Kota puulämmitteinen sauna Kota Inari
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna Kota Inari

Puuhella
Sauna Kota Inari
Saunatilan tilavuus: 8-18 m3

€1 269,00  (sis. alv) €1 015,20  (alv 0%)
Sisältää alv:n
Kuvaus

Saunauuni Kota Inari


Sauna ei sisälly hintaan!

Kota-kiuas täyttää kaikki hyvän kiukaan vaatimukset.
Suuri määrä kiviä takaa tehokkaan uimisen.
Uunin rungon ja ulkokuoren pyöreä muoto pidentää tuotteen käyttöikää, koska uuni kestää paremmin kuumuuden lämpölaajenemisesta, joka on nyt jakautunut tasaisesti koko vartaloon. Lisäksi pyöreä muoto helpottaa sijoittamista ahtaisiin tiloihin ja kulmiin. Uunin ulkokuori on valmistettu mustasta lakatusta teräslevystä.

Kota puulämmitteisissä kiukaissa on merkitty laadulla

Kota Inari on omalla kosketuksella varustettu saunauuni. Tämä uusi vahvan rakenteen säleikkötuote tarjoaa nautinnollisia ja pitkiä saunakylpylöitä jopa usein käyville saunauimalaisille. Ristikon ansiosta näkyvät kivet antavat saunauunille miellyttävän ulkonäön. Vanhat Kota L- ja uudet Luosto-kiukaat voidaan muuntaa edustavaksi Inari-kiuasiksi lisävarusteena hankittavan kivisäleikön ansiosta. Hyvällä puulämmitteisella kiukaalla kuten Kota-saunalla on vähän huoltoa.

Kota-sauna on luonut puulämmitteisten kiuasten maineen, joka on tuotemerkin laatu yksinkertaisesti.


Ympäristöystävällinen kiuas lämmitetään suhteellisen pienellä määrällä puuta. Saunauunissa on lasiovi, jossa on valuraudan runko ja säädettävät jalat.

HUOM! Kun sinulla on puulämmitteinen uuni, sinulla on oltava lattian suojalevy. Saatavana lisävarusteiden alla. Tämä ei koske sinua, joka on valanut betonilaatan tai vastaavan. Jos saunassa on lattialämmitys, vaaditaan lattian suojalevy.

Kota-sauna on erittäin hyvä puulämmitteinen kiuas niille, jotka haluavat vähän huoltoa.


Savupiippu on mahdollista kytkeä ylöspäin ja taaksepäin, mitat lattiasta takaosan savupiipun reikään ovat 840 mm, mitattuna kanavan alareunasta. Kivikoriin on myös mahdollista leikata kolme teräslankaa esimerkiksi. arkistotiedoston kanssa. Sitten mitasta tulee 550 mm.

SS-EN 15821: 2010 on yhdenmukaistettu EU-standardi kappalepuun kiukaille ja antaa CE-merkinnän CPR: n mukaan. Se määrittelee päästöraja-arvon 1,0% CO 13% O2: ssa.

1. heinäkuuta 2013 alkaen ilmoitettujen ominaisuuksien ja CE-merkinnän on oltava saatavana yhdenmukaistetun standardin kattamille rakennustuotteille, joita markkinoidaan EU: ssa, kaikki rakennusalan tuoteasetuksen mukaisesti.

Lisävarusteet, kuten savupiippu, pohjapiippu, lattian suojalevy, seinäsuojalevy, löytyvät yllä olevista lisävarusteista.

Lisätiedot
Narvi
s92143
Genus
Unisex