätiedot
Narvi
s92146
Genus
Unisex